• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • clean supply

Резултати за

Clean supply

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. ALSA-CHEMIE OBERFLÄCHENTECHNIK

    Германия

    Verified by europages badge

    Since 1968, our company has been active in the chemical detergents doe commercial and industrial application sector, led by two generations of our family. In 2001, we were certified according to DIN EN ISO 9001 and DIN EN 14001 (quality and environmental management). We consider ourselves a problem solver for a range of cleaning tasks and applications, supplying industrial businesses of all kinds across a number of handicraft sectors, alongside the automotive industry and its suppliers. We specialise in environmentally friendly cleaning systems, in particular ultrasonic cleaning devices using water. Our product range has grown to include over 80 different detergents for ultrasonic cleaning, immersion cleaning, spray cleaning, mist cleaning, manual cleaning and barrel finishing. Our supply range also includes special products such as rust-prevention products, solvents, defoamers, etc. We also supply suitable manufacturers of high-quality cleaning devices, upon request.

  2. ASEPA DIENSTLEISTUNGEN GMBH

    Германия

    Предприятието ASEPA DIENSTLEISTUNGEN GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Почистване и поддръжка - принадлежности. Седалището му е в/ъв Nußloch, Германия.

  3. PROPERTY SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието PROPERTY SERVICE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Почистване и поддръжка - принадлежности. Седалището му е в/ъв Remseck Am Neckar, Германия.

  4. PEGASUS PRO GMBH

    Германия

    Предприятието PEGASUS PRO GMBH, e Производител, и работи в сферата на Козметични кремове. Освен това развива дейност и в сферата на Почистване и поддръжка - принадлежности, Почистване и поддръжка - принадлежности, sanitisers, и Cleaning products for hands. Седалището му е в/ъв Rottenburg, Германия.

  5. STERN-SERVICE REINIGUNGS GMBH

    Германия

    Предприятието STERN-SERVICE REINIGUNGS GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Почистване и поддръжка - принадлежности. Седалището му е в/ъв Bad Dürrheim, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BLUEFACE SIO2 GMBH

    Германия

    Предприятието BLUEFACE SIO2 GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Почистване и поддръжка - принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Rust removers, и stainless steel. Седалището му е в/ъв Backnang, Германия.

  2. MC CLEAN 24 GMBH

    Германия

    Предприятието MC CLEAN 24 GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Почистване и поддръжка - принадлежности. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  3. BLITZBLANKFENSTER.DE

    Германия

    Предприятието BLITZBLANKFENSTER.DE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Почистване и поддръжка - принадлежности, Охрана и безопасност - услуги, Набиране на персонал в международен план, Събиране и рециклиране на различни продукти, Почистване и поддръжка - принадлежности, Охрана и безопасност - услуги, Набиране на персонал в международен план, и Събиране и рециклиране на различни продукти. Седалището му е в/ъв Tübingen, Германия.

  4. SCHUMANN - DER MILBENJÄGER

    Германия

    Предприятието SCHUMANN - DER MILBENJÄGER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Почистване и поддръжка - принадлежности, Охрана и безопасност - услуги, Наблюдение - услуги, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Почистване и поддръжка - принадлежности, Охрана и безопасност - услуги, и Наблюдение - услуги. Седалището му е в/ъв Steinenbronn, Германия.

  5. ANTON ANK GEBÄUDEREINIGUNG NACHF ANDREAS ANK E.K.

    Германия

    Предприятието ANTON ANK GEBÄUDEREINIGUNG NACHF ANDREAS ANK E.K., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Почистване и поддръжка - принадлежности, Охрана и безопасност - услуги, Набиране на персонал в международен план, Събиране и рециклиране на различни продукти, Почистване и поддръжка - принадлежности, Охрана и безопасност - услуги, Набиране на персонал в международен план, и Събиране и рециклиране на различни продукти. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  1. GEBÄUDEREINIGUNG ULM - MUNDITIA

    Германия

    Предприятието GEBÄUDEREINIGUNG ULM - MUNDITIA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Почистване и поддръжка - принадлежности, Охрана и безопасност - услуги, Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Почистване и поддръжка - принадлежности, Охрана и безопасност - услуги, и Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции. Седалището му е в/ъв Ulm, Германия.

