• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • industrial production

Резултати за

Industrial production

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. VUM GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието VUM GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Schwetzingen, Германия.

  2. KLAUS K. VAAS REINIGUNGSSYSTEME

    Германия

    Предприятието KLAUS K. VAAS REINIGUNGSSYSTEME, e Търговец на едро, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Седалището му е в/ъв Mögglingen, Германия.

  3. GUMMIMATTENPROFI ALEXANDER SCHARLA

    Германия

    Предприятието GUMMIMATTENPROFI ALEXANDER SCHARLA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучук - изделия за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Хидроизолационни добавки към строителните материали, anti-slip mats, и Хидроизолационни добавки към строителните материали. Седалището му е в/ъв Aalen-Ebnat, Германия.

  4. SÄER.

    Германия

    Предприятието SÄER., e Търговец на едро, и работи в сферата на Продукти за автомобилна поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на industrial chemical products, non-stick coverings, non-slip coatings for machines, и car cleaning product. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  5. MAURER KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието MAURER KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на thermoplastics, thermoplastic granulates, thermoplastic elastomers, и thermoplastic polyurethane. Седалището му е в/ъв Villingen-Schwenningen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. L&S GMBH

    Германия

    Предприятието L&S GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмаси - изделия за производството на играчки. Седалището му е в/ъв Ludwigsburg, Германия.

  2. MAAG TECHNIC GMBH

    Германия

    Предприятието MAAG TECHNIC GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучук - изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук - изделия за автомобилното производство и транспорта, Каучук - изделия за автомобилното производство и транспорта, vulcanizing, и hydraulic components. Седалището му е в/ъв Göppingen, Германия.

  3. PERCENTA

    Германия

    Предприятието PERCENTA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  4. KUNZE WERBUNG

    Германия

    Предприятието KUNZE WERBUNG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули, Печатане, Офис - материали и пособия, Подаръци, сувенири и рекламни изделия, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Печатане, Офис - материали и пособия, и Подаръци, сувенири и рекламни изделия. Седалището му е в/ъв Straubenhardt, Германия.

  5. GEHLEN VERPACKUNGEN GMBH & CO.KG

    Германия

    Предприятието GEHLEN VERPACKUNGEN GMBH & CO.KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Дървени опаковки, Хартия - производство, Картон - производство, Пластмаси - опаковки, Дървени опаковки, Хартия - производство, и Картон - производство. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  1. JÜRGEN MAYERLE

    Германия

    Предприятието JÜRGEN MAYERLE, e Производител, и работи в сферата на Сурови и специални чугуни. Освен това развива дейност и в сферата на Форми и модели, Ръчни инструменти, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - подови настилки, Форми и модели, Ръчни инструменти, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Gmünd, Германия.

  2. DRAK-AQUARISTIK

    Германия

    Предприятието DRAK-AQUARISTIK, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Храна за животновъдството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Домашни питомци - принадлежности, Риби, Храна за животновъдството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Домашни питомци - принадлежности. Седалището му е в/ъв Schönaich, Германия.

  1. C4 KLEBETECHNIK

    Германия

    Предприятието C4 KLEBETECHNIK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Органична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Лепила, слепващи вещества и апликатори, Тиксо, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Лепила, слепващи вещества и апликатори, Тиксо, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Singen, Германия.

  2. BRASPACK GMBH

    Германия

    Предприятието BRASPACK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Дървени опаковки, Хартия - производство, Картон - производство, Пластмаси - опаковки, Дървени опаковки, Хартия - производство, и Картон - производство. Седалището му е в/ъв Ladenburg, Германия.

  3. PORALU MARINE DEUTSCHLAND

    Германия

    Предприятието PORALU MARINE DEUTSCHLAND, e Производител, и работи в сферата на Mетална дограма, железария - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Алуминий - машини и техника за дограма, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - подови настилки, Алуминий - машини и техника за дограма, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  4. UDO RÖCK GMBH

    Германия

    Предприятието UDO RÖCK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Bad Saulgau, Германия.

