• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • cardboard packaging manufacturer

Резултати за

Cardboard packaging manufacturer

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. RACA GMBH

    Германия

    Предприятието RACA GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Хартия - производство, Картон - производство, Картон за амбалажната промишленост, Пластмаси - опаковки, Хартия - производство, Картон - производство, и Картон за амбалажната промишленост. Седалището му е в/ъв Filderstadt, Германия.

  2. SBV SCHWÄBISCH-BADISCHE VERPACKUNGS GMBH

    Германия

    Предприятието SBV SCHWÄBISCH-BADISCHE VERPACKUNGS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Картон за мебелната индустрия. Освен това развива дейност и в сферата на Картон за амбалажната промишленост, Специален картон и картон за техническо ползване, Велпапе, Опаковки от хартия и картон, Картон за амбалажната промишленост, Специален картон и картон за техническо ползване, Велпапе, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Vaihingen An Der Enz, Германия.

  3. INDUSTRIE-VERPACKUNGEN GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Германия

  4. KRAFT GMBH & CO.

    Германия

    Предприятието KRAFT GMBH & CO., e Производител, и работи в сферата на Картон - производство. Освен това развива дейност и в сферата на Картон за амбалажната промишленост, и Картон за амбалажната промишленост. Седалището му е в/ъв Mühlacker, Германия.

  5. GEPAK - W.GERNER G.M.B.H.

    Германия

    Предприятието GEPAK - W.GERNER G.M.B.H., e Производител, и работи в сферата на Картон - производство. Освен това развива дейност и в сферата на Картон за амбалажната промишленост, и Картон за амбалажната промишленост. Седалището му е в/ъв Leutenbach, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. MERCA VERPACKUNGSSYSTEME GMBH

    Германия

    Предприятието MERCA VERPACKUNGSSYSTEME GMBH, e Производител, и работи в сферата на Картон - производство. Освен това развива дейност и в сферата на Картон за амбалажната промишленост, и Картон за амбалажната промишленост. Седалището му е в/ъв Ludwigsburg, Германия.

  2. HANS-JOACHIM HEINERICH GMBH HERSTELLUNG VON FLEXO-KLISCHEES

    Германия

  3. SEYFERT GMBH

    Германия

    Предприятието SEYFERT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Картон за амбалажната промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Картон - производство, и Картон - производство. Седалището му е в/ъв Reichenbach, Германия.

  4. KARTOMATIK GESELLSCHAFT FÜR HERSTELLUNG VON KARTONAGEN UND ETUIS MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG & CO. KG.

    Германия

  5. SMURFIT KAPPA GMBH

    Германия

    Предприятието SMURFIT KAPPA GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Хартия - производство, Картон - производство, Картон за амбалажната промишленост, Пластмаси - опаковки, Хартия - производство, Картон - производство, и Картон за амбалажната промишленост. Седалището му е в/ъв St. Leon-Rot, Германия.

  1. KLAUS THOM WELLPAPPE UND PAPIERVERARBEITUNG E.K.

    Германия

  2. KLOCKE VERPACKUNGS-SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието KLOCKE VERPACKUNGS-SERVICE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Пластмаси - опаковки, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Weingarten, Германия.

  1. P. BICKELHAUPT WW. GMBH & CO. KG

    Германия

  2. IESTA MUSICAL INSTRUMENTS IMPORT EXPORT GMBH

    Германия

    Предприятието IESTA MUSICAL INSTRUMENTS IMPORT EXPORT GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Музикални инструменти и аксесоари, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Музикални инструменти и аксесоари. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  3. CEPA GMBH

    Германия

    Предприятието CEPA GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хартия - производство. Освен това развива дейност и в сферата на Хартия за печатарството, Хартия за амбалажната промишленост, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Хартия за печатарството, Хартия за амбалажната промишленост, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Bammental, Германия.

  4. MICH. G. BIRK GMBH & CO.

    Германия

  5. WEIDENHAMMER PLASTIC PACKAGING GMBH

    Германия

  6. EGE KARTONAGEN GMBH

    Германия

    Предприятието EGE KARTONAGEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Опаковки от хартия и картон. Освен това развива дейност и в сферата на Картон - производство, и Картон - производство. Седалището му е в/ъв Dettingen, Германия.

  7. PRACHT CREATIVES HOBBY GMBH KUNSTMARKT BOSS GMBH

    Германия

    Предприятието PRACHT CREATIVES HOBBY GMBH KUNSTMARKT BOSS GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Бои и лакове. Освен това развива дейност и в сферата на Довършителни работи, Боядисване - предприемачи, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Довършителни работи, Боядисване - предприемачи, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  8. MS-HOLZPRODUKTE GMBH

    Германия

    Предприятието MS-HOLZPRODUKTE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Часовникарство, Часовникарство - принадлежности, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Часовникарство, Часовникарство - принадлежности, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Seelbach, Германия.

  1. GERHARD SCHATZ GMBH

    Германия

    Предприятието GERHARD SCHATZ GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - подови настилки, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Remshalden, Германия.

  2. PAPKE-VERPACKUNGSTECHNIK GMBH

    Германия

  3. ROBERT RIESTER

    Германия

    Предприятието ROBERT RIESTER, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Хартия - производство, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Пластмаси - опаковки, Хартия - производство, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Horb, Германия.

  4. CD CARTONDRUCK AG

    Германия

    Предприятието CD CARTONDRUCK AG, и работи в сферата на Картон - производство. Освен това развива дейност и в сферата на Опаковки от хартия и картон, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Obersulm, Германия.

  5. WALTER LOCKENVITZ

    Германия

    Предприятието WALTER LOCKENVITZ, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Хартия - производство, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Хартия - производство, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Ulm, Германия.

  6. WALTER VERPACKUNGS-SERVICE

    Германия

    Предприятието WALTER VERPACKUNGS-SERVICE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Търговско опаковане по поръчка, Фармацевтични изделия, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, и Търговско опаковане по поръчка. Седалището му е в/ъв Ötisheim, Германия.

  7. INSIDE-STORE GMBH

    Германия

    Предприятието INSIDE-STORE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Картон - производство. Освен това развива дейност и в сферата на Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, Опаковки от хартия и картон, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Набор, фотонабор и фотогравиране, и Печатане. Седалището му е в/ъв Weil Im Schönbuch, Германия.

  8. MONTGLACE LTD.

    Германия

    Предприятието MONTGLACE LTD., e Производител, и работи в сферата на Парфюми и козметични изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Картон - производство, Опаковки от хартия и картон, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Картон - производство, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  9. JUNG VERPACKUNGEN GMBH

    Германия

    Предприятието JUNG VERPACKUNGEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Опаковки от хартия и картон. Освен това развива дейност и в сферата на Картон - производство, и Картон - производство. Седалището му е в/ъв Steinmauern, Германия.

  10. KARL HERZOG KARTONAGEN-FABRIKATION, INH. JENNI SCHALLER

    Германия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Cardboard packaging manufacturer

Брой резултати

181 Фирми