• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • pipes and tubes

Резултати за

Pipes and tubes

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. MICHEL TUBE ENGINEERING GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието MICHEL TUBE ENGINEERING GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Тръби от черни метали. Седалището му е в/ъв Tauberbischofsheim, Германия.

  2. OTTO ROTH GMBH & CO KG

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието OTTO ROTH GMBH & CO KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Съединители за тръбни системи от черни метали. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  3. SCHRADER ROHRVERBINDUNGEN GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието SCHRADER ROHRVERBINDUNGEN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Съединители за тръбни системи от черни метали. Седалището му е в/ъв Ludwigsburg, Германия.

  4. KELLER ELASTOMERE GMBH

    Германия

    Предприятието KELLER ELASTOMERE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Гумени тръби и маркучи. Седалището му е в/ъв Überlingen, Германия.

  5. INDUSTRIEBEDARF CASTAN GMBH

    Германия

    Предприятието INDUSTRIEBEDARF CASTAN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Гумирани уплътнения, Shut-off valves, taps and fittings, Гумирани уплътнения, и rubber-metal connections. Седалището му е в/ъв Freiberg, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. RAINER WUTSCH PLANUNG+TECHNIK

    Германия

    Предприятието RAINER WUTSCH PLANUNG+TECHNIK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Тръби от черни метали. Седалището му е в/ъв Elztal, Германия.

  2. IBL METALLHANDEL & SÄGESERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието IBL METALLHANDEL & SÄGESERVICE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Алуминиеви тръби. Освен това развива дейност и в сферата на aluminium bronze, Industrial plastics, aluminium sheets, и square aluminium bars. Седалището му е в/ъв Dossenheim, Германия.

  3. SWS EDELSTAHL GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието SWS EDELSTAHL GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Тръби от неръждаема стомана. Освен това развива дейност и в сферата на Безшевни тръби от черни метали, Stainless steel wires, precision steel pipes, steel tubes, и Безшевни тръби от черни метали. Седалището му е в/ъв Emmingen-Liptingen, Германия.

  4. STABILO SANITAER

    Германия

    Предприятието STABILO SANITAER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на complementary bathroom furnishings, plumbing and bathroom fixtures, hydrothermosanitary articles, и Plumbing fixtures and accessories. Седалището му е в/ъв Steinheim Am Albuch, Германия.

  5. VON LAFFERT GMBH

    Германия

    Предприятието VON LAFFERT GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Тръби от неръждаема стомана. Седалището му е в/ъв Berg, Германия.

  1. BW TRADING GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието BW TRADING GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Тръби от черни метали, Тръби от стомана, Тръби - цветни метали, Стомани, Тръби от черни метали, Тръби от стомана, и Тръби - цветни метали. Седалището му е в/ъв Güglingen, Германия.

  2. BENTELER DISTRIBUTION DEUTSCHLAND GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието BENTELER DISTRIBUTION DEUTSCHLAND GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Тръби от черни метали, Тръби от стомана, Тръби - цветни метали, Стомани, Тръби от черни метали, Тръби от стомана, и Тръби - цветни метали. Седалището му е в/ъв Vaihingen, Германия.

  1. SCHOLZ EDELSTAHL GMBH

    Германия

    Предприятието SCHOLZ EDELSTAHL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни стомани, Тръби от неръждаема стомана, Ламарина и ленти от стомана, Тръби от стомана, Строителни стомани, Тръби от неръждаема стомана, Ламарина и ленти от стомана, и Тръби от стомана. Седалището му е в/ъв Essingen, Германия.

  2. MUT AUTOMOTIVE

    Германия

    Предприятието MUT AUTOMOTIVE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Тръби от черни метали, Тръби от стомана, Тръби - цветни метали, Стомани, Тръби от черни метали, Тръби от стомана, и Тръби - цветни метали. Седалището му е в/ъв Renchen, Германия.

  3. SÜDPLAST KUNSTSTOFFVERTRIEB GMBH

    Германия

    Предприятието SÜDPLAST KUNSTSTOFFVERTRIEB GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Oberndorf, Германия.

  4. HINTERBERGER KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието HINTERBERGER KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Пластмаси - изделия за строителството, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Gerstetten, Германия.

  5. OREAD DEUTSCHLAND GMBH

    Германия

    Предприятието OREAD DEUTSCHLAND GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  6. VTP GMBH

    Германия

    Предприятието VTP GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Deißlingen, Германия.

  7. CSKUNSTOFFBEARBEITUNG

    Германия

    Предприятието CSKUNSTOFFBEARBEITUNG, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - машини за индустрията, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Heitersheim, Германия.

  8. EBERHARD SCHABER U. SÖHNE GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието EBERHARD SCHABER U. SÖHNE GMBH & CO KG, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Loßburg, Германия.

  1. BEISSWENGER FÜLLSTOFFE GMBH

    Германия

    Предприятието BEISSWENGER FÜLLSTOFFE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Hall, Германия.

  2. KWS-INDUSTRIETECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието KWS-INDUSTRIETECHNIK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Тръби от черни метали, Санитарна тръбна арматура, Промишлена тръбна арматура, Компенсатори, Тръби от черни метали, Санитарна тръбна арматура, Промишлена тръбна арматура, и Компенсатори. Седалището му е в/ъв Rielasingen-Worblingen, Германия.

  3. CARBONTEC ENGINEERING GMBH

    Германия

    Предприятието CARBONTEC ENGINEERING GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Rottenburg, Германия.

  4. XB ACOUSTICS

    Германия

    Предприятието XB ACOUSTICS, e Производител, и работи в сферата на Пенокаучук и пенопластмаси. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, и Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  5. APK KUNSTSTOFFVERARBEITUNGS GMBH

    Германия

    Предприятието APK KUNSTSTOFFVERARBEITUNGS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - полуфабрикати. Седалището му е в/ъв Schorndorf, Германия.

  6. B.E.S.T. FLUIDSYSTEME GMBH

    Германия

    Предприятието B.E.S.T. FLUIDSYSTEME GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Тръби от черни метали, Производство на болтове, Санитарна тръбна арматура, Промишлена тръбна арматура, Тръби от черни метали, Производство на болтове, Санитарна тръбна арматура, и Промишлена тръбна арматура. Седалището му е в/ъв Forst, Германия.

  7. DMS INDUSTRIEVERTRETUNGEN GMBH

    Германия

    Предприятието DMS INDUSTRIEVERTRETUNGEN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Filderstadt-Plattenhart, Германия.

  8. STORITEC GMBH

    Германия

    Предприятието STORITEC GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Пластмаси - подови настилки, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Bad Saulgau, Германия.

  9. KLETTBAND TECHNIK SCHULTZ UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

    Германия

    Предприятието KLETTBAND TECHNIK SCHULTZ UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Профилирани изделия от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - изделия за строителството, Профилирани изделия от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмасови материи - домашни артикули. Седалището му е в/ъв Waldenbuch, Германия.

  10. DNV-VERLAG GMBH

    Германия

    Предприятието DNV-VERLAG GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Bretzfeld, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Pipes and tubes

Брой резултати

117 Фирми