• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • horticulture

Резултати за

Horticulture

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. SCHMID & WEZEL GMBH, WERK HILSBACH

    Германия

    Verified by europages badge

    Development, design, manufacture and distribution of flexible shafts for: Mechanical engineering, aeroplane technology, medical technology, horticulture, automotive manufacture. Delivery exclusively of customer-specific products from individual parts to large-scale series. BIAX Flexwellen is your brand for high-performance flexible shafts for various application ranges. Custom designed and precisely manufactured in accordance with high quality standards – you will receive a durable solution exactly tailored to your requirements from us. On the basis of more than 90 years of experience, we additionally use various BIAX variants which make it possible to implement virtually any customer requirement at short notice. Benefit from pre-assembled complete solutions in which the shaft cores are already assembled with shaft couplings, protective hoses and hose couplings.

  2. T.I.P. TECHNISCHE INDUSTRIE PRODUKT GMBH

    Германия

    Предприятието T.I.P. TECHNISCHE INDUSTRIE PRODUKT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Waibstadt, Германия.

  3. KÄRCHER MUNICIPAL GMBH

    Германия

    Предприятието KÄRCHER MUNICIPAL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, Камиони, камионетки и коли с професионално предназначение, Снегорини, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, Камиони, камионетки и коли с професионално предназначение, и Снегорини. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  4. BADER24

    Германия

    Предприятието BADER24, e Търговец на едро, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на pool, spa bath, и sauna. Седалището му е в/ъв Fichtenau, Германия.

  5. ZÜRN GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието ZÜRN GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, и Животновъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Schöntal, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ALFRED GRÖSSLE

    Германия

    Предприятието ALFRED GRÖSSLE, e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Градинарство, цветарство - внос-износ, Градинарство - машини и уреди, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Градинарство, цветарство - внос-износ, и Градинарство - машини и уреди. Седалището му е в/ъв Elchesheim-Illingen, Германия.

  2. HEGAU KOI

    Германия

    Предприятието HEGAU KOI, e Разпространител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Градинарство, цветарство - внос-износ, Градинарство - машини и уреди, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Градинарство, цветарство - внос-износ, и Градинарство - машини и уреди. Седалището му е в/ъв Hilzingen, Германия.

  3. FRIEDRICH FISCHER

    Германия

    Предприятието FRIEDRICH FISCHER, e Разпространител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски трактори и ремаркета, и Градинарство - машини и уреди. Седалището му е в/ъв Niederstetten, Германия.

  4. SIEGFRIED HAAS INHABER GERHARD KÄSHAMMER

    Германия

    Предприятието SIEGFRIED HAAS INHABER GERHARD KÄSHAMMER, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Автомобили, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, и Автомобили. Седалището му е в/ъв Ottenhöfen, Германия.

  5. FRIEDRICH DENGLER

    Германия

    Предприятието FRIEDRICH DENGLER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, и Животновъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Altensteig, Германия.

  1. SCHLECKER FÖRDER- U. LAGERTECHNIK

    Германия

    Предприятието SCHLECKER FÖRDER- U. LAGERTECHNIK, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Gerstetten, Германия.

  2. HEBETECHNIK KOSTINEK

    Германия

    Предприятието HEBETECHNIK KOSTINEK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Подготовка на почвите - машини и техника, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Подготовка на почвите - машини и техника, Земеделски трактори и ремаркета, и Градинарство - машини и уреди. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  1. TIGLER GMBH

    Германия

    Предприятието TIGLER GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, и Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи. Седалището му е в/ъв Ammerbuch, Германия.

  2. RUDOLF DREHER

    Германия

    Предприятието RUDOLF DREHER, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, и Животновъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Straßberg, Германия.

  3. THOMAS SCHMID

    Германия

    Предприятието THOMAS SCHMID, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Автомобили, Велосипеди, аксесоари и части, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Автомобили, и Велосипеди, аксесоари и части. Седалището му е в/ъв Alpirsbach, Германия.

  4. ZÜRN GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието ZÜRN GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски трактори и ремаркета, и Градинарство - машини и уреди. Седалището му е в/ъв Merklingen, Германия.

