• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • al ko

Резултати за

Al ko

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. ZAUN UND KO

    Германия

    Предприятието ZAUN UND KO, e Разпространител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Суров дървен материал, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Kirchheim, Германия.

  2. ES-KO

    Германия

    Предприятието ES-KO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Abtsgmünd, Германия.

  3. BAU-KO GMBH

    Германия

    Предприятието BAU-KO GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Прозорци. Освен това развива дейност и в сферата на Дървообработване и мебелна промишленост - обработка и предпазване, и Дървообработване и мебелна промишленост - обработка и предпазване. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Gmünd, Германия.

  4. FRAU KÖ, BASTELBEDARF UND SCHMUCKZUBEHÖR

    Германия

    Предприятието FRAU KÖ, BASTELBEDARF UND SCHMUCKZUBEHÖR, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Скъпоценни камъни, полускъпоценни камъни и перли. Освен това развива дейност и в сферата на do-it-yourself items, и costume jewellery. Седалището му е в/ъв Eschbach (markgräflerland), Германия.

  5. KO-DETEKT-INTERNATIONAL

    Германия

    Предприятието KO-DETEKT-INTERNATIONAL, e Разпространител, и работи в сферата на Аларми и наблюдение - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Превоз на пари и ценности, Охрана и безопасност - услуги, Наблюдение - услуги, Охрана, Превоз на пари и ценности, Охрана и безопасност - услуги, Наблюдение - услуги, и Охрана. Седалището му е в/ъв Sandhausen, Германия.

screen europages
Страница за вашия бизнес
Добави моя бизнес