• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • wieland

Резултати за

Wieland

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергТърговец на едро
  1. WIELAND NORM-ELEMENTE OHG

    Германия

    Предприятието WIELAND NORM-ELEMENTE OHG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Фрезоване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Laupheim, Германия.

  2. ADAM WIELAND GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието ADAM WIELAND GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Домашни мебели. Освен това развива дейност и в сферата на Мебели за детски стаи, Маси и столове, Фотьойли и канапета, Мебели за преподавателската дейност, Мебели за детски стаи, Маси и столове, Фотьойли и канапета, и Мебели за преподавателската дейност. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  3. CAD-KONSTRUKTIONSBÜRO WIELAND SCHEIDER E.K.

    Германия

    Предприятието CAD-KONSTRUKTIONSBÜRO WIELAND SCHEIDER E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Обща механика - работа с материали на клиента, Проектантски бюра - ПГС, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Обща механика - работа с материали на клиента, и Проектантски бюра - ПГС. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  4. DR. WIELAND GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието DR. WIELAND GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Химически отпадъци - събиране и рециклиране, Работно и предпазно облекло, Химически отпадъци - събиране и рециклиране, и Работно и предпазно облекло. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.