• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • plastics - raw materials

Резултати за

Plastics - raw materials

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. AKGÜN – FORMENBAU GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието AKGÜN – FORMENBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Schorndorf, Германия.

  2. FREILACKE EMIL FREI GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието FREILACKE EMIL FREI GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Индустриални бои. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, industrial lacquers, composites, и coatings. Седалището му е в/ъв Bräunlingen-Döggingen, Германия.

  3. DONGGUAN RUNBOND MOULD CO., LTD.

    Германия

    Предприятието DONGGUAN RUNBOND MOULD CO., LTD., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Köngen, Германия.

  4. RENA POLSKA SP. Z O.O.

    Германия

    Предприятието RENA POLSKA SP. Z O.O., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Gütenbach, Германия.

  5. HÄNSSLER KUNSTSTOFF- UND DICHTUNGSTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието HÄNSSLER KUNSTSTOFF- UND DICHTUNGSTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ACRYL DESIGN

    Германия

    Предприятието ACRYL DESIGN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Magstadt, Германия.

  2. TECNARO GMBH

    Германия

    Предприятието TECNARO GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Ilsfeld, Германия.

  3. KANZLEITER KUNSTSTOFFE GMBH

    Германия

    Предприятието KANZLEITER KUNSTSTOFFE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Ebersbach, Германия.

  4. BKT KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието BKT KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Leingarten, Германия.

  5. DANQUINSA GMBH

    Германия

    Предприятието DANQUINSA GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Полиестер, polyurethane, Полиестер, polyamides, и masterbatch for plastics. Седалището му е в/ъв Dettenhausen, Германия.

  1. MENZOLIT GMBH

    Германия

    Предприятието MENZOLIT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на compound materials, thermosetting materials, injection compound, и rigid compounds. Седалището му е в/ъв Bruchsal, Германия.

  2. BADA AG

    Германия

    Предприятието BADA AG, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Пластмаси - изделия за строителството, Plastic components, thermoplastic elastomers, и plastic and polyesters. Седалището му е в/ъв Bühl, Германия.

  1. KAUTEX TEXTRON GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието KAUTEX TEXTRON GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Waldkirch, Германия.

  2. ULTRALEN FILM GMBH

    Германия

    Предприятието ULTRALEN FILM GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмасови материи - полуфабрикати, Филми и листи от пластмасови материи, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Weil Am Rhein, Германия.

  3. MATVANCED SOLUTIONS GMBH

    Германия

    Предприятието MATVANCED SOLUTIONS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Полимери, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Пластмаси - изделия за строителството, Полимери, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  4. RSK STOLL KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH

    Германия

    Предприятието RSK STOLL KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Преносими механични инструменти, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Преносими механични инструменти, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Neulingen, Германия.

  5. AT-TECHNIK ANDREAS THIER

    Германия

    Предприятието AT-TECHNIK ANDREAS THIER, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Schömberg, Германия.

  6. S + E KUNSTSTOFFE GMBH

    Германия

    Предприятието S + E KUNSTSTOFFE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Heidenheim, Германия.

  7. DÖRR BRUCHSALER KUNSTSTOFFE GMBH

    Германия

    Предприятието DÖRR BRUCHSALER KUNSTSTOFFE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Полимери, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Органична химия - изходни материали и производни, Полимери, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Гранулирани продукти за пластмасови материи. Седалището му е в/ъв Bruchsal, Германия.

  8. RAIMUND HEINZELMANN

    Германия

    Предприятието RAIMUND HEINZELMANN, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Leutkirch, Германия.

  1. VOESTALPINE POLYNORM GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието VOESTALPINE POLYNORM GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Gmünd, Германия.

  2. GÜNTHER BECK - TECHNISCHE KUNSTSTOFFTEILE UND FORMENBAU

    Германия

    Предприятието GÜNTHER BECK - TECHNISCHE KUNSTSTOFFTEILE UND FORMENBAU, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Magstadt, Германия.

  3. RIEDMÜLLER KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието RIEDMÜLLER KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Radolfzell, Германия.

  4. ARNOLD SINGER

    Германия

    Предприятието ARNOLD SINGER, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Waldachtal, Германия.

  5. KEPPLER - FEINMECHANIK - PRÄZISIONS-KUNSTSTOFFTEILE

    Германия

    Предприятието KEPPLER - FEINMECHANIK - PRÄZISIONS-KUNSTSTOFFTEILE, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Engelsbrand, Германия.

  6. WEBER KUNSTSTOFFE GMBH

    Германия

    Предприятието WEBER KUNSTSTOFFE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Полимери. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Heilbronn, Германия.

  7. OTTO LAIB BRILLENTEILE - SPRITZGUSS GMBH

    Германия

    Предприятието OTTO LAIB BRILLENTEILE - SPRITZGUSS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Преносими механични инструменти, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Преносими механични инструменти, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Böblingen, Германия.

  8. HINTERBERGER KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието HINTERBERGER KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Пластмаси - изделия за строителството, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Gerstetten, Германия.

  9. MKE ENTWICKLUNG|BERECHNUNG

    Германия

    Предприятието MKE ENTWICKLUNG|BERECHNUNG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - опаковки, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Immenstaad, Германия.

  10. GMB KUNSTSTOFFTEILE GMBH

    Германия

    Предприятието GMB KUNSTSTOFFTEILE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Pleidelsheim, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Plastics - raw materials

Брой резултати

276 Фирми

Категория