• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • cereals and grains

Резултати за

Cereals and grains

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. GRANOSA AG C/O SILO MANNHEIM

    Германия

    Verified by europages badge

    GRANOSA AG is a family-run, family-owned company and a hundred per cent subsidiary of Caleb AG. From all over the world, we provide agricultural goods of all sorts for food and feed manufacturers. Whether you are looking for conventional or organic raw materials, our experienced retailers and specialists will make sure that you receive an attractive and up-to-date offer and that this offer is executed seamlessly. This is how we have worked to establish for ourselves a leading position on the Swiss market.

  2. FB FOOD GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието FB FOOD GMBH, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Седалището му е в/ъв Hüfingen, Германия.

  3. CERESAL GMBH

    Германия

    Предприятието CERESAL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  4. MARBACHER ÖLMÜHLE GMBH

    Германия

    Предприятието MARBACHER ÖLMÜHLE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Rapeseed oil, linseed oil, sunflower oil, и groundnut oil. Седалището му е в/ъв Marbach, Германия.

  5. BETZ-MAIER GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието BETZ-MAIER GMBH & CO. KG, e Разпространител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Твърди горива, Електричество - производство и снабдяване, Газ и нефт - добив, Неорганична химия - изходни материали и производни, Твърди горива, Електричество - производство и снабдяване, Газ и нефт - добив, и Неорганична химия - изходни материали и производни. Седалището му е в/ъв Burladingen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BRUNO MILLER GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието BRUNO MILLER GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Храна за животновъдството, Твърди горива, Неорганична химия - изходни материали и производни, Нефтени горива и добавки, Храна за животновъдството, Твърди горива, Неорганична химия - изходни материали и производни, и Нефтени горива и добавки. Седалището му е в/ъв Metzingen, Германия.

  2. ALTDORFER MÜHLE GMBH

    Германия

    Предприятието ALTDORFER MÜHLE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове с ядки, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове с ядки. Седалището му е в/ъв Altdorf, Германия.

  3. ZG RAIFFEISEN EG

    Германия

    Предприятието ZG RAIFFEISEN EG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Buchen, Германия.

  4. RAIFFEISEN-KRAFTFUTTERWERK KEHL GMBH

    Германия

    Предприятието RAIFFEISEN-KRAFTFUTTERWERK KEHL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Брашно и грис, Храна за животновъдството, Храна за домашни животни, Риби, Брашно и грис, Храна за животновъдството, и Храна за домашни животни. Седалището му е в/ъв Kehl, Германия.

  5. GESSMANN K. U. E. GMBH

    Германия

    Предприятието GESSMANN K. U. E. GMBH, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Диетичнa и биологичнa хранa, Олио и хранителни мазнини, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Диетичнa и биологичнa хранa, и Олио и хранителни мазнини. Седалището му е в/ъв Leingarten, Германия.

  1. HOFSTETTER MÜHLE GMBH

    Германия

    Предприятието HOFSTETTER MÜHLE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, и Текстилни растения. Седалището му е в/ъв Heiligenberg, Германия.

  2. SCHARF&LECKER

    Германия

    Предприятието SCHARF&LECKER, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Храна за животновъдството, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, и Храна за животновъдството. Седалището му е в/ъв Aalen, Германия.

  1. GETREIDEMÜHLE OBERJESINGEN

    Германия

    Предприятието GETREIDEMÜHLE OBERJESINGEN, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Говеда, Земеделие - внос-износ, Диетичнa и биологичнa хранa, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Говеда, Земеделие - внос-износ, и Диетичнa и биологичнa хранa. Седалището му е в/ъв Herrenberg, Германия.

  2. PRO EQUO FUTTERMITTELHANDEL GMBH

    Германия

    Предприятието PRO EQUO FUTTERMITTELHANDEL GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Риби, Брашно и грис, Храна за животновъдството, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Риби, Брашно и грис, и Храна за животновъдството. Седалището му е в/ъв Kirchberg, Германия.

  3. BERNHARD SCHELL GMBH

    Германия

    Предприятието BERNHARD SCHELL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Яйца, Диетичнa и биологичнa хранa, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Яйца, и Диетичнa и биологичнa хранa. Седалището му е в/ъв Lichtenau, Германия.

