• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • database administration

Резултати за

Database administration

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. YEHESKEL C. SAHAR

    Германия

    Предприятието YEHESKEL C. SAHAR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, Търговски превод, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

  2. BENZTRANSLATION MELANIE BENZ

    Германия

    Предприятието BENZTRANSLATION MELANIE BENZ, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, Търговски превод, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Ludwigsburg, Германия.

  3. DIPL. DOLM. HEIKE MALL

    Германия

    Предприятието DIPL. DOLM. HEIKE MALL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, Търговски превод, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Engstingen, Германия.

  4. BRODERSEN IMKE DIPLOM-ÜBERSETZERIN

    Германия

    Предприятието BRODERSEN IMKE DIPLOM-ÜBERSETZERIN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Управляващ софтуер за предприятия. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, и Технически превод. Седалището му е в/ъв Waldbronn, Германия.

  5. DIAZ FLORES - FACHÜBERSETZUNGEN

    Германия

    Предприятието DIAZ FLORES - FACHÜBERSETZUNGEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, Търговски превод, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BAESSLER SLOBODANKA

    Германия

    Предприятието BAESSLER SLOBODANKA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, Търговски превод, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  2. JUDITH BRECHT

    Германия

    Предприятието JUDITH BRECHT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Управляващ софтуер за предприятия. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, и Технически превод. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  3. ALICE RAUSCH

    Германия

    Предприятието ALICE RAUSCH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, Търговски превод, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  4. ACCEPT ÜBERSETZUNG INH. SYLVIE ROY

    Германия

    Предприятието ACCEPT ÜBERSETZUNG INH. SYLVIE ROY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  5. ALEXANDRA EPPLE

    Германия

    Предприятието ALEXANDRA EPPLE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, Търговски превод, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  1. GREBIEN

    Германия

    Предприятието GREBIEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв Lörrach, Германия.

  2. EXPRESS TRANSLATIONS GMBH

    Германия

    Предприятието EXPRESS TRANSLATIONS GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  1. EMSA SOYDAN

    Германия

    Предприятието EMSA SOYDAN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, Търговски превод, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  2. POLNISCH-SPRACHENDIENST MAGDALENA NUCIA

    Германия

    Предприятието POLNISCH-SPRACHENDIENST MAGDALENA NUCIA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  3. NAHOST-ÜBERSETZUNGEN

    Германия

    Предприятието NAHOST-ÜBERSETZUNGEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв Dossenheim, Германия.

  4. KONRAD BORST REUTLINGER ÜBERSETZER

    Германия

    Предприятието KONRAD BORST REUTLINGER ÜBERSETZER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, Търговски превод, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  5. VESNA GROZNICA

    Германия

    Предприятието VESNA GROZNICA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Управляващ софтуер за предприятия. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Програмиране и програмни продукти, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Програмиране и програмни продукти, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Gmünd, Германия.

  6. NETPROFI - ÜBERSETZER UND DOLMETSCHER - SERVICES

    Германия

    Предприятието NETPROFI - ÜBERSETZER UND DOLMETSCHER - SERVICES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Електродомакински уреди - малки уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Консултантски услуги по маркетингова стратегия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Консултантски услуги по маркетингова стратегия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв Tübingen, Германия.

  7. L & K ÜBERSETZUNGEN-PROFIS

    Германия

    Предприятието L & K ÜBERSETZUNGEN-PROFIS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Gmünd, Германия.

  8. HEIKE SCHERER

    Германия

    Предприятието HEIKE SCHERER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Управляващ софтуер за предприятия. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Програмиране и програмни продукти, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Програмиране и програмни продукти, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  1. JORGE PONCE DE LEÓN

    Германия

    Предприятието JORGE PONCE DE LEÓN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги по маркетингова стратегия. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Програмиране и програмни продукти, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Програмиране и програмни продукти, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв Bühl, Германия.

  2. ANNA KNACK-BIZUKOJĆ

    Германия

    Предприятието ANNA KNACK-BIZUKOJĆ, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, Търговски превод, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  3. MUSA TARACA

    Германия

    Предприятието MUSA TARACA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, Търговски превод, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Pfullendorf, Германия.

  4. RAMOS-MÜNZER ISABEL

    Германия

    Предприятието RAMOS-MÜNZER ISABEL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, Търговски превод, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

  5. BÜRO F. TECHN DOKUMENTATION, FACHÜBERSETZUNGEN A. SCHAUER

    Германия

    Предприятието BÜRO F. TECHN DOKUMENTATION, FACHÜBERSETZUNGEN A. SCHAUER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, Търговски превод, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, и Търговски превод. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  6. ILUMINIS DEUTSCHLAND GMBH

    Германия

    Предприятието ILUMINIS DEUTSCHLAND GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

  7. SKARNITZEL-KRAISS

    Германия

    Предприятието SKARNITZEL-KRAISS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Микроинформатика - консултантски услуги, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, Микроинформатика - консултантски услуги, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, и Технически превод. Седалището му е в/ъв Neckargemünd, Германия.

  8. ÜBERSETZUNGEN BERBERICH-ERNST

    Германия

    Предприятието ÜBERSETZUNGEN BERBERICH-ERNST, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Управляващ софтуер за предприятия. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Технически превод, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, и Технически превод. Седалището му е в/ъв Wolpertswende, Германия.

  9. ÜBERSETZUNGSBÜRO DR. SHOAIB

    Германия

    Предприятието ÜBERSETZUNGSBÜRO DR. SHOAIB, e Производител, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв Leonberg, Германия.

  10. INLINGUA

    Германия

    Предприятието INLINGUA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, Превод, Управляващ софтуер за предприятия, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Придобиване, бази, обезопасяване на данни, и Превод. Седалището му е в/ъв Tauberbischofsheim, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Database administration

Брой резултати

176 Фирми