• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • perfekt

Резултати за

Perfekt

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. PERFEKT-CHEMIE-VERTRIEB-GMBH

    Германия

    Предприятието PERFEKT-CHEMIE-VERTRIEB-GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Машини и техника за химическата промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Промишлени смазки, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Промишлени смазки, и Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Седалището му е в/ъв Linkenheim-Hochstetten, Германия.

  2. PERFEKT JOB

    Германия

    Предприятието PERFEKT JOB, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Акустична изолация - материали. Освен това развива дейност и в сферата на Топлинна изолация - материали, Прозорци, Домашни врати, Промишлени врати, Топлинна изолация - материали, Прозорци, Домашни врати, и Промишлени врати. Седалището му е в/ъв Geislingen, Германия.

  3. PERFEKT KORREKT LEKTORAT KORREKTORAT

    Германия

    Предприятието PERFEKT KORREKT LEKTORAT KORREKTORAT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Превод. Освен това развива дейност и в сферата на Технически превод, и Технически превод. Седалището му е в/ъв Blaustein, Германия.

  4. PERFEKT-HAUS GMBH

    Германия

    Предприятието PERFEKT-HAUS GMBH, и работи в сферата на Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции. Седалището му е в/ъв Laupheim, Германия.

  5. PERFEKT HANDWERKER SERVICE UND MARKETING GMBH

    Германия