• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • bitter

Резултати за

Bitter

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. DIMENSIONB BITTER & BITTER GMBH

    Германия

    Предприятието DIMENSIONB BITTER & BITTER GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, Информатика - периферни компютърни устройства, Информационни системи, консултантски услуги, Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, Информатика - периферни компютърни устройства, и Информационни системи, консултантски услуги. Седалището му е в/ъв Urbach, Германия.

  2. BITTER AGENTUR FÜR KOMMUNIKATIONSDESIGN GMBH

    Германия

    Предприятието BITTER AGENTUR FÜR KOMMUNIKATIONSDESIGN GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, Комуникация, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, Комуникация, и Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

  3. WSPLAB DR.-ING. HARALD BITTER DR.-ING. FRANK BITTER PARTG.

    Германия

    Предприятието WSPLAB DR.-ING. HARALD BITTER DR.-ING. FRANK BITTER PARTG., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Превозни средства - високотехнологични навигационни системи. Освен това развива дейност и в сферата на Контрол и регулиране - уреди и инструменти, Изпитателни съоръжения, Калибриране - техника, Сигнализация - системи и инсталации, Контрол и регулиране - уреди и инструменти, Изпитателни съоръжения, Калибриране - техника, и Сигнализация - системи и инсталации. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  4. WSPCERT DR.-ING. HARALD BITTER

    Германия

    Предприятието WSPCERT DR.-ING. HARALD BITTER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги по управление на сондажи. Освен това развива дейност и в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението, Качествен контрол и сертификати, Качество - сертификати, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Консултантски услуги в областта на управлението, Качествен контрол и сертификати, Качество - сертификати, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  5. VMB VERLAG UND MEDIEN BITTER UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

    Германия

    Предприятието VMB VERLAG UND MEDIEN BITTER UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), e Производител, и работи в сферата на Набор, фотонабор и фотогравиране. Освен това развива дейност и в сферата на Печатане, Печатане - офсет, Сериграфия, Репрография, Печатане, Печатане - офсет, Сериграфия, и Репрография. Седалището му е в/ъв Bad Buchau, Германия.

Филтри

Резултати за

Bitter

Брой резултати

5 Фирми