• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • preservation

Резултати за

Preservation

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. ECKARDT SYSTEMS GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    The foundation stone for our medium-sized family company was laid down by our two founding company directors Manfred and Thomas Eckardt. In 2002, we celebrated our company's anniversary; 25 years of standing for reliability, good service, continuity and growth. In mid 2001, our Company Director Manfred Eckardt died. Shortly afterwards his son Thomas Eckardt unexpectedly also died, upon which our management changed in mid 2002. Mrs. Beate Eckardt was the new Managing Director of the company from then on (March 2002 until May 2005). Since 1st June 2005, Mr. Axel Eckardt has been the Managing Director of the company. Eckardt & Sohn GmbH and will continue to run the company as before. Eckardt & Sohn operates locally as well as globally. The broad range of our services and our many years of experience mean we can satisfy any customer's specific requests.

  2. CARL STAHL ARC GMBH

    Германия

    Предприятието CARL STAHL ARC GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Ботанически материали. Седалището му е в/ъв Süssen, Германия.

  3. Pronto Casà

    Германия

    Предприятието Pronto Casà, e Търговец на едро, и работи в сферата на Вина. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, preserved foodstuffs, food industry, Grappa, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Gaggenau, Германия.

  4. FEINES VERPACKT

    Германия

    Предприятието FEINES VERPACKT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Млечни продукти, Замразени и дълбоко замразени продукти, Месни консерви и консерви от колбаси, Риби, Млечни продукти, Замразени и дълбоко замразени продукти, и Месни консерви и консерви от колбаси. Седалището му е в/ъв Singen, Германия.

  5. IMKERTECHNIK WAGNER

    Германия

    Предприятието IMKERTECHNIK WAGNER, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Диетичнa и биологичнa хранa, Мед, Плодови консерви и конфитюри, Риби, Диетичнa и биологичнa хранa, Мед, и Плодови консерви и конфитюри. Седалището му е в/ъв Mudau, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. UWE SCHMITZ & MARTIN KÖNTOPP

    Германия

    Предприятието UWE SCHMITZ & MARTIN KÖNTOPP, e Търговец на едро, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Месни консерви и консерви от колбаси, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Хотел, Месни консерви и консерви от колбаси, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, и Хотел. Седалището му е в/ъв Emmendingen, Германия.

  2. GAISER KG

    Германия

    Предприятието GAISER KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Корени и грудки с нишесте или инулин, Плодове, Тропически плодове, Зеленчукови консерви, Корени и грудки с нишесте или инулин, Плодове, Тропически плодове, и Зеленчукови консерви. Седалището му е в/ъв Waldachtal, Германия.

  3. IP FISCHZUCHT ZWIEFALTEN LTD.

    Германия

    Предприятието IP FISCHZUCHT ZWIEFALTEN LTD., e Търговец на едро, и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици, Месни консерви и консерви от колбаси, Готови ястия и деликатеси, Гастрономия - специалитети, Прясно месо и пресни домашни птици, Месни консерви и консерви от колбаси, Готови ястия и деликатеси, и Гастрономия - специалитети. Седалището му е в/ъв Zwiefalten, Германия.

  4. GETRÄNKE WEBER GMBH

    Германия

    Предприятието GETRÄNKE WEBER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Газирани безалкохолни напитки, Плодови и зеленчукови сокове, Месни консерви и консерви от колбаси, Алкохолни и спиртни напитки, Газирани безалкохолни напитки, Плодови и зеленчукови сокове, Месни консерви и консерви от колбаси, и Алкохолни и спиртни напитки. Седалището му е в/ъв Westhausen, Германия.

  5. SCHEUERMANN GMBH

    Германия

    Предприятието SCHEUERMANN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Млечни продукти, Замразени и дълбоко замразени продукти, Месни консерви и консерви от колбаси, Риби, Млечни продукти, Замразени и дълбоко замразени продукти, и Месни консерви и консерви от колбаси. Седалището му е в/ъв Wiernsheim, Германия.

  1. ARTHUR SPECK GMBH GETRÄNKEGROSSHANDEL

    Германия

    Предприятието ARTHUR SPECK GMBH GETRÄNKEGROSSHANDEL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Газирани безалкохолни напитки, Месни консерви и консерви от колбаси, Алкохолни и спиртни напитки, Вина, Газирани безалкохолни напитки, Месни консерви и консерви от колбаси, Алкохолни и спиртни напитки, и Вина. Седалището му е в/ъв Pfinztal, Германия.

  2. METZGEREI PFROMMER GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието METZGEREI PFROMMER GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Дреболии, Колбаси и осолени продукти, Месни консерви и консерви от колбаси, Готови ястия и деликатеси, Дреболии, Колбаси и осолени продукти, Месни консерви и консерви от колбаси, и Готови ястия и деликатеси. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  1. EVA WEGMANN GMBH

    Германия

    Предприятието EVA WEGMANN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Колбаси и осолени продукти, Месни консерви и консерви от колбаси, Готови ястия и деликатеси, Хотел, Колбаси и осолени продукти, Месни консерви и консерви от колбаси, Готови ястия и деликатеси, и Хотел. Седалището му е в/ъв Bad Wurzach, Германия.

  2. SÜDDEUTSCHE MEDIENGESELLSCHAFT

    Германия

    Предприятието SÜDDEUTSCHE MEDIENGESELLSCHAFT, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Месни консерви и консерви от колбаси, Пътувания и туризъм, Хотел, Творческа продукция и разпространение, Месни консерви и консерви от колбаси, Пътувания и туризъм, Хотел, и Творческа продукция и разпространение. Седалището му е в/ъв Baltmannsweiler, Германия.

