• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • schmidt it

Резултати за

Schmidt it

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. FASSADENTECHNIK SCHMIDT GMBH

    Германия

    Предприятието FASSADENTECHNIK SCHMIDT GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Бичен и обработен дървен материал, Прозорци, Тавани, Лека метална конструкция, Бичен и обработен дървен материал, Прозорци, и Тавани. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

  2. WILFRIED SCHMIDT

    Германия

    Предприятието WILFRIED SCHMIDT, e Производител, и работи в сферата на Печат и набор - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, Печатане - офсет, Цифрово печатане, Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, Печатане - офсет, и Цифрово печатане. Седалището му е в/ъв Schwieberdingen, Германия.

  3. SCHMIDT MASCHINENBETRIEB

    Германия

    Предприятието SCHMIDT MASCHINENBETRIEB, e Търговец на едро, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Вода - добив и снабдяване, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Градинарство - машини и уреди, и Животновъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Mühlacker, Германия.

  4. SCHMIDT & BARTL GMBH

    Германия

    Предприятието SCHMIDT & BARTL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучук - изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Villingen-Schwenningen, Германия.

  5. BLUMEN - SCHMIDT GMBH

    Германия

    Предприятието BLUMEN - SCHMIDT GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Парникови растения, Плодове, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, и Парникови растения. Седалището му е в/ъв Abstatt, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. SCHMIDT & HAMMANN

    Германия

    Предприятието SCHMIDT & HAMMANN, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Търговски справки, Рейтингова оценка на предприятия, Данъчни експерти, Финансово дело - консултантски услуги, Търговски справки, Рейтингова оценка на предприятия, Данъчни експерти, и Финансово дело - консултантски услуги. Седалището му е в/ъв Mühlacker, Германия.

  2. SCHMIDT GALVANOTECHNIK GMBH

    Германия

  3. SCHMIDT APPARATEBAU SIEGMAR SCHMIDT

    Германия

    Предприятието SCHMIDT APPARATEBAU SIEGMAR SCHMIDT, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Ръчни инструменти, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Ръчни инструменти. Седалището му е в/ъв Karlsbad, Германия.