• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • baum

Резултати за

Baum

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. BAUM GMBH

    Германия

    Предприятието BAUM GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучук - изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - подови настилки, Паркети, Груб строеж, Довършителни работи, Пластмаси - подови настилки, Паркети, Груб строеж, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Heidenheim, Германия.

  2. BAUM KUNSTSTOFFE GMBH

    Германия

    Предприятието BAUM KUNSTSTOFFE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - подови настилки, Пластмаси - опаковки, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмаси - подови настилки, Пластмаси - опаковки, и Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Седалището му е в/ъв Birkenfeld-Gräfenhausen, Германия.

  3. BAUM + CO. GMBH

    Германия

    Предприятието BAUM + CO. GMBH, e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Тавани, Груб строеж, Довършителни работи, Лека метална конструкция, Тавани, Груб строеж, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  4. BAUM GERÜSTBAU GMBH

    Германия

    Предприятието BAUM GERÜSTBAU GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Скелета и стълби. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Тавани, Груб строеж, Довършителни работи, Строителни машини, Тавани, Груб строеж, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Fronreute, Германия.

  5. WEINHAUS BAUM GMBH

    Германия

    Предприятието WEINHAUS BAUM GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Газирани безалкохолни напитки, Плодови и зеленчукови сокове, Алкохолни и спиртни напитки, Вина, Газирани безалкохолни напитки, Плодови и зеленчукови сокове, Алкохолни и спиртни напитки, и Вина. Седалището му е в/ъв Hüfingen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BAUM PROJEKTMANAGEMENT GMBH

    Германия

    Предприятието BAUM PROJEKTMANAGEMENT GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Довършителни работи, Проектантски бюра - ПГС, Архитектура - проектантски бюра, Информатика - софтуер, Довършителни работи, Проектантски бюра - ПГС, Архитектура - проектантски бюра, и Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Remshalden, Германия.

  2. ARTHUR BAUM KG

    Германия

    Предприятието ARTHUR BAUM KG, e Разпространител, и работи в сферата на Твърди горива. Освен това развива дейност и в сферата на Газ и нефт - добив, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Нефтени горива и добавки, Газ и нефт - добив, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, и Нефтени горива и добавки. Седалището му е в/ъв Achern, Германия.

  3. HOTEL GRÜNER BAUM

    Германия

    Предприятието HOTEL GRÜNER BAUM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Herbrechtingen, Германия.

  4. HOTEL GRÜNER BAUM

    Германия

    Предприятието HOTEL GRÜNER BAUM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Хотел, Гастрономия - специалитети, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, и Хотел. Седалището му е в/ъв Bühlertal, Германия.

  5. ÜBERSETZUNGS- UND SPRACHENDIENST REGINE BAUM

    Германия

    Предприятието ÜBERSETZUNGS- UND SPRACHENDIENST REGINE BAUM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Превод. Освен това развива дейност и в сферата на interpreting, sworn translation of official documents, Translation of Financial Texts, и language courses. Седалището му е в/ъв Ludwigsburg, Германия.

  1. FLAIR HOTEL GRÜNER BAUM

    Германия

    Предприятието FLAIR HOTEL GRÜNER BAUM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Donaueschingen, Германия.

  2. NICO WEIGEL BAUM UND GARTEN

    Германия

    Предприятието NICO WEIGEL BAUM UND GARTEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги в областта на градинарството, лесоподдръжката и озеленяването. Седалището му е в/ъв Tübingen, Германия.

  1. GRÜNER BAUM BRAUEREIGASTHOF MIT HOTEL

    Германия

    Предприятието GRÜNER BAUM BRAUEREIGASTHOF MIT HOTEL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Пътувания и туризъм, Хотел, Спектакли - организация, Гастрономия - специалитети, Пътувания и туризъм, Хотел, и Спектакли - организация. Седалището му е в/ъв Biberach, Германия.

  2. CTB CHEMICAL TECHNOLOGIE DR. BAUM GMBH

    Германия

    Предприятието CTB CHEMICAL TECHNOLOGIE DR. BAUM GMBH, e Производител, и работи в сферата на Превозни средства - високотехнологични навигационни системи. Освен това развива дейност и в сферата на Проектантски бюра - ПГС, Промишлени инсталации - проектиране, Сигнализация - системи и инсталации, Радари и радионавигация, Проектантски бюра - ПГС, Промишлени инсталации - проектиране, Сигнализация - системи и инсталации, и Радари и радионавигация. Седалището му е в/ъв Bräunlingen-Döggingen, Германия.

  3. GÖTZ BAUM & GARTEN DIPL.-FW. JOHANNES GÖTZ

    Германия

    Предприятието GÖTZ BAUM & GARTEN DIPL.-FW. JOHANNES GÖTZ, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Пейзажисти - предприемачи, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, и Пейзажисти - предприемачи. Седалището му е в/ъв Münsingen, Германия.

  4. NEUE DRECHSLEREI BAUM

    Германия

    Предприятието NEUE DRECHSLEREI BAUM, e Производител, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, Сериграфия, Репрография, Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, Сериграфия, и Репрография. Седалището му е в/ъв Aspach, Германия.

  5. KARL WILHELM BAUM MASCHINEN FÜR SAND UND KIES GBR

    Германия

    Предприятието KARL WILHELM BAUM MASCHINEN FÜR SAND UND KIES GBR, e Разпространител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи, и Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Седалището му е в/ъв Breitnau, Германия.

  6. BAUM RETEC AG

    Германия

    Предприятието BAUM RETEC AG, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - микро-компютри, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - микро-компютри, и Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Седалището му е в/ъв Wiesenbach, Германия.

  7. FORTEX KURIERDIENST-SPEDITION DIETMAR BAUM E.KFM.

    Германия

    Предприятието FORTEX KURIERDIENST-SPEDITION DIETMAR BAUM E.KFM., и работи в сферата на Международни куриерски служби. Освен това развива дейност и в сферата на Пощенски услуги и изпълнители, и Пощенски услуги и изпълнители. Седалището му е в/ъв Rheinfelden, Германия.

  8. HELMUT BAUM GMBH

    Германия

    Предприятието HELMUT BAUM GMBH, и работи в сферата на Гипс и гипсови изделия. Седалището му е в/ъв Fronreute, Германия.

  1. M. BAUM E.K.

    Германия

    Предприятието M. BAUM E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  2. WALDHOTEL GRÜNER BAUM GMBH

    Германия

    Предприятието WALDHOTEL GRÜNER BAUM GMBH, и работи в сферата на Хотел. Седалището му е в/ъв Oberkirch, Германия.

  3. AMBULANTER PFLEGEDIENST IRENE BAUM GMBH

    Германия

    Предприятието AMBULANTER PFLEGEDIENST IRENE BAUM GMBH, и работи в сферата на Служби за социални грижи. Седалището му е в/ъв Bad Friedrichshall, Германия.