• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • plastic piping

Резултати за

Plastic piping

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. INDUSTRIEBEDARF CASTAN GMBH

    Германия

    Предприятието INDUSTRIEBEDARF CASTAN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Гумирани уплътнения, Shut-off valves, taps and fittings, Гумирани уплътнения, и rubber-metal connections. Седалището му е в/ъв Freiberg, Германия.

  2. STABILO SANITAER

    Германия

    Предприятието STABILO SANITAER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на complementary bathroom furnishings, plumbing and bathroom fixtures, hydrothermosanitary articles, и Plumbing fixtures and accessories. Седалището му е в/ъв Steinheim Am Albuch, Германия.

  3. RAUCH CNC-MANUFAKTUR GMBH & CO.KG

    Германия

    Предприятието RAUCH CNC-MANUFAKTUR GMBH & CO.KG, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Baden-Baden, Германия.

  4. BEISSWENGER FÜLLSTOFFE GMBH

    Германия

    Предприятието BEISSWENGER FÜLLSTOFFE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Hall, Германия.

  5. HINTERBERGER KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието HINTERBERGER KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Пластмаси - изделия за строителството, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Gerstetten, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. UDO RÖCK GMBH

    Германия

    Предприятието UDO RÖCK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Bad Saulgau, Германия.

  2. BALINT GMBH

    Германия

    Предприятието BALINT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Bad Mergentheim, Германия.

  3. TDR DIREKT GMBH

    Германия

    Предприятието TDR DIREKT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Уплътнителни съединения и набивки. Освен това развива дейност и в сферата на Уплътнителни съединения, Каучук - изделия, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Уплътнителни съединения, Каучук - изделия, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, и Каучук и пластмаса - преработване. Седалището му е в/ъв Giengen, Германия.

  4. KLEIDERBÜGELFABRIK UND KUNSTSTOFF-FABRIK DRESZLER

    Германия

    Предприятието KLEIDERBÜGELFABRIK UND KUNSTSTOFF-FABRIK DRESZLER, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмаси - изделия за строителството, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  5. AUTEC GMBH

    Германия

    Предприятието AUTEC GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Електрически и електронни компоненти - машини за производството, Вътрешни гуми, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Електрически и телефонни кабели и жици, Електрически и електронни компоненти - машини за производството, Вътрешни гуми, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, и Електрически и телефонни кабели и жици. Седалището му е в/ъв Bad Bellingen, Германия.

  1. NEON REISS GMBH - KUNSTSTOFFE

    Германия

    Предприятието NEON REISS GMBH - KUNSTSTOFFE, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - полуфабрикати. Седалището му е в/ъв Korntal-Münchingen, Германия.

  2. SPENGLER-GUMMI GMBH

    Германия

    Предприятието SPENGLER-GUMMI GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Уплътнителни съединения и набивки. Освен това развива дейност и в сферата на Уплътнителни съединения, Каучук - изделия, Каучук - технически артикули за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Уплътнителни съединения, Каучук - изделия, Каучук - технически артикули за промишлеността, и Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Седалището му е в/ъв Altlußheim, Германия.

  1. EMATEX

    Германия

    Предприятието EMATEX, e Производител, и работи в сферата на Печат и набор - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Пластмаси - подови настилки, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Mühlhausen, Германия.

  2. ZIEGLER GMBH

    Германия

    Предприятието ZIEGLER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Münsingen, Германия.

  3. SFG-FOLIEN-GESELLSCHAFT MBH

    Германия

    Предприятието SFG-FOLIEN-GESELLSCHAFT MBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Radolfzell, Германия.

  4. DRESSLER & CO. KG

    Германия

    Предприятието DRESSLER & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучук - изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмасови материи - домашни артикули. Седалището му е в/ъв Friedrichshafen, Германия.

  5. SCHOLLE EUROPE GMBH

    Германия

    Предприятието SCHOLLE EUROPE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - опаковки, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв St. Leon-Rot, Германия.

  6. WIRTHWEIN AG

    Германия

    Предприятието WIRTHWEIN AG, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмаси - изделия за строителството, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Creglingen, Германия.

  7. MIGRA

    Германия

    Предприятието MIGRA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаса - изделия за механиката, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмаса - изделия за механиката. Седалището му е в/ъв Buchen, Германия.

  8. JONAS GMBH

    Германия

    Предприятието JONAS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Lahr, Германия.

  1. ALBERT FUCHS GMBH

    Германия

    Предприятието ALBERT FUCHS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Aichwald, Германия.

  2. LANTELME KUNSTSTOFFTECHNIK UND WERKZEUGBAU GMBH

    Германия

    Предприятието LANTELME KUNSTSTOFFTECHNIK UND WERKZEUGBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Külsheim, Германия.

  3. HANS EGGERT GMBH

    Германия

    Предприятието HANS EGGERT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Zimmern, Германия.

  4. KLAUS KATH KUNSTSTOFF-SPRITZGUSS INH. HANS-ULRICH KATH

    Германия

    Предприятието KLAUS KATH KUNSTSTOFF-SPRITZGUSS INH. HANS-ULRICH KATH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Sonnenbühl, Германия.

  5. GERHARD WEIGELE

    Германия

    Предприятието GERHARD WEIGELE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Уплътнителни съединения и набивки. Освен това развива дейност и в сферата на Уплътнителни съединения, Уплътнителна набивка, Каучук - изделия, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Уплътнителни съединения, Уплътнителна набивка, Каучук - изделия, и Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Седалището му е в/ъв Kirchheim, Германия.

  6. KÖLLE BAUSTOFFE ANDREAS KÖLLE E.KFM.

    Германия

    Предприятието KÖLLE BAUSTOFFE ANDREAS KÖLLE E.KFM., e Търговец на едро, и работи в сферата на Уплътнителни съединения и набивки. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Лепила, слепващи вещества и апликатори, Каучук - изделия, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Органична химия - изходни материали и производни, Лепила, слепващи вещества и апликатори, Каучук - изделия, и Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Седалището му е в/ъв Ravensburg, Германия.

  7. VISCOTEC GMBH

    Германия

    Предприятието VISCOTEC GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Пенокаучук и пенопластмаси, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Пенокаучук и пенопластмаси, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмасови материи - домашни артикули. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  8. ING. BÜRO KOPP

    Германия

    Предприятието ING. BÜRO KOPP, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Kenzingen, Германия.

  9. SANDROCK KUNSTSTOFFE GMBH

    Германия

    Предприятието SANDROCK KUNSTSTOFFE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Плочки от пластмасови материи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, и Плочки от пластмасови материи. Седалището му е в/ъв Korntal-Münchingen, Германия.

  10. KONRAD & SCHMIDT OHG

    Германия

    Предприятието KONRAD & SCHMIDT OHG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Пластмаси - подови настилки, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Plastic piping

Брой резултати

86 Фирми