• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • plastic products industrial

Резултати за

Plastic products industrial

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. VUM GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието VUM GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Schwetzingen, Германия.

  2. MAURER KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието MAURER KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на thermoplastics, thermoplastic granulates, thermoplastic elastomers, и thermoplastic polyurethane. Седалището му е в/ъв Villingen-Schwenningen, Германия.

  3. APA ABWASSERTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието APA ABWASSERTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Промишлена тръбна арматура. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на водите - уреди и инсталации, Внос-износ на обработващи машини, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - подови настилки, Преработка на водите - уреди и инсталации, Внос-износ на обработващи машини, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Pfedelbach, Германия.

  4. LA BORSA GBR KROHMER & LORCH

    Германия

    Предприятието LA BORSA GBR KROHMER & LORCH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Хартиени папки, Пластмаси - опаковки, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, и Хартиени папки. Седалището му е в/ъв Filderstadt, Германия.

  5. I M B E M A KUNSTSTOFFCHEMIE HANDELSGESELLSCHAFT MBH

    Германия

    Предприятието I M B E M A KUNSTSTOFFCHEMIE HANDELSGESELLSCHAFT MBH, e Производител, и работи в сферата на Пенокаучук и пенопластмаси. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Пластмаси - подови настилки, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Kornwestheim, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ISB OBERFLAECHENTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието ISB OBERFLAECHENTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Облицовки от пластмасова материя, Довършителни работи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Облицовки от пластмасова материя, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Jungingen, Германия.

  2. PRÄSENTVERPACKUNG24

    Германия

    Предприятието PRÄSENTVERPACKUNG24, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Електродомакински уреди - внос-износ, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Пластмаси - опаковки, Електродомакински уреди - внос-износ, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Biberach, Германия.

  3. JONAS GMBH

    Германия

    Предприятието JONAS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Lahr, Германия.

  4. PETER LAZIC GMBH

    Германия

    Предприятието PETER LAZIC GMBH, e Производител, и работи в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Медицинска електроника - уреди и съоръжения, Фармацевтични изделия, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, и Медицинска електроника - уреди и съоръжения. Седалището му е в/ъв Tuttlingen, Германия.

  5. KOPP-MONTAGE GMBH

    Германия

    Предприятието KOPP-MONTAGE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Инертни материали за сградовото строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Hemmingen, Германия.

  1. FLORA-SETA GMBH

    Германия

    Предприятието FLORA-SETA GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - подови настилки, Разсадници и лесовъдство, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Nürtingen, Германия.

  2. BRASPACK GMBH

    Германия

    Предприятието BRASPACK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Дървени опаковки, Хартия - производство, Картон - производство, Пластмаси - опаковки, Дървени опаковки, Хартия - производство, и Картон - производство. Седалището му е в/ъв Ladenburg, Германия.

  1. ROSEMARIE SCHULZ GMBH

    Германия

    Предприятието ROSEMARIE SCHULZ GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Разсадници и лесовъдство, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

  2. REALBELT GMBH

    Германия

    Предприятието REALBELT GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи. Освен това развива дейност и в сферата на Механични трансмисии и компоненти, Каучук - изделия, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - подови настилки, Механични трансмисии и компоненти, Каучук - изделия, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Lörrach, Германия.

  3. DRESSLER & CO. KG

    Германия

    Предприятието DRESSLER & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучук - изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмасови материи - домашни артикули. Седалището му е в/ъв Friedrichshafen, Германия.

  4. SIMEN + NONNAST OHG

    Германия

    Предприятието SIMEN + NONNAST OHG, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Електродомакински уреди - внос-износ, Картон - производство, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Електродомакински уреди - внос-износ, и Картон - производство. Седалището му е в/ъв Kirchheim, Германия.

