• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • dreger

Резултати за

Dreger

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. DREHER GMBH

    Германия

    Предприятието DREHER GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Водопроводни и канализационни инсталации, Промишлено отопление - инсталации и техника, Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Водопроводни и канализационни инсталации, и Промишлено отопление - инсталации и техника. Седалището му е в/ъв Sigmaringen, Германия.

  2. DREHER GMBH

    Германия

    Предприятието DREHER GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Млечни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Кафе и чай, Какао и шоколад, Алкохолни и спиртни напитки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Кафе и чай, Какао и шоколад, Алкохолни и спиртни напитки, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Rot Am See, Германия.

  3. DREHER AG

    Германия

    Предприятието DREHER AG, e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за формоване. Освен това развива дейност и в сферата на Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Металообработващи машини за формоване - части и аксесоари, Металообработващи машини за механично обработване на метали - части и аксесоари, Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Металообработващи машини за формоване - части и аксесоари, и Металообработващи машини за механично обработване на метали - части и аксесоари. Седалището му е в/ъв Denkingen, Германия.

  4. DREHER UND DREHER GMBH

    Германия

    Предприятието DREHER UND DREHER GMBH, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Железници - поставяне и поддръжка, и Железници - поставяне и поддръжка. Седалището му е в/ъв Wittlingen, Германия.

  5. DREIER GMBH

    Германия

Филтри

Резултати за

Dreger

Брой резултати

5 Фирми