• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • vegetables

Резултати за

Vegetables

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. GRANOSA AG C/O SILO MANNHEIM

    Германия

    Verified by europages badge

    GRANOSA AG is a family-run, family-owned company and a hundred per cent subsidiary of Caleb AG. From all over the world, we provide agricultural goods of all sorts for food and feed manufacturers. Whether you are looking for conventional or organic raw materials, our experienced retailers and specialists will make sure that you receive an attractive and up-to-date offer and that this offer is executed seamlessly. This is how we have worked to establish for ourselves a leading position on the Swiss market.

  2. SALEM-FRUCHT GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието SALEM-FRUCHT GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, import/export, production and sale of fruit and vegetables, fruit export, Плодове и зеленчуци - внос-износ, и fruit export. Седалището му е в/ъв Salem, Германия.

  3. EXPERCHEM ROHSTOFF GMBH

    Германия

    Предприятието EXPERCHEM ROHSTOFF GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Витамини и провитамини. Освен това развива дейност и в сферата на Peptides, antioxidants, и vegetable extracts. Седалището му е в/ъв Weinheim, Германия.

  4. WINZER VOM WEINSBERGER TAL EG

    Германия

    Предприятието WINZER VOM WEINSBERGER TAL EG, e Производител, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Газирани безалкохолни напитки, Плодови и зеленчукови сокове, Алкохолни и спиртни напитки, Вина, Газирани безалкохолни напитки, Плодови и зеленчукови сокове, Алкохолни и спиртни напитки, и Вина. Седалището му е в/ъв Löwenstein, Германия.

  5. F.TAUSCHER GMBH & CO.KG

    Германия

    Предприятието F.TAUSCHER GMBH & CO.KG, e Производител, и работи в сферата на Газирани безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Плодови и зеленчукови сокове, Минерални води, Готови ястия и деликатеси, Алкохолни и спиртни напитки, Плодови и зеленчукови сокове, Минерални води, Готови ястия и деликатеси, и Алкохолни и спиртни напитки. Седалището му е в/ъв Tettnang, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. MCS MARKETING UND CONVENIENCE-SHOP SYSTEM GMBH

    Германия

    Предприятието MCS MARKETING UND CONVENIENCE-SHOP SYSTEM GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Замразени и дълбоко замразени продукти, Газирани безалкохолни напитки, Плодови и зеленчукови сокове, Риби, Замразени и дълбоко замразени продукти, Газирани безалкохолни напитки, и Плодови и зеленчукови сокове. Седалището му е в/ъв Offenburg, Германия.

  2. WWW.DIAMOND-DRINKS.DE

    Германия

    Предприятието WWW.DIAMOND-DRINKS.DE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Газирани безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Плодови и зеленчукови сокове, Минерални води, Алкохолни и спиртни напитки, Бира, Плодови и зеленчукови сокове, Минерални води, Алкохолни и спиртни напитки, и Бира. Седалището му е в/ъв Kappel-Grafenhausen, Германия.

  3. AKI´S GETRÄNKESERVICE INH. TRAIANOS SIPAKIS

    Германия

    Предприятието AKI´S GETRÄNKESERVICE INH. TRAIANOS SIPAKIS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Газирани безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Плодови и зеленчукови сокове, Минерални води, Алкохолни и спиртни напитки, Бира, Плодови и зеленчукови сокове, Минерални води, Алкохолни и спиртни напитки, и Бира. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  4. GEMÜSERING GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието GEMÜSERING GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Пресни зеленчуци, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Пресни зеленчуци, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), и Риби. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  5. BURGBRENNEREI NEU-WINDECK GETRÄNKEFACHHANDEL OBSTHANDEL MANFRED HÖRTH E. K

    Германия

    Предприятието BURGBRENNEREI NEU-WINDECK GETRÄNKEFACHHANDEL OBSTHANDEL MANFRED HÖRTH E. K, e Производител, и работи в сферата на Газирани безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Плодови и зеленчукови сокове, Минерални води, Алкохолни и спиртни напитки, Вина, Плодови и зеленчукови сокове, Минерални води, Алкохолни и спиртни напитки, и Вина. Седалището му е в/ъв Lauf, Германия.

  1. ROMINA MINERALBRUNNEN GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието ROMINA MINERALBRUNNEN GMBH & CO KG, e Производител, и работи в сферата на Газирани безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Плодови и зеленчукови сокове, Минерални води, Алкохолни и спиртни напитки, Бира, Плодови и зеленчукови сокове, Минерални води, Алкохолни и спиртни напитки, и Бира. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  2. GETRÄNKEFACHHANDEL & BRENNEREI EBNER INH. WERNER EBNER

    Германия

    Предприятието GETRÄNKEFACHHANDEL & BRENNEREI EBNER INH. WERNER EBNER, e Производител, и работи в сферата на Газирани безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Плодови и зеленчукови сокове, Минерални води, Алкохолни и спиртни напитки, Вина, Плодови и зеленчукови сокове, Минерални води, Алкохолни и спиртни напитки, и Вина. Седалището му е в/ъв Häusern, Германия.

  1. F. W. SCHNEIDER & CO. INH. JOCHEN SCHNEIDER

    Германия

    Предприятието F. W. SCHNEIDER & CO. INH. JOCHEN SCHNEIDER, e Производител, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Газирани безалкохолни напитки, Плодови и зеленчукови сокове, Алкохолни и спиртни напитки, Вина, Газирани безалкохолни напитки, Плодови и зеленчукови сокове, Алкохолни и спиртни напитки, и Вина. Седалището му е в/ъв Kappelrodeck, Германия.

  2. ANUSCHKA GETRÄNKE-VERTRIEB

    Германия

    Предприятието ANUSCHKA GETRÄNKE-VERTRIEB, e Търговец на едро, и работи в сферата на Газирани безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Плодови и зеленчукови сокове, Готови ястия и деликатеси, Алкохолни и спиртни напитки, Вина, Плодови и зеленчукови сокове, Готови ястия и деликатеси, Алкохолни и спиртни напитки, и Вина. Седалището му е в/ъв Freudenstadt, Германия.

  3. GETRÄNKE-RETTICH INH. EKKEHARD RETTICH E. K.

    Германия

    Предприятието GETRÄNKE-RETTICH INH. EKKEHARD RETTICH E. K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Газирани безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Плодови и зеленчукови сокове, Минерални води, Готови ястия и деликатеси, Алкохолни и спиртни напитки, Плодови и зеленчукови сокове, Минерални води, Готови ястия и деликатеси, и Алкохолни и спиртни напитки. Седалището му е в/ъв Kirchzarten, Германия.

  4. CASA CALABRESE

    Германия

    Предприятието CASA CALABRESE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Газирани безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Плодови и зеленчукови сокове, Минерални води, Алкохолни и спиртни напитки, Вина, Плодови и зеленчукови сокове, Минерални води, Алкохолни и спиртни напитки, и Вина. Седалището му е в/ъв Kappel-Grafenhausen, Германия.

  5. GETRÄNKE WEBER GMBH

    Германия

    Предприятието GETRÄNKE WEBER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Газирани безалкохолни напитки, Плодови и зеленчукови сокове, Месни консерви и консерви от колбаси, Алкохолни и спиртни напитки, Газирани безалкохолни напитки, Плодови и зеленчукови сокове, Месни консерви и консерви от колбаси, и Алкохолни и спиртни напитки. Седалището му е в/ъв Westhausen, Германия.

  6. GEMÜ GETRÄNKEVERTRIEB GMBH

    Германия

    Предприятието GEMÜ GETRÄNKEVERTRIEB GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Газирани безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Плодови и зеленчукови сокове, Минерални води, Алкохолни и спиртни напитки, Вина, Плодови и зеленчукови сокове, Минерални води, Алкохолни и спиртни напитки, и Вина. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  7. GEDIG GETRÄNKE FACHGROSSHÄNDLER GMBH

    Германия

    Предприятието GEDIG GETRÄNKE FACHGROSSHÄNDLER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Газирани безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Плодови и зеленчукови сокове, Алкохолни и спиртни напитки, Вина, Бира, Плодови и зеленчукови сокове, Алкохолни и спиртни напитки, Вина, и Бира. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  8. HERMANN SCHMALZRIED

    Германия

    Предприятието HERMANN SCHMALZRIED, e Производител, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Газирани безалкохолни напитки, Плодови и зеленчукови сокове, Алкохолни и спиртни напитки, Вина, Газирани безалкохолни напитки, Плодови и зеленчукови сокове, Алкохолни и спиртни напитки, и Вина. Седалището му е в/ъв Korb, Германия.

  1. BERND HAUSER

    Германия

    Предприятието BERND HAUSER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Газирани безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Плодови и зеленчукови сокове, Минерални води, Алкохолни и спиртни напитки, Бира, Плодови и зеленчукови сокове, Минерални води, Алкохолни и спиртни напитки, и Бира. Седалището му е в/ъв Dornstetten, Германия.

  2. GETRÄNKE EBINGER GMBH

    Германия

    Предприятието GETRÄNKE EBINGER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Газирани безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Плодови и зеленчукови сокове, Минерални води, Готови ястия и деликатеси, Алкохолни и спиртни напитки, Плодови и зеленчукови сокове, Минерални води, Готови ястия и деликатеси, и Алкохолни и спиртни напитки. Седалището му е в/ъв Großbottwar, Германия.

  3. WEINHAUS BAUM GMBH

    Германия

    Предприятието WEINHAUS BAUM GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Газирани безалкохолни напитки, Плодови и зеленчукови сокове, Алкохолни и спиртни напитки, Вина, Газирани безалкохолни напитки, Плодови и зеленчукови сокове, Алкохолни и спиртни напитки, и Вина. Седалището му е в/ъв Hüfingen, Германия.

  4. MAGIC DRINKS GMBH

    Германия

    Предприятието MAGIC DRINKS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Газирани безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Плодови и зеленчукови сокове, Алкохолни и спиртни напитки, Бира, Вина - Франция, Плодови и зеленчукови сокове, Алкохолни и спиртни напитки, Бира, и Вина - Франция. Седалището му е в/ъв St. Leon-Rot, Германия.

  5. GETRÄNKE JEHLE INHABER MARCO JEHLE

    Германия

    Предприятието GETRÄNKE JEHLE INHABER MARCO JEHLE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Газирани безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Плодови и зеленчукови сокове, Минерални води, Алкохолни и спиртни напитки, Бира, Плодови и зеленчукови сокове, Минерални води, Алкохолни и спиртни напитки, и Бира. Седалището му е в/ъв Hohberg, Германия.

  6. FRITZ BIERHALTER GMBH

    Германия

    Предприятието FRITZ BIERHALTER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Газирани безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Плодови и зеленчукови сокове, Минерални води, Готови ястия и деликатеси, Алкохолни и спиртни напитки, Плодови и зеленчукови сокове, Минерални води, Готови ястия и деликатеси, и Алкохолни и спиртни напитки. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  7. PETER BÖLLINGER GETRÄNKEGROSSHANDLUNG GMBH

    Германия

    Предприятието PETER BÖLLINGER GETRÄNKEGROSSHANDLUNG GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Газирани безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Плодови и зеленчукови сокове, Минерални води, Алкохолни и спиртни напитки, Вина, Плодови и зеленчукови сокове, Минерални води, Алкохолни и спиртни напитки, и Вина. Седалището му е в/ъв Oberhausen-Rheinhausen, Германия.

  8. GETRÄNKE-RÜHLE GMBH

    Германия

    Предприятието GETRÄNKE-RÜHLE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Газирани безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Плодови и зеленчукови сокове, Минерални води, Алкохолни и спиртни напитки, Вина, Плодови и зеленчукови сокове, Минерални води, Алкохолни и спиртни напитки, и Вина. Седалището му е в/ъв Markgröningen, Германия.

  9. RÖDER KG

    Германия

    Предприятието RÖDER KG, e Производител, и работи в сферата на Газирани безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Плодови и зеленчукови сокове, Минерални води, Алкохолни и спиртни напитки, Вина, Плодови и зеленчукови сокове, Минерални води, Алкохолни и спиртни напитки, и Вина. Седалището му е в/ъв Reichenbach, Германия.

  10. WEINGÄRTNERGENOSSENSCHAFT HOHENNEUFFEN-TECK EG

    Германия

    Предприятието WEINGÄRTNERGENOSSENSCHAFT HOHENNEUFFEN-TECK EG, e Производител, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Газирани безалкохолни напитки, Плодови и зеленчукови сокове, Алкохолни и спиртни напитки, Вина, Газирани безалкохолни напитки, Плодови и зеленчукови сокове, Алкохолни и спиртни напитки, и Вина. Седалището му е в/ъв Neuffen, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно