• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • seeds

Резултати за

Seeds

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. GRANOSA AG C/O SILO MANNHEIM

    Германия

    Verified by europages badge

    GRANOSA AG is a family-run, family-owned company and a hundred per cent subsidiary of Caleb AG. From all over the world, we provide agricultural goods of all sorts for food and feed manufacturers. Whether you are looking for conventional or organic raw materials, our experienced retailers and specialists will make sure that you receive an attractive and up-to-date offer and that this offer is executed seamlessly. This is how we have worked to establish for ourselves a leading position on the Swiss market.

  2. PURGRANA INH. MAXIM BORODIN

    Германия

    Предприятието PURGRANA INH. MAXIM BORODIN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Маслодайни растения. Освен това развива дейност и в сферата на flax seeds. Седалището му е в/ъв Oedheim, Германия.

  3. SAMENHAUS MÜLLER

    Германия

    Предприятието SAMENHAUS MÜLLER, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Бонзай - дървета, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, и Бонзай - дървета. Седалището му е в/ъв Keltern, Германия.

  4. MÜLLER LEBENSRAUM GARTEN GMBH

    Германия

    Предприятието MÜLLER LEBENSRAUM GARTEN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Растения, луковици и семена, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Mauer, Германия.

  5. SCHLENKER QUALITÄTSPFLANZEN

    Германия

    Предприятието SCHLENKER QUALITÄTSPFLANZEN, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Зелени растения, Разсадници и лесовъдство, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Зелени растения, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Deißlingen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. PETROHANDEL GMBH

    Германия

    Предприятието PETROHANDEL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Маслодайни растения. Освен това развива дейност и в сферата на Житни растения и зърнени храни, Мека пшеница, Житни растения и зърнени храни, flax seeds, barley, и Мека пшеница. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  2. KLAUS GANTER KG

    Германия

    Предприятието KLAUS GANTER KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Растения, луковици и семена, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Wyhl, Германия.

  3. JOACHIM WIEBER

    Германия

    Предприятието JOACHIM WIEBER, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, и Текстилни растения. Седалището му е в/ъв Essingen, Германия.

  4. RICHARD MESSERLE

    Германия

    Предприятието RICHARD MESSERLE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Растения, луковици и семена, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Hochdorf, Германия.

  5. HÄUSSERMANN STAUDEN+GEHÖLZE GMBH HÄUSSERMANN UND MARKUS HÄUSSERMANN

    Германия

    Предприятието HÄUSSERMANN STAUDEN+GEHÖLZE GMBH HÄUSSERMANN UND MARKUS HÄUSSERMANN, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Möglingen, Германия.

  1. WOLFGANG BRANDT

    Германия

    Предприятието WOLFGANG BRANDT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Зелени растения, Разсадници и лесовъдство, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Зелени растения, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Schwanau, Германия.

  2. ZG RAIFFEISEN EG

    Германия

    Предприятието ZG RAIFFEISEN EG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Buchen, Германия.

  1. MASCHINENRING DIENSTLEISTUNGS GMBH

    Германия

    Предприятието MASCHINENRING DIENSTLEISTUNGS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Растения, луковици и семена, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Tettnang, Германия.

  2. PLANTISSIMO GMBH BLUMEN UND PFLANZEN

    Германия

    Предприятието PLANTISSIMO GMBH BLUMEN UND PFLANZEN, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Lottstetten, Германия.

  3. BLUMEN - SCHMIDT GMBH

    Германия

    Предприятието BLUMEN - SCHMIDT GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Парникови растения, Плодове, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, и Парникови растения. Седалището му е в/ъв Abstatt, Германия.

  4. FLORENSIS DEUTSCHLAND GMBH

    Германия

    Предприятието FLORENSIS DEUTSCHLAND GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Храна за животновъдството, Растения, луковици и семена, Храна за животновъдството, и Растения, луковици и семена. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  5. AGRARDIRECT GMBH

    Германия

    Предприятието AGRARDIRECT GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Фитосанитарни продукти, фунгициди и пестициди. Освен това развива дейност и в сферата на Растения, луковици и семена, и Растения, луковици и семена. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  6. BIOLAND HANDELSGESELLSCHAFT BADEN-WÜRTTEMBERG MBH

    Германия

    Предприятието BIOLAND HANDELSGESELLSCHAFT BADEN-WÜRTTEMBERG MBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Храна за животновъдството. Освен това развива дейност и в сферата на Растения, луковици и семена, и Растения, луковици и семена. Седалището му е в/ъв Esslingen, Германия.

  7. DÜRR SAMEN STEPHAN SCHWENK E.K.

    Германия

    Предприятието DÜRR SAMEN STEPHAN SCHWENK E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Растения, луковици и семена. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  8. SÄMEREI JEHLE GBR

    Германия

    Предприятието SÄMEREI JEHLE GBR, e Търговец на едро, и работи в сферата на Растения, луковици и семена. Седалището му е в/ъв Plüderhausen, Германия.