• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • aluminium sections

Резултати за

Aluminium sections

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. PFEIFFER METALLTECHNOLOGIE GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието PFEIFFER METALLTECHNOLOGIE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Струговане на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на CNC turned parts, Aluminium machining, CNC manufacturing technology, Aluminium profile machining, Industrial sheet metal work, Aluminium profile machining, Custom-made aluminium profiles, Forged aluminium parts, и steel and metal milling. Седалището му е в/ъв Frittlingen, Германия.

  2. PROFILMETALL-GRUPPE

    Германия

    Предприятието PROFILMETALL-GRUPPE, e Производител, и работи в сферата на Профили и прътове от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Студено валцовани профили, aluminium profiles, Студено валцовани профили, steel profiles, и Aluminium sections for commercial vehicles. Седалището му е в/ъв Hirrlingen, Германия.

  3. FRANKE GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Manufacturing and distribution of custom bearings as bearing elements, thin section bearings, slewing rings, angular contact ball bearings and linear systems made of aluminium. Our products include: Ball bearings, bearing elements, thin section bearings, slewing rings, thrust bearings, radial bearings, angular contact ball bearings, coggings, direct drives, special bearings, custom bearings, large bearings, wire race bearings, roller guides, recirculating ball bearing guides, recirculating roller guides, profile rail guides, aluminium roller guides, linear axes, linear modules, linear tables, linear motors and CNC control systems. We focus on: Customer-specific designs, bearings made from steel, stainless steel, aluminium, bronze, cast iron, plastic, with an integrated drive, with torque motor, with interlocking, with speed sensors, sealed, for high speeds, with particularly quiet operation, cleanroom-compatible, lubricant-free. Linear systems made from aluminium, niro, amagnetic, cleanroom-compatible, lubricant-free, with toothed belt drive, with spindle drive, with direct drive, metal cover.

  4. BMT BRUNNER GMBH- MONTAGETECHNIK

    Германия

    Предприятието BMT BRUNNER GMBH- MONTAGETECHNIK, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Алуминий и сплави, Стомани и метали - машинно обработване, Профили и прътове от цветни метали, Профили от цветни метали, Алуминий и сплави, Стомани и метали - машинно обработване, Профили и прътове от цветни метали, и Профили от цветни метали. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  5. GRIEGER GMBH

    Германия

    Предприятието GRIEGER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Алуминий и сплави, Профили и прътове от цветни метали, Профили от цветни метали, Лека метална конструкция, Алуминий и сплави, Профили и прътове от цветни метали, Профили от цветни метали, и Лека метална конструкция. Седалището му е в/ъв Hemmingen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. WERKSTATT MURRHARDT

    Германия

    Предприятието WERKSTATT MURRHARDT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Алуминий и сплави. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Профили и прътове от цветни метали, Профили от цветни метали, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Профили и прътове от цветни метали, и Профили от цветни метали. Седалището му е в/ъв Murrhardt, Германия.

  2. DR.ING. ALOIS ADELHOF

    Германия

    Предприятието DR.ING. ALOIS ADELHOF, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Алуминий и сплави. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Профили от цветни метали, Стомани и метали - формоване и нарязване, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Профили от цветни метали. Седалището му е в/ъв Gottmadingen, Германия.

  3. SYSTEM-VITRINEN PAAPE

    Германия

    Предприятието SYSTEM-VITRINEN PAAPE, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Алуминий и сплави, Профили и прътове от цветни метали, Профили от цветни метали, Строителство на промишлени сгради, Алуминий и сплави, Профили и прътове от цветни метали, Профили от цветни метали, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Aldingen, Германия.

  4. WERNER PAVILLONS BY EISIS

    Германия

    Предприятието WERNER PAVILLONS BY EISIS, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Алуминий и сплави, Профили и прътове от цветни метали, Профили от цветни метали, Строителство на промишлени сгради, Алуминий и сплави, Профили и прътове от цветни метали, Профили от цветни метали, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Teningen, Германия.

  5. BELLE SALES & SERVICES

    Германия

    Предприятието BELLE SALES & SERVICES, e Търговец на едро, и работи в сферата на Алуминий и сплави. Освен това развива дейност и в сферата на Профили и прътове от цветни метали, Профили от цветни метали, Брави, резета и ключове, Дървен материал - полуготови изделия, Профили и прътове от цветни метали, Профили от цветни метали, Брави, резета и ключове, и Дървен материал - полуготови изделия. Седалището му е в/ъв Bretzfeld, Германия.

  1. ALERIS ALUMINUM VOGT GMBH

    Германия

    Предприятието ALERIS ALUMINUM VOGT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Профили и прътове от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Профили от черни метали, Алуминий и сплави, Профили от черни метали, и Алуминий и сплави. Седалището му е в/ъв Vogt, Германия.

  2. LUPBERGER GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието LUPBERGER GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Алуминий и сплави, Алуминиеви листи (листова рифелована стомана) и ленти, Профили и прътове от цветни метали, Стомани, Алуминий и сплави, Алуминиеви листи (листова рифелована стомана) и ленти, и Профили и прътове от цветни метали. Седалището му е в/ъв Teningen, Германия.

  1. HEINZ RICHTER ALUMINIUM - VERTRIEBS GMBH

    Германия

    Предприятието HEINZ RICHTER ALUMINIUM - VERTRIEBS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Алуминий и сплави, Профили и прътове от цветни метали, Строителство на промишлени сгради, Стомани, Алуминий и сплави, Профили и прътове от цветни метали, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Gengenbach, Германия.

  2. CONSTELLIUM SINGEN GMBH

    Германия

    Предприятието CONSTELLIUM SINGEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Алуминий и сплави, Алуминиеви листи (листова рифелована стомана) и ленти, Профили и прътове от цветни метали, Стомани, Алуминий и сплави, Алуминиеви листи (листова рифелована стомана) и ленти, и Профили и прътове от цветни метали. Седалището му е в/ъв Singen (hohentwiel), Германия.

  3. WEITZEL GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието WEITZEL GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Алуминий и сплави. Освен това развива дейност и в сферата на Алуминиеви тръби, Профили и прътове от цветни метали, Алуминиеви тръби, и Профили и прътове от цветни метали. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  4. RMT RÖHRICH MONTAGETECHNIK

    Германия

    Предприятието RMT RÖHRICH MONTAGETECHNIK, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Алуминий и сплави, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Профили и прътове от черни метали, Алуминий и сплави, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Профили и прътове от черни метали. Седалището му е в/ъв Sindelfingen, Германия.

Филтри

Резултати за

Aluminium sections

Брой резултати

16 Фирми