  4. HORTENSE PFLANZENVERTRIEBS GMBH

    Германия

    Предприятието HORTENSE PFLANZENVERTRIEBS GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Pfullingen, Германия.

  5. PLANTISSIMO GMBH BLUMEN UND PFLANZEN

    Германия

    Предприятието PLANTISSIMO GMBH BLUMEN UND PFLANZEN, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Lottstetten, Германия.

  6. THOMAS HUMMEL HOLZMEHL- UND SPÄNEVERTRIEB

    Германия

    Предприятието THOMAS HUMMEL HOLZMEHL- UND SPÄNEVERTRIEB, e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Храна за животновъдството, Електричество - производство и снабдяване, Газ и нефт - добив, Вода - добив и снабдяване, Храна за животновъдството, Електричество - производство и снабдяване, Газ и нефт - добив, и Вода - добив и снабдяване. Седалището му е в/ъв Kirchentellinsfurt, Германия.

  7. LBV RAIFFEISEN EG

    Германия

    Предприятието LBV RAIFFEISEN EG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Храна за животновъдството, Суровини за строителството, Инертни материали за сградовото строителство, Нефтени горива и добавки, Храна за животновъдството, Суровини за строителството, Инертни материали за сградовото строителство, и Нефтени горива и добавки. Седалището му е в/ъв Schrozberg, Германия.

  8. HANS-MARTIN STRIEBEL

    Германия

    Предприятието HANS-MARTIN STRIEBEL, e Разпространител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Торове и препарати за обогатяване на почвите, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, и Торове и препарати за обогатяване на почвите. Седалището му е в/ъв Laichingen, Германия.

  1. G. ZONDLER FRÜCHTE GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието G. ZONDLER FRÜCHTE GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), и Риби. Седалището му е в/ъв Tübingen, Германия.

  2. PROAGRAR VERTRIEBS- UND SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието PROAGRAR VERTRIEBS- UND SERVICE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Риби, Брашно и грис, Храна за животновъдството, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Риби, Брашно и грис, и Храна за животновъдството. Седалището му е в/ъв Engstingen, Германия.

  3. ADELMANN NUTZ-UND SCHLACHTVIEHHANDLUNG GMBH

    Германия

    Предприятието ADELMANN NUTZ-UND SCHLACHTVIEHHANDLUNG GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Говеда, Свински породи, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Говеда, Свински породи, и Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Schöntal, Германия.

  4. MICHAEL DAL GRANDE NATURFASERN

    Германия

    Предприятието MICHAEL DAL GRANDE NATURFASERN, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Говеда, Свински породи, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Говеда, и Свински породи. Седалището му е в/ъв Lörrach, Германия.

  5. FRITZ STOERK

    Германия

    Предприятието FRITZ STOERK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Земеделие - внос-износ, Брашно и грис, Храна за животновъдството, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Земеделие - внос-износ, Брашно и грис, и Храна за животновъдството. Седалището му е в/ъв Bad Waldsee, Германия.

  6. SCHILDKRÖTEN SHOP SABRINA HORNUNG

    Германия

    Предприятието SCHILDKRÖTEN SHOP SABRINA HORNUNG, e Разпространител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Храна за животновъдството, Довършителни работи, Електричество - строителни работи, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Храна за животновъдството, Довършителни работи, Електричество - строителни работи, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Heilbronn, Германия.

  7. THEO SCHÖMBUCHER

    Германия

    Предприятието THEO SCHÖMBUCHER, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Яйца, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Яйца. Седалището му е в/ъв Lauterstein, Германия.

  8. HAID BAUMSCHULE UND GARTENGESTALTUNG

    Германия

    Предприятието HAID BAUMSCHULE UND GARTENGESTALTUNG, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, и Текстилни растения. Седалището му е в/ъв Ingerkingen, Германия.

  9. BOTT BEGRÜNUNGSSYSTEME GMBH

    Германия

    Предприятието BOTT BEGRÜNUNGSSYSTEME GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Торове и препарати за обогатяване на почвите, Текстилни растения, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Торове и препарати за обогатяване на почвите, и Текстилни растения. Седалището му е в/ъв Bühl, Германия.

  10. METZLER´S FUTTERMÜHLE

    Германия

    Предприятието METZLER´S FUTTERMÜHLE, e Разпространител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Храна за животновъдството, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Храна за животновъдството, и Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Седалището му е в/ъв Kraichtal, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно