• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • precious stones

Резултати за

Precious stones

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. ERWIN TSCHOCHNER E.K.

    Германия

    Предприятието ERWIN TSCHOCHNER E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули. Освен това развива дейност и в сферата на Офис - материали и пособия, Бижутерия и ювелирство, Скъпоценни камъни, полускъпоценни камъни и перли, Скъпоценни камъни, Офис - материали и пособия, Бижутерия и ювелирство, Скъпоценни камъни, полускъпоценни камъни и перли, и Скъпоценни камъни. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  2. ALEXANDER`S KRISTALLKELLER

    Германия

    Предприятието ALEXANDER`S KRISTALLKELLER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Козметични средства. Освен това развива дейност и в сферата на Скъпоценни камъни, полускъпоценни камъни и перли, Скъпоценни камъни, Скъпоценни камъни, полускъпоценни камъни и перли, и Скъпоценни камъни. Седалището му е в/ъв Dietingen, Германия.

  3. JUWELIER BINDER

    Германия

    Предприятието JUWELIER BINDER, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Внос-износ на бижута, скъпоценни накити и часовникарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на wedding bands. Седалището му е в/ъв Ravensburg, Германия.

  4. FRAU KÖ, BASTELBEDARF UND SCHMUCKZUBEHÖR

    Германия

    Предприятието FRAU KÖ, BASTELBEDARF UND SCHMUCKZUBEHÖR, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Скъпоценни камъни, полускъпоценни камъни и перли. Освен това развива дейност и в сферата на do-it-yourself items, и costume jewellery. Седалището му е в/ъв Eschbach (markgräflerland), Германия.

  5. KÖHLER & HENNE

    Германия

    Предприятието KÖHLER & HENNE, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ на бижута, скъпоценни накити и часовникарски изделия. Седалището му е в/ъв Bretten, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BIGIS-SCHATZKISTE

    Германия

    Предприятието BIGIS-SCHATZKISTE, e Производител, и работи в сферата на Аксесоари за церемониални облекла. Освен това развива дейност и в сферата на jewellery with precious stones. Седалището му е в/ъв Waghäusel, Германия.

  2. ABRAMOWICZ

    Германия

    Предприятието ABRAMOWICZ, e Търговец на едро, и работи в сферата на Скъпоценни камъни, полускъпоценни камъни и перли. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  3. MARCO SCHREIER MINERALIENHANDLUNG GMBH

    Германия

    Предприятието MARCO SCHREIER MINERALIENHANDLUNG GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Скъпоценни камъни, полускъпоценни камъни и перли. Освен това развива дейност и в сферата на wellness products. Седалището му е в/ъв Ludwigsburg, Германия.

  4. TRAURINGE INTISCHMUCK

    Германия

    Предприятието TRAURINGE INTISCHMUCK, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ на бижута, скъпоценни накити и часовникарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на wedding bands. Седалището му е в/ъв Mosbach, Германия.

  5. JUWELIER SCHILLINGER TRAURINGSTUDIO

    Германия

    Предприятието JUWELIER SCHILLINGER TRAURINGSTUDIO, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Ювелирство. Освен това развива дейност и в сферата на precious stones for goldsmiths and jewellers, и dies for goldwork and jewellery. Седалището му е в/ъв Ettenheim, Германия.

  1. KARL KÖRNER GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Германия

    Предприятието KARL KÖRNER GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Мрамори, Скъпоценни камъни, полускъпоценни камъни и перли, Мрамори, и Скъпоценни камъни, полускъпоценни камъни и перли. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  2. JUWEL WAGO - IMPORT VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH

    Германия

    Предприятието JUWEL WAGO - IMPORT VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ на бижута, скъпоценни накити и часовникарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника, Часовникарство, Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника, и Часовникарство. Седалището му е в/ъв Leonberg, Германия.

  1. HAUS DER STEINE GMBH

    Германия

    Предприятието HAUS DER STEINE GMBH, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Скъпоценни камъни, полускъпоценни камъни и перли. Седалището му е в/ъв Fridingen, Германия.

  2. MARIO KAUFMANN - UHREN-SCHMUCK-GROSSHANDEL

    Германия

    Предприятието MARIO KAUFMANN - UHREN-SCHMUCK-GROSSHANDEL, и работи в сферата на Внос-износ на бижута, скъпоценни накити и часовникарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Бижутерия и ювелирство, Нескъпоценна бижутерия, Бижутерия и ювелирство, и Нескъпоценна бижутерия. Седалището му е в/ъв Hohberg, Германия.

  3. BRENK GMBH

    Германия

    Предприятието BRENK GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Скъпоценни камъни, полускъпоценни камъни и перли. Седалището му е в/ъв Kämpfelbach, Германия.

  4. MARCO SCHREIER MINERALIENHANDLUNG GMBH

    Германия

    Предприятието MARCO SCHREIER MINERALIENHANDLUNG GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Скъпоценни камъни, полускъпоценни камъни и перли. Седалището му е в/ъв Ludwigsburg, Германия.

  5. JOSEF MICHEL KG EDELSTEINHANDLUNG

    Германия

    Предприятието JOSEF MICHEL KG EDELSTEINHANDLUNG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Скъпоценни камъни, полускъпоценни камъни и перли. Седалището му е в/ъв Birkenfeld, Германия.

  6. PROVITA B. BORGER GMBH & CO.

    Германия

    Предприятието PROVITA B. BORGER GMBH & CO., e Търговец на едро, и работи в сферата на Скъпоценни камъни, полускъпоценни камъни и перли. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  7. BADISCHE INDUSTRIE-EDELSTEIN-GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Германия

    Предприятието BADISCHE INDUSTRIE-EDELSTEIN-GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, и работи в сферата на Скъпоценни камъни, полускъпоценни камъни и перли. Седалището му е в/ъв Elzach, Германия.

  8. ALRAUNE LAPIDARIES EDELSTEIN- HANDELS- GMBH

    Германия

    Предприятието ALRAUNE LAPIDARIES EDELSTEIN- HANDELS- GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Скъпоценни камъни, полускъпоценни камъни и перли. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Gmünd, Германия.

  1. MH SCHMUCK GMBH

    Германия

    Предприятието MH SCHMUCK GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ на бижута, скъпоценни накити и часовникарски изделия. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  2. RUSGOLD

    Германия

    Предприятието RUSGOLD, и работи в сферата на Внос-износ на бижута, скъпоценни накити и часовникарски изделия. Седалището му е в/ъв Biberach, Германия.

  3. VICTORY VOGELMANN E.K.

    Германия

    Предприятието VICTORY VOGELMANN E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ на бижута, скъпоценни накити и часовникарски изделия. Седалището му е в/ъв Waldstetten, Германия.

  4. ANDREAS DAUB GMBH & CO. KG.

    Германия

    Предприятието ANDREAS DAUB GMBH & CO. KG., e Производител, и работи в сферата на Внос-износ на бижута, скъпоценни накити и часовникарски изделия. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  5. LEON BADOWER EDELSTEINE, SCHMUCK UND UHREN

    Германия

    Предприятието LEON BADOWER EDELSTEINE, SCHMUCK UND UHREN, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ на бижута, скъпоценни накити и часовникарски изделия. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  6. ERWIN MORLOCK E,K., EDELSTEIN-SCHLEIFEREI UND -HANDLUNG INHABER: WOLF MORLOCK

    Германия

    Предприятието ERWIN MORLOCK E,K., EDELSTEIN-SCHLEIFEREI UND -HANDLUNG INHABER: WOLF MORLOCK, e Производител, и работи в сферата на Скъпоценни камъни, полускъпоценни камъни и перли. Седалището му е в/ъв Rheinfelden, Германия.

  7. SCHOEFFEL GMBH

    Германия

    Предприятието SCHOEFFEL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Скъпоценни камъни, полускъпоценни камъни и перли. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  8. BARBARA MESSNER-WALTHER ZUCHTPERLEN-GROßHANDEL

    Германия

  9. R.SCHUETT WWE GMBH&CO KG

    Германия

  10. PE.TIMEDESIGN GMBH

    Германия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно