• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • jewellery

Резултати за

Jewellery

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. HEINRICH LAUSCH GMBH & CO.KG

    Германия

    Предприятието HEINRICH LAUSCH GMBH & CO.KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Бижутерия и ювелирство. Освен това развива дейност и в сферата на Ювелирство, и Ювелирство. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  2. ZETTL & SEEMANN GMBH

    Германия

    Предприятието ZETTL & SEEMANN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офис - материали и пособия, Нескъпоценна бижутерия, Златарство и сребърни съдове, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офис - материали и пособия, Нескъпоценна бижутерия, и Златарство и сребърни съдове. Седалището му е в/ъв Keltern, Германия.

  3. BEDE DESIGN

    Германия

    Предприятието BEDE DESIGN, e Производител, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Часовникарство, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офис - материали и пособия, Нескъпоценна бижутерия, Часовникарство, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офис - материали и пособия, и Нескъпоценна бижутерия. Седалището му е в/ъв Karlsbad, Германия.

  4. JOSEF PFEFFINGER

    Германия

    Предприятието JOSEF PFEFFINGER, e Производител, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Часовникарство, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офис - материали и пособия, Нескъпоценна бижутерия, Часовникарство, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офис - материали и пособия, и Нескъпоценна бижутерия. Седалището му е в/ъв Tiefenbronn, Германия.

  5. PLATINUMKING

    Германия

    Предприятието PLATINUMKING, e Търговец на едро, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни, Златарство и сребърни съдове, Бижутерия и ювелирство, Събиране и рециклиране на различни продукти, Неорганична химия - изходни материали и производни, Златарство и сребърни съдове, Бижутерия и ювелирство, и Събиране и рециклиране на различни продукти. Седалището му е в/ъв Forchtenberg, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. PETER HIRSSIG GMBH

    Германия

    Предприятието PETER HIRSSIG GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули, Облекло - принадлежности, Офис - материали и пособия, Нескъпоценна бижутерия, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Облекло - принадлежности, Офис - материали и пособия, и Нескъпоценна бижутерия. Седалището му е в/ъв Hüfingen, Германия.

  2. NORBERT KOEBLE KG

    Германия

    Предприятието NORBERT KOEBLE KG, e Производител, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Часовникарство, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офис - материали и пособия, Нескъпоценна бижутерия, Часовникарство, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офис - материали и пособия, и Нескъпоценна бижутерия. Седалището му е в/ъв Birkenfeld, Германия.

  3. YABANCI SCHMUCKWAREN RUKAN YABANCI

    Германия

    Предприятието YABANCI SCHMUCKWAREN RUKAN YABANCI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офис - материали и пособия, Нескъпоценна бижутерия, Златарство и сребърни съдове, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офис - материали и пособия, Нескъпоценна бижутерия, и Златарство и сребърни съдове. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  4. ELLEN MEISSNER

    Германия

    Предприятието ELLEN MEISSNER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули. Освен това развива дейност и в сферата на Офис - материали и пособия, Нескъпоценна бижутерия, Бижутерия и ювелирство, Офис - материали и пособия, Нескъпоценна бижутерия, и Бижутерия и ювелирство. Седалището му е в/ъв Wendlingen, Германия.

  5. STUDIO'S PFORZHEIM

    Германия

    Предприятието STUDIO'S PFORZHEIM, e Търговец на едро, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Часовникарство, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офис - материали и пособия, Нескъпоценна бижутерия, Часовникарство, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офис - материали и пособия, и Нескъпоценна бижутерия. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  1. KUNAR GEMS INH. DAUD WAFA

    Германия

    Предприятието KUNAR GEMS INH. DAUD WAFA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Часовникарство, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офис - материали и пособия, Нескъпоценна бижутерия, Часовникарство, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офис - материали и пособия, и Нескъпоценна бижутерия. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  2. ERWIN TSCHOCHNER E.K.

    Германия

    Предприятието ERWIN TSCHOCHNER E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули. Освен това развива дейност и в сферата на Офис - материали и пособия, Бижутерия и ювелирство, Скъпоценни камъни, полускъпоценни камъни и перли, Скъпоценни камъни, Офис - материали и пособия, Бижутерия и ювелирство, Скъпоценни камъни, полускъпоценни камъни и перли, и Скъпоценни камъни. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  1. PLESSMANN.ENDLESSLEATHER

    Германия

    Предприятието PLESSMANN.ENDLESSLEATHER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Бижутерия и ювелирство. Седалището му е в/ъв Horb, Германия.

  2. DER GOLDENE SCHNITT CHRISTIANE IKEN

    Германия

    Предприятието DER GOLDENE SCHNITT CHRISTIANE IKEN, e Производител, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офис - материали и пособия, Златарство и сребърни съдове, Бижутерия и ювелирство, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офис - материали и пособия, Златарство и сребърни съдове, и Бижутерия и ювелирство. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  3. RAMIS DIAMANTEN GMBH

    Германия

    Предприятието RAMIS DIAMANTEN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Бижутерия и ювелирство. Освен това развива дейност и в сферата на Диаманти, Шлифовани диаманти, Диаманти, и Шлифовани диаманти. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  4. KEN WAHL - SCHMUCK-GROSSHANDEL24.DE

    Германия

    Предприятието KEN WAHL - SCHMUCK-GROSSHANDEL24.DE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Нескъпоценна бижутерия. Седалището му е в/ъв Schwetzingen, Германия.

  5. WOLF-D. HUWALD OHG

    Германия

    Предприятието WOLF-D. HUWALD OHG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Бижутерия и ювелирство. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  6. BRUNO MAYER KG

    Германия

    Предприятието BRUNO MAYER KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Часовникарство. Освен това развива дейност и в сферата на Бижутерия и ювелирство, и Бижутерия и ювелирство. Седалището му е в/ъв Keltern, Германия.

  7. ANDREA MAZZA & FIGLI INH. B. MAZZA-LICHIUS

    Германия

    Предприятието ANDREA MAZZA & FIGLI INH. B. MAZZA-LICHIUS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Бижутерия и ювелирство, и Бижутерия и ювелирство. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  8. ERNST KLUMPP GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието ERNST KLUMPP GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Бижутерия и ювелирство. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  1. PATOTSCHKA GMBH SCHMUCKWAREN

    Германия

    Предприятието PATOTSCHKA GMBH SCHMUCKWAREN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Бижутерия и ювелирство. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  2. DERWEIN & ROHACZEK GMBH

    Германия

    Предприятието DERWEIN & ROHACZEK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Бижутерия и ювелирство. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Gmünd, Германия.

  3. HERMANN MAIER GMBH

    Германия

    Предприятието HERMANN MAIER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Бижутерия и ювелирство. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Gmünd, Германия.

  4. HORST KLECKOW GMBH

    Германия

  5. HUGO E. JUNG SCHMUCKWAREN

    Германия

  6. JOSEF KUCHER GMBH

    Германия

  7. WALTER DUMBERT OHG SCHMUCKWARENGROSSHANDLUNG

    Германия

  8. NUCLEUS HAIDLE KG

    Германия

  9. KARL GÖTZL K.G.

    Германия

  10. TECHNECON GMBH

    Германия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно