• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • friese

Резултати за

Friese

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. FRIESE UMZÜGE GMBH

    Германия

    Предприятието FRIESE UMZÜGE GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Кухни - мебелно обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни мебели, Мебели за детски стаи, Мебели за преподавателската дейност, Мебели и рафтове за офиса, Домашни мебели, Мебели за детски стаи, Мебели за преподавателската дейност, и Мебели и рафтове за офиса. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  2. GALERIE KLAUS GERRIT FRIESE GMBH

    Германия

    Предприятието GALERIE KLAUS GERRIT FRIESE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Изкуство и художествени галерии. Освен това развива дейност и в сферата на Съвременно изкуство, Творческа продукция и разпространение, Спектакли - организация, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Съвременно изкуство, Творческа продукция и разпространение, Спектакли - организация, и Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери. Седалището му е в/ъв Ostfildern, Германия.

  3. FRIESE & KÜHR UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

    Германия

    Предприятието FRIESE & KÜHR UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Водопроводни и канализационни инсталации, Промишлено отопление - инсталации и техника, Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Водопроводни и канализационни инсталации, и Промишлено отопление - инсталации и техника. Седалището му е в/ъв Furtwangen, Германия.

  4. FORSCH-FRIESE UMWELTTECHNIK

    Германия

    Предприятието FORSCH-FRIESE UMWELTTECHNIK, e Разпространител, и работи в сферата на Компресори. Освен това развива дейност и в сферата на Електрически и електронни компоненти - машини за производството, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Механични трансмисии и компоненти, Помпи, Електрически и електронни компоненти - машини за производството, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Механични трансмисии и компоненти, и Помпи. Седалището му е в/ъв Kämpfelbach, Германия.

  5. WP LEBENSMITTELTECHNIK RIEHLE GMBH

    Германия

    Предприятието WP LEBENSMITTELTECHNIK RIEHLE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Тестени изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на friers. Седалището му е в/ъв Aalen, Германия.

Филтри

Резултати за

Friese

Брой резултати

5 Фирми