• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • non ferrous waste

Резултати за

Non ferrous waste

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. WAGNER EDV-RECYCLING INH. RALF WAGNER

    Германия

    Предприятието WAGNER EDV-RECYCLING INH. RALF WAGNER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Рециклиране - машини и инсталации, Превоз на отпадъци, Околна среда - услуги, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Рециклиране - машини и инсталации, Превоз на отпадъци, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Erlenbach, Германия.

  2. ABG-ELEKTRONIK- RECYCLING GGMBH

    Германия

    Предприятието ABG-ELEKTRONIK- RECYCLING GGMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Превоз на отпадъци, Околна среда - услуги, Събиране и рециклиране на различни продукти, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Превоз на отпадъци, Околна среда - услуги, и Събиране и рециклиране на различни продукти. Седалището му е в/ъв Leingarten, Германия.

  3. NOBA KABEL VERWERTUNG GMBH

    Германия

    Предприятието NOBA KABEL VERWERTUNG GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги по управление на сондажи, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Рециклиране - машини и инсталации, Превоз на отпадъци, Услуги по управление на сондажи, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Рециклиране - машини и инсталации, и Превоз на отпадъци. Седалището му е в/ъв Herbertingen, Германия.

  4. MBÄRS ROHSTOFFHANDEL GMBH

    Германия

    Предприятието MBÄRS ROHSTOFFHANDEL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Пътен транспорт, Превоз на отпадъци, Складиране и събиране на отпадъци - техника, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Пътен транспорт, и Превоз на отпадъци. Седалището му е в/ъв Ofterdingen, Германия.

  5. FETZER ROHSTOFFE UND RECYCLING GMBH

    Германия

    Предприятието FETZER ROHSTOFFE UND RECYCLING GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Рециклиране - машини и инсталации, Пътен транспорт, Превоз на отпадъци, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Рециклиране - машини и инсталации, Пътен транспорт, и Превоз на отпадъци. Седалището му е в/ъв Eislingen, Германия.