• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • schroder co

Резултати за

Schroder co

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. KATHRIN SCHRÖDER

    Германия

    Предприятието KATHRIN SCHRÖDER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - периферни компютърни устройства, Печатане, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, Информатика - периферни компютърни устройства, Печатане, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, и Рекламни агенции. Седалището му е в/ъв Gaienhofen, Германия.

  2. SCHRÖDER FÖRDERTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието SCHRÖDER FÖRDERTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  3. SCHRÖDER+BAUR GMBH

    Германия

    Предприятието SCHRÖDER+BAUR GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули, Печатане, Сериграфия, Репрография, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Печатане, Сериграфия, и Репрография. Седалището му е в/ъв Schorndorf, Германия.

  4. JÖRG SCHRÖDER

    Германия

    Предприятието JÖRG SCHRÖDER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули. Освен това развива дейност и в сферата на Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, Сериграфия, Репрография, Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, Сериграфия, и Репрография. Седалището му е в/ъв Owingen, Германия.

  5. KARL SCHRÖDER KG

    Германия

    Предприятието KARL SCHRÖDER KG, e Производител, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Превозни средства - високотехнологични навигационни системи, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, и Превозни средства - високотехнологични навигационни системи. Седалището му е в/ъв Weinheim, Германия.