• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • jansen jansen

Резултати за

Jansen jansen

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. JANSEN EVENT - MÖBEL & SERVICE

    Германия

    Предприятието JANSEN EVENT - MÖBEL & SERVICE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Панаири и изложения - подреждане на щандове. Освен това развива дейност и в сферата на Мебелно обзавеждане - пособия и аксесоари, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офис - материали и пособия, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Мебелно обзавеждане - пособия и аксесоари, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офис - материали и пособия, и Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери. Седалището му е в/ъв Villingen-Schwenningen, Германия.

  2. JANSEN BRAND-SCHUTZTORE STUTTGART GMBH

    Германия

    Предприятието JANSEN BRAND-SCHUTZTORE STUTTGART GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Мрежи, решетки и телени мрежи, Строителна кинкалерия, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Мрежи, решетки и телени мрежи, и Строителна кинкалерия. Седалището му е в/ъв Kirchheim, Германия.

  3. ACHIM JANSEN GARTEN- UND LANDSCHAFTSBAU

    Германия

    Предприятието ACHIM JANSEN GARTEN- UND LANDSCHAFTSBAU, e Разпространител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Груб строеж, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Karlsbad, Германия.

  4. SENSITECH DIPL.-ING HELMUT JANSEN

    Германия

    Предприятието SENSITECH DIPL.-ING HELMUT JANSEN, e Разпространител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Довършителни работи, Електричество - строителни работи, Аларми и наблюдение - техника и системи, Вода - добив и снабдяване, Довършителни работи, Електричество - строителни работи, и Аларми и наблюдение - техника и системи. Седалището му е в/ъв Malsch, Германия.