  2. ALL CLEAN GEBÄUDEDIENSTLEISTUNGEN

    Германия

    Предприятието ALL CLEAN GEBÄUDEDIENSTLEISTUNGEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Почистване и поддръжка - принадлежности, Охрана и безопасност - услуги, Набиране на персонал в международен план, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Почистване и поддръжка - принадлежности, Охрана и безопасност - услуги, и Набиране на персонал в международен план. Седалището му е в/ъв Laupheim, Германия.

  1. ROYAL TEPPICHPFLEGE & ATELIER UG

    Германия

    Предприятието ROYAL TEPPICHPFLEGE & ATELIER UG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Килими и мокети, Почистване и поддръжка - принадлежности, Охрана и безопасност - услуги, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Килими и мокети, Почистване и поддръжка - принадлежности, и Охрана и безопасност - услуги. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  2. STEINBRUNNER HYGIENEGROSSHANDEL E. K.

    Германия

    Предприятието STEINBRUNNER HYGIENEGROSSHANDEL E. K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Довършителни работи, Почистване и поддръжка - принадлежности, Охрана и безопасност - услуги, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Довършителни работи, Почистване и поддръжка - принадлежности, и Охрана и безопасност - услуги. Седалището му е в/ъв Waldshut-Tiengen, Германия.

  3. BSC-WIEHLE

    Германия

    Предприятието BSC-WIEHLE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Почистване и поддръжка - принадлежности, Почистване - услуги, Унищожаване на вредни насекоми и гризачи - услуги, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Почистване и поддръжка - принадлежности, Почистване - услуги, и Унищожаване на вредни насекоми и гризачи - услуги. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  4. JUNG UND DÜRR GMBH

    Германия

    Предприятието JUNG UND DÜRR GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Килими и мокети, Почистване и поддръжка - принадлежности, Охрана и безопасност - услуги, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Килими и мокети, Почистване и поддръжка - принадлежности, и Охрана и безопасност - услуги. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

  5. MATTHIAS HARANT

    Германия

    Предприятието MATTHIAS HARANT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Килими и мокети, Почистване и поддръжка - принадлежности, Охрана и безопасност - услуги, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Килими и мокети, Почистване и поддръжка - принадлежности, и Охрана и безопасност - услуги. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  6. VOGT GMBH SPEZIALISTEN E.G.

    Германия

    Предприятието VOGT GMBH SPEZIALISTEN E.G., e Търговец на едро, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Почистване и поддръжка - принадлежности, Органична химия - изходни материали и производни, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Почистване и поддръжка - принадлежности. Седалището му е в/ъв Steinheim, Германия.

  7. HAUSMEISTERSERVICE B&S DIENSTLEISTUNGEN

    Германия

    Предприятието HAUSMEISTERSERVICE B&S DIENSTLEISTUNGEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Почистване и поддръжка - принадлежности, Охрана и безопасност - услуги, Набиране на персонал в международен план, Събиране и рециклиране на различни продукти, Почистване и поддръжка - принадлежности, Охрана и безопасност - услуги, Набиране на персонал в международен план, и Събиране и рециклиране на различни продукти. Седалището му е в/ъв Konstanz, Германия.

  8. SCHMIDER DIENSTLEISTUNGEN INH. ANDREAS SCHMIDER

    Германия

    Предприятието SCHMIDER DIENSTLEISTUNGEN INH. ANDREAS SCHMIDER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Почистване и поддръжка - принадлежности, Охрана и безопасност - услуги, Набиране на персонал в международен план, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Почистване и поддръжка - принадлежности, Охрана и безопасност - услуги, и Набиране на персонал в международен план. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  1. CLEAN COMPANY SYSTEMZENTRALE GMBH

    Германия

    Предприятието CLEAN COMPANY SYSTEMZENTRALE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Органична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Информатика - софтуер, Почистване и поддръжка - принадлежности, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Информатика - софтуер, и Почистване и поддръжка - принадлежности. Седалището му е в/ъв Lehrensteinsfeld, Германия.

  2. INSTITUT FÜR LEBENSMITTELHYGIENE R. STROH

    Германия

    Предприятието INSTITUT FÜR LEBENSMITTELHYGIENE R. STROH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Почистване и поддръжка - принадлежности, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, и Почистване и поддръжка - принадлежности. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  3. NIAZA DIENSTLEISTUNGEN

    Германия

    Предприятието NIAZA DIENSTLEISTUNGEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Почистване и поддръжка - принадлежности, Пътен транспорт, Охрана и безопасност - услуги, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Почистване и поддръжка - принадлежности, Пътен транспорт, и Охрана и безопасност - услуги. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  4. MS FENSTER- & GEBÄUDEREINIGUNG

    Германия

    Предприятието MS FENSTER- & GEBÄUDEREINIGUNG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Почистване и поддръжка - принадлежности, Охрана и безопасност - услуги, Набиране на персонал в международен план, Събиране и рециклиране на различни продукти, Почистване и поддръжка - принадлежности, Охрана и безопасност - услуги, Набиране на персонал в международен план, и Събиране и рециклиране на различни продукти. Седалището му е в/ъв Laupheim, Германия.

  5. DIETER PFEIFER TEPPICHBODENREINIGUNG

    Германия

    Предприятието DIETER PFEIFER TEPPICHBODENREINIGUNG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Килими и мокети, Почистване и поддръжка - принадлежности, Охрана и безопасност - услуги, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Килими и мокети, Почистване и поддръжка - принадлежности, и Охрана и безопасност - услуги. Седалището му е в/ъв Baden-Baden, Германия.

  6. UWE P. BACKES E.K.

    Германия

    Предприятието UWE P. BACKES E.K., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Почистване и поддръжка - принадлежности, Охрана и безопасност - услуги, Вода - добив и снабдяване, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Почистване и поддръжка - принадлежности, и Охрана и безопасност - услуги. Седалището му е в/ъв Rastatt, Германия.

  7. RTS REINIGUNGSTECHNIK SCHMÖLLER GMBH

    Германия

    Предприятието RTS REINIGUNGSTECHNIK SCHMÖLLER GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Почистване и поддръжка - принадлежности, Охрана и безопасност - услуги, Околна среда - услуги, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Почистване и поддръжка - принадлежности, Охрана и безопасност - услуги, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Heilbronn, Германия.

  8. PROMATIC - HYGIENE MIT SYSTEM E.K.

    Германия

    Предприятието PROMATIC - HYGIENE MIT SYSTEM E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Почистване и поддръжка - принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Изделия за хигиена и тоалет, sanitizing detergents, hygiene-sanitary equipment, hygiene product wholesalers, и Изделия за хигиена и тоалет. Седалището му е в/ъв Lahr, Германия.

  9. HOLGER KARRER UND THOMAS KARRER

    Германия

    Предприятието HOLGER KARRER UND THOMAS KARRER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Почистване и поддръжка - принадлежности, Органична химия - изходни материали и производни, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Почистване и поддръжка - принадлежности. Седалището му е в/ъв Allensbach, Германия.

  10. ARNOLD

    Германия

    Предприятието ARNOLD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Почистване и поддръжка - принадлежности, Охрана и безопасност - услуги, Околна среда - услуги, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Почистване и поддръжка - принадлежности, Охрана и безопасност - услуги, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Schorndorf, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Clean supply

Брой резултати

65 Фирми