• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • metal industry

Резултати за

Metal industry

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. TOPPRESS SIEBDRUCK GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието TOPPRESS SIEBDRUCK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлено гравиране върху стомани и метали. Седалището му е в/ъв Herbrechtingen, Германия.

  2. MARKIDENT GMBH

    Германия

    Предприятието MARKIDENT GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлено гравиране върху стомани и метали. Седалището му е в/ъв Bietigheim-Bissingen, Германия.

  3. MAWI GMBH

    Германия

    Предприятието MAWI GMBH, e Производител, и работи в сферата на Индустриални преси за метали. Освен това развива дейност и в сферата на Щамповане на стомани и метали, Щамповане на стомани и метали, eccentric presses, cold squeezing, и knee presses. Седалището му е в/ъв Bad Wildbad, Германия.

  4. B.& L.- LASERBESCHRIFTUNGEN INH. LIANE GAMERDINGER

    Германия

    Предприятието B.& L.- LASERBESCHRIFTUNGEN INH. LIANE GAMERDINGER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлено гравиране върху стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Сигнализация - пана и табели, Гравиране на метали - металообработващи машини, Типографски знаци, Предметна реклама - изделия, Сигнализация - пана и табели, Гравиране на метали - металообработващи машини, Типографски знаци, и Предметна реклама - изделия. Седалището му е в/ъв Neresheim, Германия.

  5. MAASSEN GMBH

    Германия

    Предприятието MAASSEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Индустриални преси за метали. Освен това развива дейност и в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, и Репрография - машини и техника. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. G+H SCHALLSCHUTZ GMBH

    Германия

    Предприятието G+H SCHALLSCHUTZ GMBH, e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Котелно производство, Промишлени изделия от ламарина, Акустична изолация - материали, Топлинна изолация - материали, Котелно производство, Промишлени изделия от ламарина, Акустична изолация - материали, и Топлинна изолация - материали. Седалището му е в/ъв Sindelfingen, Германия.

  2. FBI INDUSTRIEVERTRETUNGEN

    Германия

    Предприятието FBI INDUSTRIEVERTRETUNGEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлени изделия от ламарина. Освен това развива дейност и в сферата на Плазмено рязане - машини, panel finishing, Плазмено рязане - машини, и plates for laser cutting. Седалището му е в/ъв Heimsheim, Германия.

  3. BESCHRIFTUNGS & GRAVIERTECHNIK SCHWARZ HOLDING GMBH

    Германия

    Предприятието BESCHRIFTUNGS & GRAVIERTECHNIK SCHWARZ HOLDING GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Коване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено гравиране върху стомани и метали, Сигнализация - пана и табели, Гравиране на метали - металообработващи машини, Типографски знаци, Промишлено гравиране върху стомани и метали, Сигнализация - пана и табели, Гравиране на метали - металообработващи машини, и Типографски знаци. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  4. STAUFEN STAHLKONTOR GMBH

    Германия

    Предприятието STAUFEN STAHLKONTOR GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Котелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени изделия от ламарина, Ламарина и ивичест материал от черни метали, Промишлени изделия от ламарина, и Ламарина и ивичест материал от черни метали. Седалището му е в/ъв Albershausen, Германия.

  5. RUMA GMBH CNC-BLECHBEARBEITUNG + ANLAGENBAU

    Германия

  1. DIETER FAAS SCHNEIDBETRIEB GMBH UND STAHLHANDEL

    Германия