• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • equipment for bakeries

Резултати за

Equipment for bakeries

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. DRAUTZ BELAUGUNGSTECHNIK

    Германия

    Предприятието DRAUTZ BELAUGUNGSTECHNIK, e Производител, и работи в сферата на Хлебопроизводство - машини и материали. Освен това развива дейност и в сферата на equipment for bakeries, и furnishings for bakeries. Седалището му е в/ъв Weinsberg, Германия.

  2. BACKSERVICE GAUX GMBH

    Германия

    Предприятието BACKSERVICE GAUX GMBH, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Хлебопроизводство - машини и материали. Освен това развива дейност и в сферата на equipment for bakeries, и furnishings for bakeries. Седалището му е в/ъв Dornhan, Германия.

  3. DAUB MASCHINENBAU GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието DAUB MASCHINENBAU GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Birkenfeld, Германия.

  4. DAXNER GERMANY GMBH

    Германия

    Предприятието DAXNER GERMANY GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хлебопроизводство - машини и материали. Седалището му е в/ъв Lauda-Königshofen, Германия.

  5. HINTERKOPF GMBH

    Германия

    Предприятието HINTERKOPF GMBH, e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, и Месарница и колбасарница - машини и техника. Седалището му е в/ъв Eislingen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ABENDSCHÖN MASCHINENBAU GMBH

    Германия

    Предприятието ABENDSCHÖN MASCHINENBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Muggensturm, Германия.

  2. LCM SCHOKOLADENMASCHINEN GMBH

    Германия

    Предприятието LCM SCHOKOLADENMASCHINEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Grünkraut, Германия.

  3. GBT GMBH BÄCKEREI TECHNOLOGIE

    Германия

    Предприятието GBT GMBH BÄCKEREI TECHNOLOGIE, e Производител, и работи в сферата на Хлебопроизводство - машини и материали. Освен това развива дейност и в сферата на Охладителни кули, Товарно-разтоварна техника и оборудване, cutting machines, fermenting cupboards for food, Охладителни кули, и Товарно-разтоварна техника и оборудване. Седалището му е в/ъв Villingen-Schwenningen, Германия.

  4. OPELKA GMBH

    Германия

    Предприятието OPELKA GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хлебопроизводство - машини и материали. Освен това развива дейност и в сферата на Тави и форми за печене, и Тави и форми за печене. Седалището му е в/ъв Remseck Am Neckar, Германия.

  5. MASCHINENFABRIK SEYDELMANN KG

    Германия

    Предприятието MASCHINENFABRIK SEYDELMANN KG, e Производител, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, и Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  1. RÜHLE GMBH

    Германия

    Предприятието RÜHLE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Производство на консерви - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, и Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Grafenhausen, Германия.

  2. HOBART GMBH

    Германия

    Предприятието HOBART GMBH, e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, и Производство на консерви - машини и техника. Седалището му е в/ъв Offenburg, Германия.

  1. KRONEN KÜCHENGERÄTE GMBH

    Германия

    Предприятието KRONEN KÜCHENGERÄTE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, и Производство на консерви - машини и техника. Седалището му е в/ъв Willstätt, Германия.

  2. UMCEREAL GMBH

    Германия

    Предприятието UMCEREAL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Сладкиши - полуготови, Сладкиши - полуготови, flour for pastry-making, gluten-free product, и toppings. Седалището му е в/ъв Ettenheim, Германия.

  3. KARL-HEINZ HÄUSSLER GMBH

    Германия

    Предприятието KARL-HEINZ HÄUSSLER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Хлебарски фурни, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, и Хлебарски фурни. Седалището му е в/ъв Altheim, Германия.

  4. BEILHARZ OHG

    Германия

    Предприятието BEILHARZ OHG, e Разпространител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Дреболии, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Месарници - машини и техника, Дреболии, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, и Месарници - машини и техника. Седалището му е в/ъв Königsfeld, Германия.

  5. RAINER STADLER

    Германия

    Предприятието RAINER STADLER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, и Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Ostfildern, Германия.

  6. BAUER-GASTRO-TECH JOACHIM BAUER

    Германия

    Предприятието BAUER-GASTRO-TECH JOACHIM BAUER, e Разпространител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Meßstetten, Германия.

  7. MARINO HANDELSVERTRETUNG

    Германия

    Предприятието MARINO HANDELSVERTRETUNG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Домашни мебели, Месарница и колбасарница - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, и Домашни мебели. Седалището му е в/ъв Heubach, Германия.

  8. REEPACK VERPACKUNGSMASCHINEN GMBH

    Германия

    Предприятието REEPACK VERPACKUNGSMASCHINEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, и Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Stutensee, Германия.

  1. HEINRICH GMBH

    Германия

    Предприятието HEINRICH GMBH, e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, и Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи. Седалището му е в/ъв Nürtingen, Германия.

  2. MENU SYSTEM GERMANY GMBH

    Германия

    Предприятието MENU SYSTEM GERMANY GMBH, e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Konstanz, Германия.

  3. FEM FOOD EQUIPMENT MARKETING GMBH

    Германия

    Предприятието FEM FOOD EQUIPMENT MARKETING GMBH, e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Offenburg, Германия.

  4. JOHANNES SICK E.K.

    Германия

    Предприятието JOHANNES SICK E.K., e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Хляб и сладкарски изделия, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Риби, Хляб и сладкарски изделия, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, и Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника. Седалището му е в/ъв Ulm, Германия.

  5. BLÖCHLE TEIGWARENGERÄTE

    Германия

    Предприятието BLÖCHLE TEIGWARENGERÄTE, e Разпространител, и работи в сферата на Гастрономия - специалитети. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Хлебарски фурни, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Хлебарски фурни, Месарница и колбасарница - машини и техника, и Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника. Седалището му е в/ъв Dornhan, Германия.

  6. BBVERPACKUNGSMASCHINEN

    Германия

    Предприятието BBVERPACKUNGSMASCHINEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, и Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Aichtal, Германия.

  7. T.G. RITTER SPEZIALMASCHINEN GMBH

    Германия

    Предприятието T.G. RITTER SPEZIALMASCHINEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, и Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Jungingen, Германия.

  8. CHRISTOF BUSAM

    Германия

    Предприятието CHRISTOF BUSAM, e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Инсталации за варене и опушване на колбаси, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Паркети, Инсталации за варене и опушване на колбаси, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, и Паркети. Седалището му е в/ъв Oberkirch, Германия.

  9. TROXLER GMBH

    Германия

    Предприятието TROXLER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Котелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Металически амбалажи и търговски опаковки, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Металически амбалажи и търговски опаковки, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, и Месарница и колбасарница - машини и техника. Седалището му е в/ъв Ettenheim, Германия.

  10. TKM SPRÜH- UND DOSIERGERÄTE GMBH

    Германия

    Предприятието TKM SPRÜH- UND DOSIERGERÄTE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Промишлени смазки, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - опаковки, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Промишлени смазки, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Equipment for bakeries

Брой резултати

137 Фирми