  3. MICHAEL MAIER

    Германия

    Предприятието MICHAEL MAIER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Дреболии, Колбаси и осолени продукти, Месни консерви и консерви от колбаси, Готови ястия и деликатеси, Дреболии, Колбаси и осолени продукти, Месни консерви и консерви от колбаси, и Готови ястия и деликатеси. Седалището му е в/ъв Oberkirch, Германия.

  4. GESCHENK & KORB OHG

    Германия

    Предприятието GESCHENK & KORB OHG, e Производител, и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици, Месни консерви и консерви от колбаси, Готови ястия и деликатеси, Гастрономия - специалитети, Прясно месо и пресни домашни птици, Месни консерви и консерви от колбаси, Готови ястия и деликатеси, и Гастрономия - специалитети. Седалището му е в/ъв Ravensburg, Германия.

  5. DIKTA GMBH

    Германия

    Предприятието DIKTA GMBH, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Колбаси и осолени продукти, Месни консерви и консерви от колбаси, Готови ястия и деликатеси, Хотел, Колбаси и осолени продукти, Месни консерви и консерви от колбаси, Готови ястия и деликатеси, и Хотел. Седалището му е в/ъв Schwaigern, Германия.

  6. VAIHINGER BACKHAUS SCHREMPF GMBH

    Германия

    Предприятието VAIHINGER BACKHAUS SCHREMPF GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Месни консерви и консерви от колбаси, Готови ястия и деликатеси, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Месни консерви и консерви от колбаси, и Готови ястия и деликатеси. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  7. HERMANN STREIB

    Германия

    Предприятието HERMANN STREIB, e Производител, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Газирани безалкохолни напитки, Плодови и зеленчукови сокове, Плодови консерви и конфитюри, Алкохолни и спиртни напитки, Газирани безалкохолни напитки, Плодови и зеленчукови сокове, Плодови консерви и конфитюри, и Алкохолни и спиртни напитки. Седалището му е в/ъв Mössingen, Германия.

  8. METZGEREI HALLER - FEINKOST INH. WERNER SCHMIDT

    Германия

    Предприятието METZGEREI HALLER - FEINKOST INH. WERNER SCHMIDT, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Дреболии, Колбаси и осолени продукти, Месни консерви и консерви от колбаси, Готови ястия и деликатеси, Дреболии, Колбаси и осолени продукти, Месни консерви и консерви от колбаси, и Готови ястия и деликатеси. Седалището му е в/ъв Villingen-Schwenningen, Германия.

  1. SMT PERSIGRAN GMBH

    Германия

    Предприятието SMT PERSIGRAN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Газирани безалкохолни напитки, Плодови и зеленчукови сокове, Плодови консерви и конфитюри, Плодове, Газирани безалкохолни напитки, Плодови и зеленчукови сокове, и Плодови консерви и конфитюри. Седалището му е в/ъв Wannweil, Германия.

  2. KING KEBAP GMBH

    Германия

    Предприятието KING KEBAP GMBH, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Месни консерви и консерви от колбаси, Месарница и колбасарница - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Месни консерви и консерви от колбаси, Месарница и колбасарница - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кафе-машини. Седалището му е в/ъв Murr, Германия.

  3. BÄCKEREI KIEFER INHABER: RALF KIEFER

    Германия

    Предприятието BÄCKEREI KIEFER INHABER: RALF KIEFER, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Колбаси и осолени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Месни консерви и консерви от колбаси, Колбаси и осолени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, и Месни консерви и консерви от колбаси. Седалището му е в/ъв Neuried, Германия.

  4. TEAM CUISINE GMBH

    Германия

    Предприятието TEAM CUISINE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Прясно месо и пресни домашни птици, Замразени и дълбоко замразени продукти, Месни консерви и консерви от колбаси, Риби, Прясно месо и пресни домашни птици, Замразени и дълбоко замразени продукти, и Месни консерви и консерви от колбаси. Седалището му е в/ъв Willstätt, Германия.

  5. AMS ALPHA MEDIA SOLUTIONS GMBH

    Германия

    Предприятието AMS ALPHA MEDIA SOLUTIONS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Месни консерви и консерви от колбаси, Електричество - строителни работи, Улично осветление - промишлено и търговско, Домашно осветление и аксесоари, Месни консерви и консерви от колбаси, Електричество - строителни работи, Улично осветление - промишлено и търговско, и Домашно осветление и аксесоари. Седалището му е в/ъв Hechingen, Германия.

  6. DORIT-DFT FLEISCHEREIMASCHINEN GMBH

    Германия

    Предприятието DORIT-DFT FLEISCHEREIMASCHINEN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Месарници - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Месарници - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, и Производство на консерви - машини и техника. Седалището му е в/ъв Ellwangen, Германия.

  7. HARALD HINDERER

    Германия

    Предприятието HARALD HINDERER, e Производител, и работи в сферата на Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Опаковане с бандероли - машини, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Амбалаж и опаковане - машини и техника, и Опаковане с бандероли - машини. Седалището му е в/ъв Rudersberg, Германия.

  8. PICK AHK BACKTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието PICK AHK BACKTECHNIK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хлебарски фурни, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хлебарски фурни, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, и Производство на консерви - машини и техника. Седалището му е в/ъв Straubenhardt, Германия.

  9. RAINER STADLER

    Германия

    Предприятието RAINER STADLER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, и Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Ostfildern, Германия.

  10. MOBA-TEC GMBH

    Германия

    Предприятието MOBA-TEC GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Пластмаси - опаковки, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Амбалаж и опаковане - машини и техника, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Grünkraut, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Preservation

Брой резултати

52 Фирми