• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • frozen rice pastries

Резултати за

Frozen rice pastries

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. BÄCKEREI RUTZ GMBH

    Германия

    Предприятието BÄCKEREI RUTZ GMBH, e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Фабрични сладкарски изделия, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, и Фабрични сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Wiesloch, Германия.

  2. KERSTIN KRAUS

    Германия

    Предприятието KERSTIN KRAUS, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, и Фабрични хлебни изделия. Седалището му е в/ъв Königsbach-Stein, Германия.

  3. DIETER GLAHN

    Германия

    Предприятието DIETER GLAHN, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, и Фабрични хлебни изделия. Седалището му е в/ъв Laudenbach, Германия.

  4. DIONYS UND STEFAN MAST GBR

    Германия

    Предприятието DIONYS UND STEFAN MAST GBR, e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Виенски специалитети, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, и Виенски специалитети. Седалището му е в/ъв Laupheim, Германия.

  5. BRUDER´S BACKPARADIES

    Германия

    Предприятието BRUDER´S BACKPARADIES, e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Фабрични сладкарски изделия, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, и Фабрични сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Wildberg, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. THOMAS RIEGER UND JÜRGEN RIEGER

    Германия

    Предприятието THOMAS RIEGER UND JÜRGEN RIEGER, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Риби, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, и Сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Schwetzingen, Германия.

  2. BÄCKEREI GEHR GMBH

    Германия

    Предприятието BÄCKEREI GEHR GMBH, e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Фабрични сладкарски изделия, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, и Фабрични сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Tübingen, Германия.

  3. ANDREAS POPP

    Германия

    Предприятието ANDREAS POPP, e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Виенски специалитети, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, и Виенски специалитети. Седалището му е в/ъв Überlingen, Германия.

  4. STEFAN KNÖPFLE

    Германия

    Предприятието STEFAN KNÖPFLE, e Производител, и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Диетичнa и биологичнa хранa, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Диетичнa и биологичнa хранa, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, и Сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Blumberg, Германия.

  5. STEMKE BROT- UND KUCHENLADEN GMBH

    Германия

    Предприятието STEMKE BROT- UND KUCHENLADEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Фабрични сладкарски изделия, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, и Фабрични сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Oberndorf, Германия.

  1. WALDDORFER ZUCKERBÄCKER

    Германия

    Предприятието WALDDORFER ZUCKERBÄCKER, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Риби, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, и Сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Walddorfhäslach, Германия.

  2. BÄCKEREI-KONDITOREI VISEL

    Германия

    Предприятието BÄCKEREI-KONDITOREI VISEL, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Риби, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, и Сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  1. BÄCKEREI & KONDITOREI BOGER

    Германия

    Предприятието BÄCKEREI & KONDITOREI BOGER, e Производител, и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Диетичнa и биологичнa хранa, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Диетичнa и биологичнa хранa, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, и Сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Remseck, Германия.

  2. FLAMMENKUCHENBÄCKEREI PLATZ GMBH

    Германия

    Предприятието FLAMMENKUCHENBÄCKEREI PLATZ GMBH, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Риби, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, и Сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Berghaupten, Германия.

  3. WILLY HOLZWARTH

    Германия

    Предприятието WILLY HOLZWARTH, e Производител, и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, и Фабрични хлебни изделия. Седалището му е в/ъв Erdmannhausen, Германия.

  4. BÄCKEREI WÖRLE GMBH

    Германия

    Предприятието BÄCKEREI WÖRLE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Фабрични сладкарски изделия, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, и Фабрични сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Neresheim, Германия.

  5. BÄCKEREI HONAUER

    Германия

    Предприятието BÄCKEREI HONAUER, e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Фабрични сладкарски изделия, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, и Фабрични сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Kehl, Германия.

  6. GOLDEN BREZEL INTERNATIONAL GMBH

    Германия

    Предприятието GOLDEN BREZEL INTERNATIONAL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Риби, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, и Сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  7. BÄKO SÜDBADEN EG

    Германия

    Предприятието BÄKO SÜDBADEN EG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Риби, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, и Сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  8. BÄCKEREI DRESCHFLEGEL

    Германия

    Предприятието BÄCKEREI DRESCHFLEGEL, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, и Фабрични хлебни изделия. Седалището му е в/ъв Mosbach, Германия.

  1. BÄCKEREI-KONDITOREI RICHARD NUSSBAUMER GMBH

    Германия

    Предприятието BÄCKEREI-KONDITOREI RICHARD NUSSBAUMER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, и Фабрични хлебни изделия. Седалището му е в/ъв Waldbronn, Германия.

  2. REGINBERT KELLER

    Германия

    Предприятието REGINBERT KELLER, e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Фабрични сладкарски изделия, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, и Фабрични сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Konstanz, Германия.

  3. ERICH BLESSING

    Германия

    Предприятието ERICH BLESSING, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Месни консерви и консерви от колбаси, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, и Месни консерви и консерви от колбаси. Седалището му е в/ъв Deggingen, Германия.

  4. WEBER & WEISS KONDITOREI-CONFISERIE INH. MICHAEL WEISS

    Германия

    Предприятието WEBER & WEISS KONDITOREI-CONFISERIE INH. MICHAEL WEISS, e Производител, и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Захар, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, и Захар. Седалището му е в/ъв Friedrichshafen, Германия.

  5. BÄKO MITTELBADEN EG

    Германия

    Предприятието BÄKO MITTELBADEN EG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Риби, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, и Сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  6. DER MAHLZAHN VOLLKORNBÄCKEREI GMBH

    Германия

    Предприятието DER MAHLZAHN VOLLKORNBÄCKEREI GMBH, e Производител, и работи в сферата на Диетичнa и биологичнa хранa. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, и Фабрични хлебни изделия. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

  7. MAYERS BÄCKEREI - KONDITOREI GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието MAYERS BÄCKEREI - KONDITOREI GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, и Фабрични хлебни изделия. Седалището му е в/ъв Salach, Германия.

  8. BÄCKEREI KERN

    Германия

    Предприятието BÄCKEREI KERN, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Риби, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, и Сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Wüstenrot, Германия.

  9. BÄCKEREI MOLL OHG

    Германия

    Предприятието BÄCKEREI MOLL OHG, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Риби, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, и Сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Kirchheim, Германия.

  10. HORNUNG

    Германия

    Предприятието HORNUNG, e Производител, и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, Фабрични хлебни изделия, Замразени и дълбоко замразени продукти, Хляб и сладкарски изделия, Сладкарски изделия, и Фабрични хлебни изделия. Седалището му е в/ъв Kehl, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно