• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • remondis

Резултати за

Remondis

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. REMONDIS GMBH

    Германия

    Предприятието REMONDIS GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Пътен транспорт, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Пътен транспорт, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, и Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Седалището му е в/ъв Dossenheim, Германия.

  2. REMONDIS SÜD GMBH

    Германия

    Предприятието REMONDIS SÜD GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Рециклиране - машини и инсталации, Пътен транспорт, Превоз на отпадъци, Околна среда - услуги, Рециклиране - машини и инсталации, Пътен транспорт, Превоз на отпадъци, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Ravensburg, Германия.

  3. REMONDIS DATA OFFICE GMBH

    Германия

    Предприятието REMONDIS DATA OFFICE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт, Превоз на отпадъци, Международни куриерски служби, Посредник по международни превози, Пътен транспорт, Превоз на отпадъци, Международни куриерски служби, и Посредник по международни превози. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  4. REMONDIS INDUSTRIE SERVICE GMBH & CO. KG, NIEDERLASSUNG RHEINAU

    Германия

    Предприятието REMONDIS INDUSTRIE SERVICE GMBH & CO. KG, NIEDERLASSUNG RHEINAU, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Нефтени горива и добавки, Изделия от бетон и строителни брикети, Пътен транспорт, Почистване на околната среда - машини и съоръжения, Нефтени горива и добавки, Изделия от бетон и строителни брикети, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Rheinau, Германия.

  5. REMONDI GMBH

    Германия

    Предприятието REMONDI GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Перфорирани ъглови профили. Седалището му е в/ъв Balingen, Германия.