• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • wetzel

Резултати за

Wetzel

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. SPÄNE WETZEL GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието SPÄNE WETZEL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Технологична дървесина. Седалището му е в/ъв Bad Saulgau, Германия.

  2. HEINZ WETZEL

    Германия

    Предприятието HEINZ WETZEL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Дървени опаковки, Хартия - производство, Картон - производство, Пластмаси - опаковки, Дървени опаковки, Хартия - производство, и Картон - производство. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  3. WETZEL REINIGUNGSBEDARF E. K.

    Германия

    Предприятието WETZEL REINIGUNGSBEDARF E. K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Домашни почистващи средства, Парфюми и козметични изделия, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Домашни почистващи средства, и Парфюми и козметични изделия. Седалището му е в/ъв Heilbronn, Германия.

  4. WETZEL & HAAG ELECTRONICS VERTRIEB GMBH

    Германия

    Предприятието WETZEL & HAAG ELECTRONICS VERTRIEB GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - софтуер, Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - софтуер, Управляващ софтуер за предприятия, и Професионални пакети от компютърни програми. Седалището му е в/ъв Karlsdorf-Neuthard, Германия.

  5. BUCH ELSER INH.HANS-ULRICH WETZEL EK

    Германия

    Предприятието BUCH ELSER INH.HANS-ULRICH WETZEL EK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Общи издания. Седалището му е в/ъв Mühlacker, Германия.