• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • stockings

Резултати за

Stockings

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. JAGSTHEIMER STRUMPFFABRIK UND APPRETUR INH. BERND RUF

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието JAGSTHEIMER STRUMPFFABRIK UND APPRETUR INH. BERND RUF, e Търговец на едро, и работи в сферата на Дълги и къси чорапи. Седалището му е в/ъв Crailsheim, Германия.

  2. IMPEX WARENHANDELSGESELLSCHAFT MBH

    Германия

    Предприятието IMPEX WARENHANDELSGESELLSCHAFT MBH, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Бельо и долни дрехи, Дамско бельо, Дълги и къси чорапи, Крайна обработка на текстилни тъкани, Бельо и долни дрехи, Дамско бельо, и Дълги и къси чорапи. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  3. I + V INDUKTIONSSCHLEIFEN + VERKEHRSTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието I + V INDUKTIONSSCHLEIFEN + VERKEHRSTECHNIK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Сигнализация - пана и табели. Освен това развива дейност и в сферата на Пана за пътна сигнализация, Огнеупорни каси и сейфове, Железопътен подвижен състав и оборудване, Сигнализация - системи и инсталации, Пана за пътна сигнализация, Огнеупорни каси и сейфове, Железопътен подвижен състав и оборудване, и Сигнализация - системи и инсталации. Седалището му е в/ъв Denkendorf, Германия.

  4. AMBER-PRODUCTS-GERMANY

    Германия

    Предприятието AMBER-PRODUCTS-GERMANY, e Производител, и работи в сферата на Сигнализация - пана и табели. Освен това развива дейност и в сферата на Пана за пътна сигнализация, Железопътен подвижен състав и оборудване, Сигнализация - системи и инсталации, Електрическа пътна сигнализация - системи и съоръжения, Пана за пътна сигнализация, Железопътен подвижен състав и оборудване, Сигнализация - системи и инсталации, и Електрическа пътна сигнализация - системи и съоръжения. Седалището му е в/ъв Remshalden-Grunbach, Германия.

  5. THOMAS LUK GMBH

    Германия

    Предприятието THOMAS LUK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Бельо и долни дрехи, Дълги и къси чорапи, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Бельо и долни дрехи, Дълги и къси чорапи, Мъжки дрехи, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BSP-GLOBAL

    Германия

    Предприятието BSP-GLOBAL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Бельо и долни дрехи, Дамско бельо, Дълги и къси чорапи, Крайна обработка на текстилни тъкани, Бельо и долни дрехи, Дамско бельо, и Дълги и къси чорапи. Седалището му е в/ъв Bammenta, Германия.

  2. BURSIEK-WAHL GMBH

    Германия

    Предприятието BURSIEK-WAHL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Дълги и къси чорапи. Освен това развива дейност и в сферата на ladies' stockings. Седалището му е в/ъв Gschwend, Германия.

  3. GORDION SOCKEN

    Германия

    Предприятието GORDION SOCKEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Чорапогащи и дълги чорапи. Седалището му е в/ъв Nürtingen, Германия.

  4. PROCENT

    Германия

    Предприятието PROCENT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стоки в излишък. Освен това развива дейност и в сферата на fabric stocks. Седалището му е в/ъв Backnang, Германия.

  5. OTTO SCHRAMEK KOMMUNALBEDARF GMBH

    Германия

    Предприятието OTTO SCHRAMEK KOMMUNALBEDARF GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Докове и складове. Освен това развива дейност и в сферата на Управление на складови запаси - услуги, и Управление на складови запаси - услуги. Седалището му е в/ъв Mittelbiberach, Германия.

  1. RAILIMPEX JOHANNES SCHEURICH GMBH

    Германия