• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • machines for installations

Резултати за

Machines for installations

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. SÜDSTRAHL GMBH & CO. KG

    Германия

    Verified by europages badge

    Our PowerJet series of dry ice blasters deliver even more power with an ice throughput of 40 to 150 kg/hr. Thanks to the effective single-tube system, a very hard jet can be produced, with which even the most stubborn dirt can be removed. With the new series, you can select the device that is suitable for you in a range of 1 m³ to 20 m³ air volume and an air pressure of 3 to max. 20 bar. Most recently, we have also begun manufacturing dry ice pelletizers. Our performance characteristics: German production, development and creation, over 15 years of experience with a large number of intellectual property rights, high quality standards with our own quality assurance in production and for incoming and outgoing goods, products and designs with property rights, exhibition and demonstration areas in-house, dry ice blasting systems for testing and blasting your own items in-house (by appointment).

  2. SMZ GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието SMZ GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Drilling spindles, Milling spindles, Main spindles for machine tools, High-speed engine spindles, Motor spindles, Precision spindles, Grinding spindle repair, Belt spindles, и grinding spindle. Седалището му е в/ъв Kernen, Германия.

  3. NEUE HERBOLD MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH

    Германия

    Предприятието NEUE HERBOLD MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Рециклиране - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на granulating mills, и industrial crushers for recycling waste. Седалището му е в/ъв Sinsheim, Германия.

  4. METALINE SURFACE PROTECTION GMBH

    Германия

    Предприятието METALINE SURFACE PROTECTION GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Рециклиране - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Hildrizhausen, Германия.

  5. BRONNEBERG DEUTSCHLAND GMBH

    Германия

    Предприятието BRONNEBERG DEUTSCHLAND GMBH, e Производител, и работи в сферата на Рециклиране - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. TEMPUS KUNSTSTOFF & MASCHINEN HANDEL UG

    Германия

    Предприятието TEMPUS KUNSTSTOFF & MASCHINEN HANDEL UG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Рециклиране - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на moulds for the ice-cream industry. Седалището му е в/ъв Leingarten, Германия.

  2. KAUTZ VORRICHTUNGSBAU GMBH

    Германия

    Предприятието KAUTZ VORRICHTUNGSBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Рециклиране - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - събиране и рециклиране, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Пневматични тръби - системи, Пластмаси - събиране и рециклиране, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Пневматични тръби - системи, и hydraulic cylinders. Седалището му е в/ъв Willstätt-Legelshurst, Германия.

  3. NOBA KABEL VERWERTUNG GMBH

    Германия

    Предприятието NOBA KABEL VERWERTUNG GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по управление на сондажи, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Рециклиране - машини и инсталации, Превоз на отпадъци, Услуги по управление на сондажи, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Рециклиране - машини и инсталации, и Превоз на отпадъци. Седалището му е в/ъв Herbertingen, Германия.

  4. GROSS APPARATEBAU GMBH

    Германия

    Предприятието GROSS APPARATEBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Печат и набор - машини и техника, Рециклиране - машини и инсталации, Вода - добив и снабдяване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Печат и набор - машини и техника, и Рециклиране - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Ilsfeld, Германия.

  5. A + B UMWELTSERVICE FÜR ABFALL- UND WERTSTOFFENTSORGUNG GMBH

    Германия

    Предприятието A + B UMWELTSERVICE FÜR ABFALL- UND WERTSTOFFENTSORGUNG GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Рециклиране - машини и инсталации, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Пътен транспорт, Околна среда - услуги, Рециклиране - машини и инсталации, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Пътен транспорт, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  1. W. LÜTHE

    Германия

    Предприятието W. LÜTHE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Рециклиране - машини и инсталации, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Пластмаси - изделия за строителството, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Рециклиране - машини и инсталации, Гранулирани продукти за пластмасови материи, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Murg, Германия.

  2. WÖHRLE ROHSTOFFRECYCLING GMBH

    Германия

    Предприятието WÖHRLE ROHSTOFFRECYCLING GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Рециклиране - машини и инсталации, Пътен транспорт, Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Рециклиране - машини и инсталации, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Schramberg, Германия.

  1. REMONDIS SÜD GMBH

    Германия

    Предприятието REMONDIS SÜD GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Рециклиране - машини и инсталации, Пътен транспорт, Превоз на отпадъци, Околна среда - услуги, Рециклиране - машини и инсталации, Пътен транспорт, Превоз на отпадъци, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Ravensburg, Германия.

  2. ASK-KUNSTSTOFFE GMBH

    Германия

    Предприятието ASK-KUNSTSTOFFE GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Рециклиране - машини и инсталации, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Пластмаси - изделия за строителството, Рециклиране - машини и инсталации, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Buchen, Германия.

  3. FETZER ROHSTOFFE UND RECYCLING GMBH

    Германия

    Предприятието FETZER ROHSTOFFE UND RECYCLING GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Рециклиране - машини и инсталации, Пътен транспорт, Превоз на отпадъци, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Рециклиране - машини и инсталации, Пътен транспорт, и Превоз на отпадъци. Седалището му е в/ъв Eislingen, Германия.

  4. THM RECYCLING SOLUTIONS GMBH

    Германия

    Предприятието THM RECYCLING SOLUTIONS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Сортиране на отпадъци - машини и техника, Рециклиране - машини и инсталации, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Сортиране на отпадъци - машини и техника, и Рециклиране - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Eppingen, Германия.

  5. BÜRCK ROHSTOFFHANDEL UND RECYCLING GMBH

    Германия

    Предприятието BÜRCK ROHSTOFFHANDEL UND RECYCLING GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Рециклиране - машини и инсталации, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Пътен транспорт, Околна среда - услуги, Рециклиране - машини и инсталации, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Пътен транспорт, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Achern, Германия.

  6. ZSCHERNITZ KUNSTSTOFFRECYCLING U. HANDEL UG & CO. KG

    Германия

    Предприятието ZSCHERNITZ KUNSTSTOFFRECYCLING U. HANDEL UG & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Рециклиране - машини и инсталации, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Пластмаси - изделия за строителството, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Рециклиране - машини и инсталации, Гранулирани продукти за пластмасови материи, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Stutensee, Германия.

  7. KLINGBERG

    Германия

    Предприятието KLINGBERG, e Производител, и работи в сферата на Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи. Освен това развива дейност и в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини, Автоматизация - инсталации и съоръжения, Рециклиране - машини и инсталации, Асансьори, товароподемници, ескалатори, Поставяне на знаци и етикети - машини, Автоматизация - инсталации и съоръжения, Рециклиране - машини и инсталации, и Асансьори, товароподемници, ескалатори. Седалището му е в/ъв Wolpertshausen, Германия.

  8. RSG KUNSTSTOFF-RECYCLING GMBH

    Германия

    Предприятието RSG KUNSTSTOFF-RECYCLING GMBH, e Производител, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Рециклиране - машини и инсталации, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Рециклиране - машини и инсталации, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Metzingen, Германия.

  1. SPYRA WERTSTOFFRECYCLING

    Германия

    Предприятието SPYRA WERTSTOFFRECYCLING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Рециклиране - машини и инсталации, Пътен транспорт, Околна среда - услуги, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Рециклиране - машини и инсталации, Пътен транспорт, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Waiblingen, Германия.

  2. RECYCLING- UND ENTSORGUNGSZENTRUM LADENBURG GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието RECYCLING- UND ENTSORGUNGSZENTRUM LADENBURG GMBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Рециклиране - машини и инсталации, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Пътен транспорт, Околна среда - услуги, Рециклиране - машини и инсталации, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Пътен транспорт, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Heddesheim, Германия.

  3. FALLERT ORTENAUER HOLZENERGIE GMBH & CO.KG

    Германия

    Предприятието FALLERT ORTENAUER HOLZENERGIE GMBH & CO.KG, e Производител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Рециклиране - машини и инсталации, Суров дървен материал, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Рециклиране - машини и инсталации, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Appenweier, Германия.

  4. ISI PLASTICS GMBH

    Германия

    Предприятието ISI PLASTICS GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Рециклиране - машини и инсталации, Неорганична химия - изходни материали и производни, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Пластмаси - изделия за строителството, Рециклиране - машини и инсталации, Неорганична химия - изходни материали и производни, Гранулирани продукти за пластмасови материи, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Haigerloch, Германия.

  5. SCHMID HOLZRECYCLING & BIOMASSE GMBH

    Германия

    Предприятието SCHMID HOLZRECYCLING & BIOMASSE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кофи за боклук, контейнери за отпадъци. Освен това развива дейност и в сферата на Рециклиране - машини и инсталации, Пътен транспорт, Превоз на отпадъци, Околна среда - услуги, Рециклиране - машини и инсталации, Пътен транспорт, Превоз на отпадъци, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Gerstetten, Германия.

  6. GLOBAL-KAT E.KFR.

    Германия

    Предприятието GLOBAL-KAT E.KFR., e Разпространител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Благородни и ценни метали, Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Рециклиране - машини и инсталации, Благородни и ценни метали, Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, и Рециклиране - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Kraichtal, Германия.

  7. DR. BERNHARD BURGER AG

    Германия

    Предприятието DR. BERNHARD BURGER AG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Рециклиране - машини и инсталации, Пътен транспорт, Околна среда - услуги, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Рециклиране - машини и инсталации, Пътен транспорт, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Keltern, Германия.

  8. MC MULTIMET

    Германия

    Предприятието MC MULTIMET, e Търговец на едро, и работи в сферата на Рециклиране - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Опазване на околната среда - машини и съоръжения, Превозни средства - механични компоненти и части, Превозни средства - електрически и електронни компоненти и части, Превозни средства - аксесоари и съоръжения, Опазване на околната среда - машини и съоръжения, Превозни средства - механични компоненти и части, Превозни средства - електрически и електронни компоненти и части, и Превозни средства - аксесоари и съоръжения. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

  9. CR-RECYCLING AYDEMIR CINAR

    Германия

    Предприятието CR-RECYCLING AYDEMIR CINAR, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Рециклиране - машини и инсталации, Пътен транспорт, Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Рециклиране - машини и инсталации, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Oberderdingen, Германия.

  10. SK ROHSTOFFHANDEL UND BERATUNG GMBH

    Германия

    Предприятието SK ROHSTOFFHANDEL UND BERATUNG GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Рециклиране - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Хартия - производство, Картон - производство, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офис - материали и пособия, Хартия - производство, Картон - производство, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Офис - материали и пособия. Седалището му е в/ъв Ditzingen, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Machines for installations

Брой резултати

159 Фирми