  5. GNANNT ELEKTROTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието GNANNT ELEKTROTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Ръчни инструменти, Електрически и електронни компоненти - машини за производството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Електричество - електроснабдителни съоръжения, Ръчни инструменти, Електрически и електронни компоненти - машини за производството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Електричество - електроснабдителни съоръжения. Седалището му е в/ъв Betzenweiler, Германия.

  6. WERBEARTIKEL-PRO

    Германия

    Предприятието WERBEARTIKEL-PRO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули, Печатане, Сериграфия, Офис - материали и пособия, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Печатане, Сериграфия, и Офис - материали и пособия. Седалището му е в/ъв Ubstadt-Weiher, Германия.

  7. AICHELE SCHREINEREI GBR

    Германия

    Предприятието AICHELE SCHREINEREI GBR, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - подови настилки, Магазини - подреждане, Сигнализация - системи и инсталации, Картон - производство, Пластмаси - подови настилки, Магазини - подреждане, Сигнализация - системи и инсталации, и Картон - производство. Седалището му е в/ъв Ostfildern, Германия.

  8. GERHARD ZUMKELLER, SPIELWAREN-GROSSHANDEL, INHABERIN KARIN ZUMKELLER E. K.

    Германия

    Предприятието GERHARD ZUMKELLER, SPIELWAREN-GROSSHANDEL, INHABERIN KARIN ZUMKELLER E. K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Дървен материал - изделия, Мебели за преподавателската дейност, Мебел за детски градини, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Дървен материал - изделия, Мебели за преподавателската дейност, Мебел за детски градини, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Steinen, Германия.

  1. R.E.M. RICHARD ETTER MODELLBAU GMBH

    Германия

    Предприятието R.E.M. RICHARD ETTER MODELLBAU GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за производството на играчки, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Електродомакински уреди - големи уреди, Електродомакински уреди - малки уреди, Пластмаси - изделия за производството на играчки, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Електродомакински уреди - големи уреди, и Електродомакински уреди - малки уреди. Седалището му е в/ъв Knittlingen, Германия.

  2. IVT ULRICH PRESCHER

    Германия

    Предприятието IVT ULRICH PRESCHER, e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Картон - производство, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, и Картон - производство. Седалището му е в/ъв Küssaberg, Германия.

  3. RITZ VERPACKUNGEN

    Германия

    Предприятието RITZ VERPACKUNGEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Friedrichshafen, Германия.

  4. KLETTBAND TECHNIK SCHULTZ UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

    Германия

    Предприятието KLETTBAND TECHNIK SCHULTZ UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Профилирани изделия от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - изделия за строителството, Профилирани изделия от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмасови материи - домашни артикули. Седалището му е в/ъв Waldenbuch, Германия.

  5. AZ WERBEARTIKEL-VERTRIEBS-GMBH

    Германия

    Предприятието AZ WERBEARTIKEL-VERTRIEBS-GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Печат и набор - машини и техника, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - опаковки, Печат и набор - машини и техника, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Urbach, Германия.

  6. FIBERFLON GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието FIBERFLON GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи. Освен това развива дейност и в сферата на Лепила, слепващи вещества и апликатори, Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Лепила, слепващи вещества и апликатори, Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Konstanz, Германия.

  7. OREAD DEUTSCHLAND GMBH

    Германия

    Предприятието OREAD DEUTSCHLAND GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - полуфабрикати, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  8. BUBE WERBEMITTEL

    Германия

    Предприятието BUBE WERBEMITTEL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули, Печатане, Сериграфия, Репрография, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Печатане, Сериграфия, и Репрография. Седалището му е в/ъв Besigheim, Германия.

  9. MIGRA

    Германия

    Предприятието MIGRA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаса - изделия за механиката, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмаса - изделия за механиката. Седалището му е в/ъв Buchen, Германия.

  10. AQUA LABORSERVICE E.K.

    Германия

    Предприятието AQUA LABORSERVICE E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Фармацевтични изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Научни уреди и инструменти, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, и Научни уреди и инструменти. Седалището му е в/ъв Wertheim, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно