• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • commercial refrigerators

Резултати за

Commercial refrigerators

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. PETER HUBER KÄLTEMASCHINENBAU SE

    Германия

    Verified by europages badge

    Peter Huber Kältemaschinenbau was founded in 1968 by Peter Huber and has is still a family-owned business. We employ around 300 staff at our headquarters in Offenburg at the Tango Factory. In addition, through international branches and sales partners, we offer a comprehensive and reliable service worldwide. Some twenty years ago, we started by switching to environmentally compatible coolant. A large part of our product range now comes with natural coolants as standard – making us pioneers in the field of ecological and sustainable temperature control technology. Our company is a leader provider of high precision temperature control solutions for research and industry. Our products are used in laboratories, technical facilities and production processes around the world to ensure precise temperature control from -125 to +425 °C.

  2. SUSTEK GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието SUSTEK GMBH, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Murrhardt, Германия.

  3. LANGHEINZ KÄLTETECHNIK GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието LANGHEINZ KÄLTETECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Starzach, Германия.

  4. EPROM-ICC

    Германия

    Предприятието EPROM-ICC, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Филтри за течности. Освен това развива дейност и в сферата на commercial refrigerator cabinets, и dosing of powders and granules. Седалището му е в/ъв Schorndorf, Германия.

  5. TOOL-TEMP GMBH DEUTSCHLAND

    Германия

    Предприятието TOOL-TEMP GMBH DEUTSCHLAND, e Производител, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Meckenbeuren, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BITZER KÜHLMASCHINENBAU GMBH

    Германия

    Предприятието BITZER KÜHLMASCHINENBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Топлообменници, Топлообменници, heat pumps, screw compressors, и liquefaction machines. Седалището му е в/ъв Sindelfingen, Германия.

  2. HAFNER-MUSCHLER GMBH&CO.KG

    Германия

    Предприятието HAFNER-MUSCHLER GMBH&CO.KG, e Производител, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Balingen, Германия.

  3. HIGEL KÄLTETECHNIK E. K.

    Германия

    Предприятието HIGEL KÄLTETECHNIK E. K., e Производител, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Kehl, Германия.

  4. KTI-PLERSCH KÄLTETECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието KTI-PLERSCH KÄLTETECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Balzheim, Германия.

  5. AMETEK PRECISION MOTION CONTROL

    Германия

    Предприятието AMETEK PRECISION MOTION CONTROL, e Производител, и работи в сферата на Помпи. Освен това развива дейност и в сферата на Вакуумпомпи, Топлообменници, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Аеродинамични тръби, Вакуумпомпи, Топлообменници, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, и Аеродинамични тръби. Седалището му е в/ъв Bonndorf, Германия.

  1. NICOARA WÄRME-KÄLTE-KLIMATECHNIK DIPL. ING. (FH) LUCIAN NICOARA

    Германия

    Предприятието NICOARA WÄRME-KÄLTE-KLIMATECHNIK DIPL. ING. (FH) LUCIAN NICOARA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Промишлено отопление - инсталации и техника, Домашно отопление - техника и инсталации, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Вода - добив и снабдяване, Промишлено отопление - инсталации и техника, Домашно отопление - техника и инсталации, и Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Tübingen, Германия.

  2. WOLFGANG DIEHR

    Германия

    Предприятието WOLFGANG DIEHR, e Разпространител, и работи в сферата на Напитки - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Хладилни витрини и изложбени поставки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Хладилни витрини и изложбени поставки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Offenburg, Германия.

  1. HKB KÄLTE-KLIMATECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието HKB KÄLTE-KLIMATECHNIK GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Вода - добив и снабдяване, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, и Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Ostrach, Германия.

  2. HAUGG-INDUSTRIEKÜHLER GMBH

    Германия

    Предприятието HAUGG-INDUSTRIEKÜHLER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хидравлична техника - съоръжения и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Двигатели с вътрешно горене - компоненти и части, Охладителни радиатори за двигатели, Топлообменници, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Двигатели с вътрешно горене - компоненти и части, Охладителни радиатори за двигатели, Топлообменници, и Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Sulz, Германия.

  3. SCHLACHTBERGER KONSTRUKTIONEN GMBH

    Германия

    Предприятието SCHLACHTBERGER KONSTRUKTIONEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Топлообменници. Освен това развива дейност и в сферата на Пречистване на въздуха - уреди и инсталации, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Опазване на околната среда - машини и съоръжения, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пречистване на въздуха - уреди и инсталации, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Опазване на околната среда - машини и съоръжения, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Filderstadt, Германия.

  4. MAHLE MOTORKOMPONENTEN GMBH

    Германия

    Предприятието MAHLE MOTORKOMPONENTEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Филтриране - уреди и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Двигатели с вътрешно горене - компоненти и части, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Автомобили, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Двигатели с вътрешно горене - компоненти и части, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, и Автомобили. Седалището му е в/ъв Albershausen, Германия.

  5. BEHR GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието BEHR GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Топлообменници. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Vaihingen, Германия.

  6. PKS RÜCKKÜHLTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието PKS RÜCKKÜHLTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Охладителни кули. Освен това развива дейност и в сферата на Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, и Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Hockenheim, Германия.

  7. STRAUBMÜLLER JUN. ISOLIERTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието STRAUBMÜLLER JUN. ISOLIERTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Акустична изолация - материали, Топлинна изолация - материали, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Акустична изолация - материали, и Топлинна изолация - материали. Седалището му е в/ъв Lahr, Германия.

  8. UNIVERSAL FILTERTECHNIK & HANDELSGESELLSCHAFT LTD.

    Германия

    Предприятието UNIVERSAL FILTERTECHNIK & HANDELSGESELLSCHAFT LTD., e Производител, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Филтриране - уреди и помощни материали, Филтри за течности, Топлообменници, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Филтриране - уреди и помощни материали, Филтри за течности, Топлообменници, и Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Haigerloch, Германия.

  1. MICHELFELDER GMBH

    Германия

    Предприятието MICHELFELDER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Вода - добив и снабдяване, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, и Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Untereisesheim, Германия.

  2. BÜRO FÜR GASTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието BÜRO FÜR GASTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Филтриране - уреди и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Топлообменници, Филтриране на въздуха - съоръжения, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, Топлообменници, Филтриране на въздуха - съоръжения, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, и Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  3. WEISS REINIGUNGSTECHNIK INH. STEFFEN SEELING

    Германия

    Предприятието WEISS REINIGUNGSTECHNIK INH. STEFFEN SEELING, e Търговец на едро, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Поглъщане на влага - техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Поглъщане на влага - техника, и Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Steinen, Германия.

  4. ELEKTRO-LAUXMANN GMBH

    Германия

    Предприятието ELEKTRO-LAUXMANN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Водопроводни и канализационни инсталации, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Вода - добив и снабдяване, Водопроводни и канализационни инсталации, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  5. CARBLAST FAHRZEUGTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието CARBLAST FAHRZEUGTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Промишлено почистване - машини, Струйно почистване - съоръжения, Органична химия - изходни материали и производни, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Промишлено почистване - машини, Струйно почистване - съоръжения, и Органична химия - изходни материали и производни. Седалището му е в/ъв Welzheim, Германия.

  6. ZISCH FRISCH GETRÄNKE E. RÜBELMANN GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието ZISCH FRISCH GETRÄNKE E. RÜBELMANN GMBH & CO. KG, e Разпространител, и работи в сферата на Бира. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки - машини и техника за индустрията, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Напитки - машини и техника за индустрията, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Tuttlingen, Германия.

  7. HGR FAHRZEUGTECHNIK

    Германия

    Предприятието HGR FAHRZEUGTECHNIK, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Автомобили, Вода - добив и снабдяване, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, и Автомобили. Седалището му е в/ъв Weinstadt, Германия.

  8. REINLUFT UMWELTTECHNIK INGENIEURGESELLSCHAFT MBH

    Германия

    Предприятието REINLUFT UMWELTTECHNIK INGENIEURGESELLSCHAFT MBH, e Производител, и работи в сферата на Филтриране - уреди и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Топлообменници, Пречистване на въздуха - уреди и инсталации, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Пластмасови материи - домашни артикули, Топлообменници, Пречистване на въздуха - уреди и инсталации, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, и Пластмасови материи - домашни артикули. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  9. UMWELT ELEKTRONIK GMBH

    Германия

    Предприятието UMWELT ELEKTRONIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Топлообменници. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Измерване и регулиране на налягането - уреди и инструменти, Радари и радионавигация, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Измерване и регулиране на налягането - уреди и инструменти, и Радари и радионавигация. Седалището му е в/ъв Geislingen, Германия.

  10. KÄLTE KURZ SHOPPING GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието KÄLTE KURZ SHOPPING GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Вода - добив и снабдяване, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Filderstadt, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Commercial refrigerators

Брой резултати

167 Фирми