• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • cater

Резултати за

Cater

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. SEWEC OZON GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    The core business activities of SEWEC OZON are the development, manufacture and sale of ozone generation systems, complete ozone systems and system components, as well as waste air purification systems. Our product range includes: Ozone systems; Ozone destroyers; Ozone generators; Disinfection systems for foodstuffs; Air valves; Static mixers; Hotel pools; Ventilation systems for the catering industry; Drinking water disinfection systems; Dew point temperature measuring equipment

  2. HAKA KUNZ GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието HAKA KUNZ GMBH, e Производител, и работи в сферата на Екологични препарати за битови нужди. Освен това развива дейност и в сферата на Decontamination products, Decontamination soaps, industry cleaner, Contract filling, Contract filling of liquid cleaning agents, Contract operations for chemical-technical liquids, Private label cleaning agents, detergents, и Liquid cleaning agents. Седалището му е в/ъв Waldenbuch, Германия.

  3. NOVUS GLOBAL GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието NOVUS GLOBAL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Щамповане на текстилни тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на bathrobes, High-visibility clothing, Bed linen set, Fleece blankets, Terry towelling, Terry towelling promotional items, Textile finishing, Textile sublimation for printers, и Hotel linen. Седалището му е в/ъв Fischingen, Германия.

  4. FRESHFOOD CATERING OHG

    Германия

    Предприятието FRESHFOOD CATERING OHG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Ресторантска дейност. Освен това развива дейност и в сферата на Обществени столови, Ресторантьорско оборудване, Обществени столови, catering for schools, и Ресторантьорско оборудване. Седалището му е в/ъв Durmersheim, Германия.

  5. REX-ROYAL SIBOLD GMBH

    Германия

    Предприятието REX-ROYAL SIBOLD GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Rheinfelden, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. JOHANN TISCHER GMBH

    Германия

    Предприятието JOHANN TISCHER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Домашни мебели, Мебели за детски стаи, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Домашни мебели, и Мебели за детски стаи. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

  2. GKS GROSSKÜCHEN KONSTANZER GMBH

    Германия

    Предприятието GKS GROSSKÜCHEN KONSTANZER GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  3. PM - MAUCERI GMBH

    Германия

    Предприятието PM - MAUCERI GMBH, e Производител, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Ötigheim, Германия.

  4. COOLKOMBINAT WEINKÜHLSYSTEME

    Германия

    Предприятието COOLKOMBINAT WEINKÜHLSYSTEME, e Търговец на едро, и работи в сферата на Топлообменници. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Електродомакински уреди - големи уреди, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, и Електродомакински уреди - големи уреди. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  5. MORGENGOLD FRÜHSTÜCKSDIENSTE FRANCHISE GMBH

    Германия

    Предприятието MORGENGOLD FRÜHSTÜCKSDIENSTE FRANCHISE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Месни консерви и консерви от колбаси, Хотел, Ресторанти, снабдители и доставки на храни, Ресторантска дейност, Месни консерви и консерви от колбаси, Хотел, Ресторанти, снабдители и доставки на храни, и Ресторантска дейност. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  1. DESIGNFEUER

    Германия

    Предприятието DESIGNFEUER, e Разпространител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Суров дървен материал, Професионални кухни - машини и техника, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Winnenden, Германия.

  2. ESPRESSO + MORE GMBH

    Германия

    Предприятието ESPRESSO + MORE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  1. HYGIENE SÜD

    Германия

    Предприятието HYGIENE SÜD, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Седалището му е в/ъв Ludwigsburg, Германия.

  2. FRANZ GROSSKÜCHENTECHNIK

    Германия

    Предприятието FRANZ GROSSKÜCHENTECHNIK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, и Кухни - мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Donaueschingen, Германия.

  3. WEISSENBERGER GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието WEISSENBERGER GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Laufenburg, Германия.

  4. INGENIEURGESELLSCHAFT FÜR VERPFLEGUNGSTECHNIK IVT GMBH

    Германия

    Предприятието INGENIEURGESELLSCHAFT FÜR VERPFLEGUNGSTECHNIK IVT GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Груб строеж, Довършителни работи, Проектантски бюра - ПГС, Професионални кухни - машини и техника, Груб строеж, Довършителни работи, и Проектантски бюра - ПГС. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  5. MENU SYSTEM GERMANY GMBH

    Германия

    Предприятието MENU SYSTEM GERMANY GMBH, e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Konstanz, Германия.

  6. BOOS KELLNERMESSER GMBH

    Германия

    Предприятието BOOS KELLNERMESSER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Седалището му е в/ъв Leonberg, Германия.

  7. BOEHRINGER GASTRO PROFI GMBH

    Германия

    Предприятието BOEHRINGER GASTRO PROFI GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Домашни мебели, Мебели за преподавателската дейност, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Професионални кухни - машини и техника, Домашни мебели, Мебели за преподавателската дейност, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Weingarten, Германия.

  8. FUTECH

    Германия

    Предприятието FUTECH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Ilsfeld, Германия.

  1. GRILLWORLD E.K. INH. SIGRID CHRIST

    Германия

    Предприятието GRILLWORLD E.K. INH. SIGRID CHRIST, e Разпространител, и работи в сферата на Подправки. Освен това развива дейност и в сферата на Пикантни подправки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Суров дървен материал, Пикантни подправки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Urbach, Германия.

  2. AURELIAN GEORGE MILEA

    Германия

    Предприятието AURELIAN GEORGE MILEA, e Разпространител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  3. PROVENERO GMBH

    Германия

    Предприятието PROVENERO GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Steißlingen, Германия.

  4. RGB GASTROTECHNIK HANDELS GMBH

    Германия

    Предприятието RGB GASTROTECHNIK HANDELS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Домашни мебели, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Домашни мебели, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  5. F.R. JESCH

    Германия

    Предприятието F.R. JESCH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, и Кухни - мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Rottenburg, Германия.

  6. COFFEE-FULL-SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието COFFEE-FULL-SERVICE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Furtwangen, Германия.

  7. KIENLE GMBH

    Германия

    Предприятието KIENLE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Meßstetten, Германия.

  8. PANODIS GMBH

    Германия

    Предприятието PANODIS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Седалището му е в/ъв Baiersbronn, Германия.

  9. HFM HOFMANN MONTAGEN

    Германия

    Предприятието HFM HOFMANN MONTAGEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Домашни мебели, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Домашни мебели, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Auggen, Германия.

  10. UWE LEBER

    Германия

    Предприятието UWE LEBER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, Домашни мебели, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, и Домашни мебели. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Cater

Брой резултати

135 Фирми