• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • урбанизъм - научноизследователски бюра

Резултати за

Урбанизъм - научноизследователски бюра

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. BAYER BAUPHYSIK INGENIEURGESELLSCHAFT MBH

    Германия

    Предприятието BAYER BAUPHYSIK INGENIEURGESELLSCHAFT MBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Проектантски бюра - ПГС, Урбанизъм - научноизследователски бюра, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Промишлени научноизследователски бюра, Проектантски бюра - ПГС, Урбанизъм - научноизследователски бюра, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, и Промишлени научноизследователски бюра. Седалището му е в/ъв Fellbach, Германия.

  2. SCHATZ & ARENDT GMBH

    Германия

    Предприятието SCHATZ & ARENDT GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Проектантски бюра - ПГС, Архитектура - проектантски бюра, Урбанизъм - научноизследователски бюра, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Проектантски бюра - ПГС, Архитектура - проектантски бюра, Урбанизъм - научноизследователски бюра, и Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги. Седалището му е в/ъв Bruchsal, Германия.

  3. IBW AALEN GMBH

    Германия

    Предприятието IBW AALEN GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Мебели и рафтове за офиса. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, Проектантски бюра - ПГС, Архитектура - проектантски бюра, Урбанизъм - научноизследователски бюра, Груб строеж, Проектантски бюра - ПГС, Архитектура - проектантски бюра, и Урбанизъм - научноизследователски бюра. Седалището му е в/ъв Aalen, Германия.

  4. BAUSTATIK RELLING GMBH

    Германия

    Предприятието BAUSTATIK RELLING GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Проектантски бюра - ПГС, Архитектура - проектантски бюра, Урбанизъм - научноизследователски бюра, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Проектантски бюра - ПГС, Архитектура - проектантски бюра, Урбанизъм - научноизследователски бюра, и Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги. Седалището му е в/ъв Singen, Германия.

  5. DIPL.-INGENIEURE JÜRGEN UND THOMAS LEHRLE GMBH

    Германия

    Предприятието DIPL.-INGENIEURE JÜRGEN UND THOMAS LEHRLE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Проектантски бюра - ПГС, Архитектура - проектантски бюра, Урбанизъм - научноизследователски бюра, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Проектантски бюра - ПГС, Архитектура - проектантски бюра, Урбанизъм - научноизследователски бюра, и Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. INGENIEURBÜRO SIKORA

    Германия

    Предприятието INGENIEURBÜRO SIKORA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, Проектантски бюра - ПГС, Архитектура - проектантски бюра, Урбанизъм - научноизследователски бюра, Груб строеж, Проектантски бюра - ПГС, Архитектура - проектантски бюра, и Урбанизъм - научноизследователски бюра. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  2. SIGMA KARLSRUHE GMBH

    Германия

    Предприятието SIGMA KARLSRUHE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Проектантски бюра - ПГС, Архитектура - проектантски бюра, Урбанизъм - научноизследователски бюра, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Проектантски бюра - ПГС, Архитектура - проектантски бюра, Урбанизъм - научноизследователски бюра, и Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги. Седалището му е в/ъв Malsch, Германия.

  3. FUCHS PRÜFINGENIEURE GMBH

    Германия

    Предприятието FUCHS PRÜFINGENIEURE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Проектантски бюра - ПГС, Архитектура - проектантски бюра, Урбанизъм - научноизследователски бюра, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Проектантски бюра - ПГС, Архитектура - проектантски бюра, Урбанизъм - научноизследователски бюра, и Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги. Седалището му е в/ъв Göppingen, Германия.

  4. INGENIEURBÜRO FÜR TRAGWERKSPLANUNG

    Германия

    Предприятието INGENIEURBÜRO FÜR TRAGWERKSPLANUNG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Проектантски бюра - ПГС, Архитектура - проектантски бюра, Урбанизъм - научноизследователски бюра, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Проектантски бюра - ПГС, Архитектура - проектантски бюра, Урбанизъм - научноизследователски бюра, и Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги. Седалището му е в/ъв Sasbach, Германия.

  5. SKT

    Германия

    Предприятието SKT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Урбанизъм - научноизследователски бюра. Освен това развива дейност и в сферата на Subsidy advice, и traffic analysis. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  1. PROJECT MANAGEMENT GMBH

    Германия

    Предприятието PROJECT MANAGEMENT GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Проектантски бюра - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Урбанизъм - научноизследователски бюра, и Урбанизъм - научноизследователски бюра. Седалището му е в/ъв Esslingen, Германия.

  2. INFRA PLAN GMBH

    Германия

    Предприятието INFRA PLAN GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Проектантски бюра - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Урбанизъм - научноизследователски бюра, и Урбанизъм - научноизследователски бюра. Седалището му е в/ъв Remchingen, Германия.

  1. FAI PLANUNGSGESELLSCHAFT MBH

    Германия

  2. SIBYLLE RAMPF

    Германия

    Предприятието SIBYLLE RAMPF, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Проектантски бюра - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Консултантски услуги в областта на управлението, Промишлени научноизследователски бюра, Информатика - софтуер, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Консултантски услуги в областта на управлението, и Промишлени научноизследователски бюра. Седалището му е в/ъв Freiberg, Германия.

  3. AXIMA GMBH

    Германия

    Предприятието AXIMA GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени научноизследователски бюра, и Промишлени научноизследователски бюра. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  4. HARTEC ANLAGENBAU GMBH

    Германия

    Предприятието HARTEC ANLAGENBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Промишлени научноизследователски бюра. Освен това развива дейност и в сферата на Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра, Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, и Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра. Седалището му е в/ъв Stetten, Германия.

