• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • sawn wood

Резултати за

Sawn wood

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. HOLZVERMITTLUNG RUFF GMBH

    Германия

    Предприятието HOLZVERMITTLUNG RUFF GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суров дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Дървен материал - изделия, Внос-износ - дърво, Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Дървен материал - изделия, и Внос-износ - дърво. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  2. ZOLLIKOFER GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието ZOLLIKOFER GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Бичен и обработен дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Дървен талаш и стърготини, wood joining, Дървен талаш и стърготини, Civil engineering, и plant engineering. Седалището му е в/ъв Bad Wurzach, Германия.

  3. LANGE BLOCKHAUSDICHTUNG

    Германия

    Предприятието LANGE BLOCKHAUSDICHTUNG, e Производител, и работи в сферата на Бои и лакове. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Паркети, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, и Паркети. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Gmünd, Германия.

  4. HIGH LINE DESIGN INH. STEFFEN HEINRICH

    Германия

    Предприятието HIGH LINE DESIGN INH. STEFFEN HEINRICH, e Производител, и работи в сферата на Суров дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Паркети, Дървен материал - изделия, Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Паркети, и Дървен материал - изделия. Седалището му е в/ъв Ravenstein, Германия.

  5. KFZ – DIENSTLEITUNGS GMBH

    Германия

    Предприятието KFZ – DIENSTLEITUNGS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лепила, слепващи вещества и апликатори, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Довършителни работи, Лепила, слепващи вещества и апликатори, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Bruchsal, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. WALDENMAIER GMBH

    Германия

    Предприятието WALDENMAIER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - подови настилки. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Паркети, Тавани, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Паркети, и Тавани. Седалището му е в/ъв Plüderhausen, Германия.

  2. KOPP-MONTAGE GMBH

    Германия

    Предприятието KOPP-MONTAGE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Инертни материали за сградовото строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Hemmingen, Германия.

  3. SOFORTHOLZ KNUT SEVERIN E.K.

    Германия

    Предприятието SOFORTHOLZ KNUT SEVERIN E.K., e Производител, и работи в сферата на Суров дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Паркети, Дървени конструкции, Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Паркети, и Дървени конструкции. Седалището му е в/ъв Riedlingen, Германия.

  4. BLUM GMBH

    Германия

    Предприятието BLUM GMBH, e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Бичен и обработен дървен материал, Прозорци, Кепенци, Лека метална конструкция, Бичен и обработен дървен материал, Прозорци, и Кепенци. Седалището му е в/ъв Schöntal, Германия.

  5. BAUBEDARF ENGLER BAUKRANSERVICE

    Германия

    Предприятието BAUBEDARF ENGLER BAUKRANSERVICE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Пътен транспорт, Международни куриерски служби, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Пътен транспорт, и Международни куриерски служби. Седалището му е в/ъв Lörrach, Германия.

  1. HEINZ ELECTRONICS E.K.

    Германия

    Предприятието HEINZ ELECTRONICS E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителна кинкалерия. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Прозорци, Изделия от бетон и строителни брикети, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Прозорци, и Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Stutensee, Германия.

  2. ARTUR HINZ GMBH

    Германия

    Предприятието ARTUR HINZ GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суров дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Дървен материал - полуготови изделия, Паркети, Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Дървен материал - полуготови изделия, и Паркети. Седалището му е в/ъв Igersheim, Германия.

  1. P. LELEU FURNIER GMBH

    Германия

    Предприятието P. LELEU FURNIER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Бои и лакове. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървен материал за фурнир, Дървени панели, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървен материал за фурнир, и Дървени панели. Седалището му е в/ъв Kuppenheim, Германия.

  2. KUPFERSCHMID GMBH

    Германия

    Предприятието KUPFERSCHMID GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучук - изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Дървени панели. Седалището му е в/ъв Dürbheim, Германия.

  3. BINKELE GMBH

    Германия

    Предприятието BINKELE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Бои и лакове. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Gemmingen, Германия.

  4. BEIDECK FARBEN

    Германия

    Предприятието BEIDECK FARBEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Бои и лакове. Освен това развива дейност и в сферата на Лепила, слепващи вещества и апликатори, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Лепила, слепващи вещества и апликатори, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  5. JAHN FURNIERE

    Германия

    Предприятието JAHN FURNIERE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суров дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Бичен и обработен дървен материал, Дървен материал за фурнир, Дървени панели, Дървен материал - полуготови изделия, Бичен и обработен дървен материал, Дървен материал за фурнир, Дървени панели, и Дървен материал - полуготови изделия. Седалището му е в/ъв Altlußheim, Германия.

  6. TOP MINERAL GMBH

    Германия

    Предприятието TOP MINERAL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Пясъци и чакъли, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Rheinau, Германия.

  7. FARBENHANDLUNG GEIGER

    Германия

    Предприятието FARBENHANDLUNG GEIGER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Бои и лакове. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Überlingen, Германия.

  8. FRANZ SELG BAUMARKT & BAUSTOFFE GMBH

    Германия

    Предприятието FRANZ SELG BAUMARKT & BAUSTOFFE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Инертни материали за сградовото строителство, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Riedlingen, Германия.

  1. WOODWAY DESIGN

    Германия

    Предприятието WOODWAY DESIGN, e Производител, и работи в сферата на Суров дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Бичен и обработен дървен материал, Домашни мебели, Мебели за детски стаи, Мебели за преподавателската дейност, Бичен и обработен дървен материал, Домашни мебели, Мебели за детски стаи, и Мебели за преподавателската дейност. Седалището му е в/ъв Haigerloch, Германия.

  2. HAMBURGER GMBH

    Германия

    Предприятието HAMBURGER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суров дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Бичен и обработен дървен материал, Дървен материал - полуготови изделия, Паркети, Дървени конструкции, Бичен и обработен дървен материал, Дървен материал - полуготови изделия, Паркети, и Дървени конструкции. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  3. DACHDECKER-EINKAUF SÜD E.G.

    Германия

    Предприятието DACHDECKER-EINKAUF SÜD E.G., e Търговец на едро, и работи в сферата на Инертни материали за сградовото строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв March, Германия.

  4. ANTON GALLHÖFER DACH UND FASSADE GMBH

    Германия

    Предприятието ANTON GALLHÖFER DACH UND FASSADE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Строителна кинкалерия, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Инертни материали за сградовото строителство, Строителна кинкалерия, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Birkenfeld, Германия.

  5. WILLI SEEGER, INH. ECKART SEEGER E.K.

    Германия

    Предприятието WILLI SEEGER, INH. ECKART SEEGER E.K., e Производител, и работи в сферата на Бичен и обработен дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Дървен материал - изделия, Домашни мебели, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Дървен материал - изделия, Домашни мебели, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Jettingen, Германия.

  6. ALEXANDER REITZ IMPORT-EXPORT

    Германия

    Предприятието ALEXANDER REITZ IMPORT-EXPORT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суров дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Бичен и обработен дървен материал, Рендосан бичен дървен материал, Дървени панели, Дървен материал - полуготови изделия, Бичен и обработен дървен материал, Рендосан бичен дървен материал, Дървени панели, и Дървен материал - полуготови изделия. Седалището му е в/ъв Bad Boll, Германия.

  7. ARKOWOOD OLIVER C. KÖNIG

    Германия

    Предприятието ARKOWOOD OLIVER C. KÖNIG, e Производител, и работи в сферата на Суров дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Дървен материал - полуготови изделия, Паркети, Бичен и обработен дървен материал, Дървени панели, Дървен материал - полуготови изделия, и Паркети. Седалището му е в/ъв Loßburg, Германия.

  8. ANTON LUKIN - LUKIN HOLZHANDEL

    Германия

    Предприятието ANTON LUKIN - LUKIN HOLZHANDEL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суров дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Бичен и обработен дървен материал, Рендосан бичен дървен материал, Дървени панели, Дървен материал - полуготови изделия, Бичен и обработен дървен материал, Рендосан бичен дървен материал, Дървени панели, и Дървен материал - полуготови изделия. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  9. MEHLHOSE ANTIRUTSCHPRODUKTE GMBH

    Германия

    Предприятието MEHLHOSE ANTIRUTSCHPRODUKTE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучук - изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Паркети, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Паркети. Седалището му е в/ъв Schliengen, Германия.

  10. K. GÖTTEL GMBH

    Германия

    Предприятието K. GÖTTEL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Изделия от бетон и строителни брикети, Пътен транспорт, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Изделия от бетон и строителни брикети, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Heroldstatt, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно