• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • friesen

Резултати за

Friesen

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. FRIESEN KG

    Германия

    Предприятието FRIESEN KG, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Струговане на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Ръчни инструменти, Преносими механични инструменти, Струговане на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Ръчни инструменти, и Преносими механични инструменти. Седалището му е в/ъв Trossingen, Германия.

  2. FRIESEN BAUDESIGN GMBH

    Германия

    Предприятието FRIESEN BAUDESIGN GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Акустична изолация - материали. Освен това развива дейност и в сферата на Топлинна изолация - материали, Прозорци, Тавани, Груб строеж, Топлинна изолация - материали, Прозорци, Тавани, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Trossingen, Германия.

  3. EUGEN FRIESEN

    Германия

    Предприятието EUGEN FRIESEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Въздушен превоз на стоки, Пътен транспорт, Пътен транспорт - организация, Международни куриерски служби, Въздушен превоз на стоки, Пътен транспорт, Пътен транспорт - организация, и Международни куриерски служби. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  4. FRIESEN DISKOM ELECTRONICS GMBH

    Германия

    Предприятието FRIESEN DISKOM ELECTRONICS GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информационни системи, консултантски услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Програмиране и програмни продукти, Информатика - софтуер, и Програмиране и програмни продукти. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.