  5. TRADE WERBEMITTEL GMBH

    Германия

    Предприятието TRADE WERBEMITTEL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули, Печатане, Сериграфия, Репрография, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Печатане, Сериграфия, и Репрография. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  6. UNITEC FAHRZEUGTEILE GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието UNITEC FAHRZEUGTEILE GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Автомобили. Освен това развива дейност и в сферата на Превозни средства - механични компоненти и части, Превозни средства - електрически и електронни компоненти и части, Превозни средства - аксесоари и съоръжения, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Превозни средства - механични компоненти и части, Превозни средства - електрически и електронни компоненти и части, Превозни средства - аксесоари и съоръжения, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Neuhausen, Германия.

  7. JETCOM E.K.

    Германия

    Предприятието JETCOM E.K., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за производството на играчки, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Електродомакински уреди - големи уреди, Електродомакински уреди - малки уреди, Пластмаси - изделия за производството на играчки, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Електродомакински уреди - големи уреди, и Електродомакински уреди - малки уреди. Седалището му е в/ъв Hockenheim, Германия.

  8. GRÜNSPECHT E.K.

    Германия

    Предприятието GRÜNSPECHT E.K., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Дървен материал - изделия, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Игри и играчки, Плюшени играчки, Дървен материал - изделия, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Игри и играчки, и Плюшени играчки. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  1. RITZ VERPACKUNGEN

    Германия

    Предприятието RITZ VERPACKUNGEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Friedrichshafen, Германия.

  2. MST-SWATOCH E.K.

    Германия

    Предприятието MST-SWATOCH E.K., e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Опаковки от хартия и картон, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Rottenburg, Германия.

  3. KRAUSE-VERPACKUNGEN INH. SILKE ABEL

    Германия

    Предприятието KRAUSE-VERPACKUNGEN INH. SILKE ABEL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Braunsbach, Германия.

  4. CORINNA WOLF VERPACKUNGEN

    Германия

    Предприятието CORINNA WOLF VERPACKUNGEN, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Хартия - производство, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Пластмаси - опаковки, Хартия - производство, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Filderstadt, Германия.

  5. PACK_ART TRAGETASCHEN UND VERPACKUNGEN BIRGIT KERN

    Германия

    Предприятието PACK_ART TRAGETASCHEN UND VERPACKUNGEN BIRGIT KERN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  6. DRESSLER & CO. KG

    Германия

    Предприятието DRESSLER & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучук - изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмасови материи - домашни артикули. Седалището му е в/ъв Friedrichshafen, Германия.

  7. HITS FÜR KIDS SPIELWARENMARKT GMBH

    Германия

    Предприятието HITS FÜR KIDS SPIELWARENMARKT GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за производството на играчки, Дървен материал - изделия, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Игри и играчки, Пластмаси - изделия за производството на играчки, Дървен материал - изделия, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Игри и играчки. Седалището му е в/ъв Metzingen, Германия.

  8. LUDWIG ZIETSCH E.K.

    Германия

    Предприятието LUDWIG ZIETSCH E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Метални домакински принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмасови материи - домашни артикули. Седалището му е в/ъв Aglasterhausen, Германия.

  9. ELMÜ-PLASTIK ANETTE MÜRDTER

    Германия

    Предприятието ELMÜ-PLASTIK ANETTE MÜRDTER, e Производител, и работи в сферата на Жици и кабели от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Тапи и капачки от пластмасова материя, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, и Тапи и капачки от пластмасова материя. Седалището му е в/ъв Winterbach, Германия.

  10. SONIFLEX

    Германия

    Предприятието SONIFLEX, e Производител, и работи в сферата на Пенокаучук и пенопластмаси. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, и Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи. Седалището му е в/ъв Biberach, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Industrial production

Брой резултати

421 Фирми