  5. ROLAND PFLEGER NUTZFAHRZEUG-SERVICE

    Германия

    Предприятието ROLAND PFLEGER NUTZFAHRZEUG-SERVICE, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Автомобили, Камиони, камионетки и коли с професионално предназначение, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Автомобили, и Камиони, камионетки и коли с професионално предназначение. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  6. HORST BERTSCH GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието HORST BERTSCH GMBH & CO KG, e Разпространител, и работи в сферата на Градинарство - машини и уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Автомобили, Туристически коли, Камиони, камионетки и коли с професионално предназначение, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Автомобили, Туристически коли, и Камиони, камионетки и коли с професионално предназначение. Седалището му е в/ъв Eningen, Германия.

  7. WAGNER GARTEN- UND KOMMUNALTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието WAGNER GARTEN- UND KOMMUNALTECHNIK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлена кинкалерия. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски трактори и ремаркета, и Градинарство - машини и уреди. Седалището му е в/ъв Gerlingen, Германия.

  8. BRACHAT & SCHÖNLE LAND- UND GARTENTECHNIK KG

    Германия

    Предприятието BRACHAT & SCHÖNLE LAND- UND GARTENTECHNIK KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлена кинкалерия. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски трактори и ремаркета, и Градинарство - машини и уреди. Седалището му е в/ъв Gottmadingen, Германия.

  1. MANFRED ALBRECHT

    Германия

    Предприятието MANFRED ALBRECHT, e Производител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Обзавеждане на оборски помещения, Пластмаси - изделия за строителството, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Обзавеждане на оборски помещения, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Rot Am See, Германия.

  2. MICHAEL LANGER UND ACHIM BOCK

    Германия

    Предприятието MICHAEL LANGER UND ACHIM BOCK, e Производител, и работи в сферата на Градинарство - машини и уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Автомобили, Туристически коли, Камиони, камионетки и коли с професионално предназначение, Превозни средства от оказион, Автомобили, Туристически коли, Камиони, камионетки и коли с професионално предназначение, и Превозни средства от оказион. Седалището му е в/ъв Göppingen, Германия.

  3. MALZACHER GMBH

    Германия

    Предприятието MALZACHER GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Промишлена кинкалерия. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски трактори и ремаркета, и Градинарство - машини и уреди. Седалището му е в/ъв Laufenburg, Германия.

  4. WILHELM STAHL GMBH

    Германия

    Предприятието WILHELM STAHL GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, и Животновъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Rot Am See, Германия.

  5. SCHENKS GARTENGERÄTE GMBH

    Германия

    Предприятието SCHENKS GARTENGERÄTE GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Промишлена кинкалерия. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски трактори и ремаркета, и Градинарство - машини и уреди. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  6. KLAUS MOHR

    Германия

    Предприятието KLAUS MOHR, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, и Животновъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Eberhardzell, Германия.

  7. BMS BESCHILDERUNGS- & MARKIERUNGS- SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието BMS BESCHILDERUNGS- & MARKIERUNGS- SERVICE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Строителни машини, Довършителни работи, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Строителни машини, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  8. KARL-HEINZ BAIER LANDTECHNIK GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието KARL-HEINZ BAIER LANDTECHNIK GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлена кинкалерия. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски трактори и ремаркета, и Градинарство - машини и уреди. Седалището му е в/ъв Oberndorf, Германия.

  9. GERHARD SCHILPP

    Германия

    Предприятието GERHARD SCHILPP, e Разпространител, и работи в сферата на Промишлена кинкалерия. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски трактори и ремаркета, и Градинарство - машини и уреди. Седалището му е в/ъв Oberstenfeld, Германия.

  10. JAKOB BREITINGER LANDMASCHINEN - MECH. WERKSTÄTTE INH.ROLAND BREITINGER

    Германия

    Предприятието JAKOB BREITINGER LANDMASCHINEN - MECH. WERKSTÄTTE INH.ROLAND BREITINGER, e Разпространител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски трактори и ремаркета, и Градинарство - машини и уреди. Седалището му е в/ъв Blaubeuren, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Horticulture

Брой резултати

304 Фирми