  5. INOBATEC GMBH

    Германия

    Предприятието INOBATEC GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Проектантски бюра - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Архитектура - проектантски бюра, Геодезисти - научноизследователски бюра, Определяне на положението и измерване на дистанцията - уреди и инструменти, Информатика - софтуер, Архитектура - проектантски бюра, Геодезисти - научноизследователски бюра, Определяне на положението и измерване на дистанцията - уреди и инструменти, и Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Biberach, Германия.

  6. KURZMANN ÖFFENTLICH BESTELLTER VERMESSUNGSINGENIEUR

    Германия

    Предприятието KURZMANN ÖFFENTLICH BESTELLTER VERMESSUNGSINGENIEUR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Проектантски бюра - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Геодезисти - научноизследователски бюра, Определяне на положението и измерване на дистанцията - уреди и инструменти, Сигнализация - системи и инсталации, Радари и радионавигация, Геодезисти - научноизследователски бюра, Определяне на положението и измерване на дистанцията - уреди и инструменти, Сигнализация - системи и инсталации, и Радари и радионавигация. Седалището му е в/ъв Tuttlingen, Германия.

  7. HEINZ STUMPP GMBH

    Германия

    Предприятието HEINZ STUMPP GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлени научноизследователски бюра. Освен това развива дейност и в сферата на Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра, и Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  8. DIPL.-ING. GEORG RASCHKA INGENIEUR-BÜRO GMBH & CO.KG

    Германия

  1. TERRACONDATA

    Германия

    Предприятието TERRACONDATA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Проектантски бюра - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Геодезисти - научноизследователски бюра, Определяне на положението и измерване на дистанцията - уреди и инструменти, Сигнализация - системи и инсталации, Радари и радионавигация, Геодезисти - научноизследователски бюра, Определяне на положението и измерване на дистанцията - уреди и инструменти, Сигнализация - системи и инсталации, и Радари и радионавигация. Седалището му е в/ъв Ispringen, Германия.

  2. WOLF ENGINEERING GMBH

    Германия

    Предприятието WOLF ENGINEERING GMBH, e Производител, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Промишлени научноизследователски бюра, Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра, Информатика - софтуер, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Промишлени научноизследователски бюра, и Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра. Седалището му е в/ъв Ravensburg, Германия.

  3. MOBILE3D INDUSTRIEVERMESSUNG RENTSCHLER

    Германия

    Предприятието MOBILE3D INDUSTRIEVERMESSUNG RENTSCHLER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Проектантски бюра - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Геодезисти - научноизследователски бюра, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, Геодезисти - научноизследователски бюра, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, и Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Седалището му е в/ъв Backnang, Германия.

  4. SCHENK GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието SCHENK GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлени научноизследователски бюра. Освен това развива дейност и в сферата на Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра, Магазини - подреждане, Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра, и Магазини - подреждане. Седалището му е в/ъв Heilbronn, Германия.

  5. GEOMETRIKA, KNOLL-RENZ GBR

    Германия

    Предприятието GEOMETRIKA, KNOLL-RENZ GBR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Проектантски бюра - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Архитектура - проектантски бюра, Геодезисти - научноизследователски бюра, Определяне на положението и измерване на дистанцията - уреди и инструменти, Информатика - софтуер, Архитектура - проектантски бюра, Геодезисти - научноизследователски бюра, Определяне на положението и измерване на дистанцията - уреди и инструменти, и Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  6. VERMESSUNGSBÜRO MARKUS GEBAUER & MARKUS MANSER

    Германия

    Предприятието VERMESSUNGSBÜRO MARKUS GEBAUER & MARKUS MANSER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Проектантски бюра - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Архитектура - проектантски бюра, Геодезисти - научноизследователски бюра, Определяне на положението и измерване на дистанцията - уреди и инструменти, Радари и радионавигация, Архитектура - проектантски бюра, Геодезисти - научноизследователски бюра, Определяне на положението и измерване на дистанцията - уреди и инструменти, и Радари и радионавигация. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

  7. INGENIEURBÜRO FÜR VERMESSUNG DIPL. ING. ULRICH STIELER ÖFFENTLICH BESTELLTER VERMESSUNGSINGENIEUR (ÖBVI)

    Германия

    Предприятието INGENIEURBÜRO FÜR VERMESSUNG DIPL. ING. ULRICH STIELER ÖFFENTLICH BESTELLTER VERMESSUNGSINGENIEUR (ÖBVI), e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Проектантски бюра - ПГС, Архитектура - проектантски бюра, Геодезисти - научноизследователски бюра, Информатика - софтуер, Проектантски бюра - ПГС, Архитектура - проектантски бюра, Геодезисти - научноизследователски бюра, и Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Birkenfeld, Германия.

  8. MARTIN GRAF

    Германия

    Предприятието MARTIN GRAF, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Проектантски бюра - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Геодезисти - научноизследователски бюра, Определяне на положението и измерване на дистанцията - уреди и инструменти, Информатика - софтуер, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Геодезисти - научноизследователски бюра, Определяне на положението и измерване на дистанцията - уреди и инструменти, Информатика - софтуер, и Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги. Седалището му е в/ъв Walldorf, Германия.

  9. SACHVERSTÄNDIGENBÜRO EHRET E.K.

    Германия

    Предприятието SACHVERSTÄNDIGENBÜRO EHRET E.K., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Проектантски бюра - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции, Промишлени научноизследователски бюра, Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции, Промишлени научноизследователски бюра, и Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра. Седалището му е в/ъв Ketsch, Германия.

  10. LÖBBECKE ARCHITEKTURMODELLE GMBH

    Германия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Урбанизъм - научноизследователски бюра

Брой резултати

156 Фирми

Категория