• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • iron and steel

Резултати за

Iron and steel

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. HIRSCHEIDER GMBH

    Германия

    Предприятието HIRSCHEIDER GMBH, e Multi-Category, и работи в сферата на Черна металургия и леярство - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Металургия - машини и инсталации, Обработващи машини за формоване, Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Металургия - машини и инсталации, Обработващи машини за формоване, Обработващи машини за разрязване, и Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Седалището му е в/ъв Ellwangen, Германия.

  2. LOSBERGER MODULAR SYSTEMS GMBH

    Германия

    Предприятието LOSBERGER MODULAR SYSTEMS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Метални хангари - желязо и стомана, Метални мостове, Метални контейнери, Строителни подслони и навеси, Метални хангари - желязо и стомана, Метални мостове, Метални контейнери, и Строителни подслони и навеси. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  3. BORIS GRUBER

    Германия

    Предприятието BORIS GRUBER, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Освен това развива дейност и в сферата на Жици и кабели от черни метали, Кабели - аксесоари, Вериги, Вериги - желязо и стомана, Жици и кабели от черни метали, Кабели - аксесоари, Вериги, и Вериги - желязо и стомана. Седалището му е в/ъв Rot, Германия.

  4. TINKA HANDELSGES.MBH

    Германия

    Предприятието TINKA HANDELSGES.MBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кабели - аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Вериги, Вериги - желязо и стомана, Повдигане - техника и аксесоари, Ремъци за повдигане и подреждане на товари, Вериги, Вериги - желязо и стомана, Повдигане - техника и аксесоари, и Ремъци за повдигане и подреждане на товари. Седалището му е в/ъв Heilbronn, Германия.

  5. KRAHL PROFIL EK INH. STEPHEN KRAHL

    Германия

    Предприятието KRAHL PROFIL EK INH. STEPHEN KRAHL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Строителство на промишлени сгради, Метални хангари - желязо и стомана, Лека метална конструкция, Стомани и метали - машинно обработване, Строителство на промишлени сгради, Метални хангари - желязо и стомана, и Лека метална конструкция. Седалището му е в/ъв Lenningen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. KIENTSCH INDUSTRIEBAU GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието KIENTSCH INDUSTRIEBAU GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Метални хангари - желязо и стомана, Лека метална конструкция, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Метални хангари - желязо и стомана, и Лека метална конструкция. Седалището му е в/ъв Hemmingen, Германия.

  2. HERMANN ICKLER OHG

    Германия

    Предприятието HERMANN ICKLER OHG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Вериги. Освен това развива дейност и в сферата на Вериги - желязо и стомана, Транспортиращи вериги, Закрепване - материал, Производство на болтове, Вериги - желязо и стомана, Транспортиращи вериги, Закрепване - материал, и Производство на болтове. Седалището му е в/ъв Brühl, Германия.

  3. DALO STEEL TRADING GMBH

    Германия

    Предприятието DALO STEEL TRADING GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Ulm, Германия.

  4. SO SONDERMASCHINEN VERTRIEBS GMBH

    Германия

    Предприятието SO SONDERMASCHINEN VERTRIEBS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлена кинкалерия. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и леярство - машини и инсталации, Металургия - машини и инсталации, Обработващи машини за формоване, Обработващи машини за разрязване, Черна металургия и леярство - машини и инсталации, Металургия - машини и инсталации, Обработващи машини за формоване, и Обработващи машини за разрязване. Седалището му е в/ъв Bad Säckingen, Германия.

  5. AGEMA GERMANY GMBH

    Германия

    Предприятието AGEMA GERMANY GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Преносими механични инструменти, Черна металургия и леярство - машини и инсталации, Металургия - машини и инсталации, Обработващи машини за формоване, Преносими механични инструменти, Черна металургия и леярство - машини и инсталации, Металургия - машини и инсталации, и Обработващи машини за формоване. Седалището му е в/ъв Straubenhardt, Германия.

  1. GRAEFF CONTAINER GMBH

    Германия

    Предприятието GRAEFF CONTAINER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Метални хангари - желязо и стомана, Лека метална конструкция, Метални халета, Контейнери, Метални хангари - желязо и стомана, Лека метална конструкция, Метални халета, и Контейнери. Седалището му е в/ъв Bad Rappenau, Германия.

  2. METALLEN GMBH

    Германия

    Предприятието METALLEN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  1. SILVERCUT GMBH

    Германия

    Предприятието SILVERCUT GMBH, e Multi-Category, и работи в сферата на Черна металургия и леярство - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Mosbach Neckarelz, Германия.

  2. LINKENHEIL GMBH

    Германия

    Предприятието LINKENHEIL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване, Черна металургия и леярство - машини и инсталации, Леярни - машини и инсталации, Стомани и метали - формоване и нарязване, Черна металургия и леярство - машини и инсталации, и Леярни - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  3. SUPROMATIC SCHLEIFMASCHINEN VERTRIEBS GMBH

    Германия

    Предприятието SUPROMATIC SCHLEIFMASCHINEN VERTRIEBS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Черна металургия и леярство - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Металургия - машини и инсталации, Внос-износ на обработващи машини, Металургия - машини и инсталации, и Внос-износ на обработващи машини. Седалището му е в/ъв Reichenbach, Германия.

  4. SCHWARTZ INDUSTRIETECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието SCHWARTZ INDUSTRIETECHNIK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Черна металургия и леярство - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Металургия - машини и инсталации, и Металургия - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Warthausen, Германия.

  5. SCHUBERT OHG

    Германия

    Предприятието SCHUBERT OHG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Черна металургия и леярство - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Металургия - машини и инсталации, и Металургия - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Affalterbach, Германия.

  6. ITALPRESSE GMBH DRUCKGIESSANLAGEN

    Германия

    Предприятието ITALPRESSE GMBH DRUCKGIESSANLAGEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Черна металургия и леярство - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Леярни - машини и инсталации, и Леярни - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Korntal-Münchingen, Германия.

  7. LANG GMBH

    Германия

    Предприятието LANG GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Черна металургия и леярство - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Металургия - машини и инсталации, и Металургия - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Oberndorf, Германия.

  8. TECHNISCHE KOMPONENTEN GMBH

    Германия

    Предприятието TECHNISCHE KOMPONENTEN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Черна металургия и леярство - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Металургия - машини и инсталации, и Металургия - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Hall, Германия.

  1. ODINWERK MASCHINENFABRIK UND GIEßEREI HORST RÖGLER KG

    Германия

  2. MULTI COLOR OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

    Германия

  3. SERVICHEM GMBH WISSENSCHAFTLICHE PRODUKTE FÜR DIE BIOTECHNOLOGIE

    Германия

Филтри

Резултати за

Iron and steel

Брой резултати

23 Фирми