• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • clean rooms

Резултати за

Clean rooms

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. PUREPACK GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието PUREPACK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Запечатване на опаковки - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Cleanroom film, Clean room packaging, Anti-static film, Continuous package sealing machinery, Package sealing machinery for sterile material packaging, Hot sealing machines for medical products, Hot sealing machines for clean rooms, Plastic bags, sterile, и Plastic bags, sterilisable. Седалището му е в/ъв Heilbronn, Германия.

  2. KÜBLER SYSTEMSPULEN

    Германия

    Verified by europages badge

    Founded in 1999, KÜBLER Systemspulen is an experienced specialist in system reels. Today, the company's manufacturing takes place over a workshop and storage space amounting to 1700 m², producing system reels for the automotive industry, electrics and electronics suppliers and card clothing. Thanks to our pool of highly qualified employees, as well as our state-of-the-art machinery and manufacturing technologies, the company – which is based in the town of Neuweiler in the Black Forest – has quickly developed into a leading supplier of system reels made from Lignan. Numerous customers all throughout Europe and elsewhere value our sustainably manufactured individual products in small and large batch production, as well as our expert, reliable services. Let us know how we can help you, and we will gladly provide you with a non-binding quote!

  3. KIRSCH KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието KIRSCH KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облицовки от пластмасова материя. Освен това развива дейност и в сферата на Цифрово печатане, Сериграфия, Screen printing on acrylic glass, Polycarbonate sheets with scratch-proof coating, Coating, scratch-proof, of transparent plastics, Цифрово печатане, painting, Ready-to-install assemblies, и plastics engineering. Седалището му е в/ъв Ebersbach, Германия.

  4. GÖTTFERT WERKSTOFF - PRÜFMASCHINEN GMBH

    Германия

    Предприятието GÖTTFERT WERKSTOFF - PRÜFMASCHINEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Измерване и регулиране на дебита и потока - уреди и инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Системи и процедури за стерилни стаи, test instruments for the plastics industry, flowmeters, rheology, и Системи и процедури за стерилни стаи. Седалището му е в/ъв Buchen, Германия.

  5. MAX PETEK REINRAUMTECHNIK

    Германия

    Предприятието MAX PETEK REINRAUMTECHNIK, e Производител, и работи в сферата на Каучук и пластмаса - преработване. Освен това развива дейност и в сферата на Системи и процедури за стерилни стаи, Processing of plastics, Системи и процедури за стерилни стаи, special purpose chains, и white chambers. Седалището му е в/ъв Radolfzell, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. REINRAUMPRODUKTE.COM

    Германия

    Предприятието REINRAUMPRODUKTE.COM, e Разпространител, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на въздуха - уреди и инсталации, Системи и процедури за стерилни стаи, Превозни средства - високотехнологични навигационни системи, Пластмаси - изделия за строителството, Преработка на въздуха - уреди и инсталации, Системи и процедури за стерилни стаи, Превозни средства - високотехнологични навигационни системи, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Wannweil, Германия.

  2. TSE SYSTEME GMBH

    Германия

    Предприятието TSE SYSTEME GMBH, e Производител, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на въздуха - уреди и инсталации, Системи и процедури за стерилни стаи, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Преработка на въздуха - уреди и инсталации, Системи и процедури за стерилни стаи, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, и Фармацевтични изделия. Седалището му е в/ъв Moos, Германия.

  3. CAT CLEAN AIR TECHNOLOGY GMBH

    Германия

    Предприятието CAT CLEAN AIR TECHNOLOGY GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Топлообменници. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на въздуха - уреди и инсталации, Системи и процедури за стерилни стаи, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Превозни средства - високотехнологични навигационни системи, Преработка на въздуха - уреди и инсталации, Системи и процедури за стерилни стаи, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, и Превозни средства - високотехнологични навигационни системи. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  4. BSR INGENIEUR-BÜRO

    Германия

    Предприятието BSR INGENIEUR-BÜRO, e Производител, и работи в сферата на Топлообменници. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Преработка на въздуха - уреди и инсталации, Системи и процедури за стерилни стаи, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Преработка на въздуха - уреди и инсталации, Системи и процедури за стерилни стаи, и Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Oberhausen-Rheinhausen, Германия.

  5. INGO GEIGER

    Германия

    Предприятието INGO GEIGER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Преработка на въздуха - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Системи и процедури за стерилни стаи, Авиационна и космическа индустрия - строителство, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Системи и процедури за стерилни стаи, Авиационна и космическа индустрия - строителство, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, и Фармацевтични изделия. Седалището му е в/ъв Salach, Германия.

  1. POLSTERBLITZ

    Германия

    Предприятието POLSTERBLITZ, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Почистване - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Sanitation, и washing and cleaning of internal rooms. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  2. ASYS PROZESS- UND REINRAUMTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието ASYS PROZESS- UND REINRAUMTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Преработка на въздуха - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Системи и процедури за стерилни стаи, и Системи и процедури за стерилни стаи. Седалището му е в/ъв Dornstadt, Германия.

  1. CONTAMINATION CONTROL INSTRUMENTS- CCI VON KAHLDEN GMBH

    Германия

    Предприятието CONTAMINATION CONTROL INSTRUMENTS- CCI VON KAHLDEN GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Преработка на въздуха - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Системи и процедури за стерилни стаи, и Системи и процедури за стерилни стаи. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  2. ELGERA DIETER BOSCH GMBH

    Германия

    Предприятието ELGERA DIETER BOSCH GMBH, e Производител, и работи в сферата на Преработка на въздуха - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Системи и процедури за стерилни стаи, и Системи и процедури за стерилни стаи. Седалището му е в/ъв Gaienhofen, Германия.

  3. CTV OPTIMUM

    Германия

Филтри

Резултати за

Clean rooms

Брой резултати

15 Фирми