• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • rubber and plastics processing

Резултати за

Rubber and plastics processing

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. LEGROM GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието LEGROM GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучук и пластмаса - преработване. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Hall, Германия.

  2. JÖHLE GMBH

    Германия

    Предприятието JÖHLE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучук и пластмаса - преработване. Освен това развива дейност и в сферата на Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Plastics, products for industry. Седалището му е в/ъв Schramberg, Германия.

  3. HESS BSH

    Германия

    Предприятието HESS BSH, e Производител, и работи в сферата на Каучук и пластмаса - преработване. Освен това развива дейност и в сферата на rubber rollers, design and study of leather goods, polyurethane wheel coatings, и polyurethane manufacture. Седалището му е в/ъв Altlußheim, Германия.

  4. HANS HUONKER GMBH

    Германия

    Предприятието HANS HUONKER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучук и пластмаса - преработване. Освен това развива дейност и в сферата на Превозни средства - високотехнологични навигационни системи, Сигнализация - системи и инсталации, Превозни средства - високотехнологични навигационни системи, Сигнализация - системи и инсталации, Metal processing, и rubber-metal connections. Седалището му е в/ъв Villingen-Schwenningen, Германия.

  5. MAX PETEK REINRAUMTECHNIK

    Германия

    Предприятието MAX PETEK REINRAUMTECHNIK, e Производител, и работи в сферата на Каучук и пластмаса - преработване. Освен това развива дейност и в сферата на Системи и процедури за стерилни стаи, Processing of plastics, Системи и процедури за стерилни стаи, special purpose chains, и white chambers. Седалището му е в/ъв Radolfzell, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. MAST KUNSTSTOFFE GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието MAST KUNSTSTOFFE GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Каучук и пластмаса - преработване. Освен това развива дейност и в сферата на Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, mechanical drives, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и small precision parts in metal. Седалището му е в/ъв Bad Waldsee, Германия.

  2. DITTER PLASTIC GMBH + CO KG

    Германия

    Предприятието DITTER PLASTIC GMBH + CO KG, e Производител, и работи в сферата на Каучук и пластмаса - преработване. Освен това развива дейност и в сферата на Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, pump housing, fans, и Plastics manufacturing. Седалището му е в/ъв Haslach, Германия.

  3. PEZET AG

    Германия

    Предприятието PEZET AG, e Производител, и работи в сферата на Каучук и пластмаса - преработване. Освен това развива дейност и в сферата на Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Plastic parts, injection moulding of plastics, и construction of moulds for plastic materials. Седалището му е в/ъв Haigerloch, Германия.

  4. LEMCO GMBH

    Германия

    Предприятието LEMCO GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучук и пластмаса - преработване. Седалището му е в/ъв Wolpertswende, Германия.

  5. BAUER THERMOFORMING GMBH & CO.KG

    Германия

    Предприятието BAUER THERMOFORMING GMBH & CO.KG, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Talheim, Германия.

  1. SCHMIDHUBER KUNSTSTOFFVERARBEITUNG E.K.

    Германия

    Предприятието SCHMIDHUBER KUNSTSTOFFVERARBEITUNG E.K., e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Welzheim, Германия.

  2. GWS KUNSTSTOFFSPRITZGUSS

    Германия

    Предприятието GWS KUNSTSTOFFSPRITZGUSS, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Villingen-Schwenningen, Германия.

  1. VOESTALPINE POLYNORM GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието VOESTALPINE POLYNORM GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Gmünd, Германия.

  2. ING. BÜRO KOPP

    Германия

    Предприятието ING. BÜRO KOPP, e Търговец на едро, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Kenzingen, Германия.

  3. H-S CONSULT GMBH

    Германия

    Предприятието H-S CONSULT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Ръчни инструменти, Преносими механични инструменти, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Каучук и пластмаса - преработване, Ръчни инструменти, Преносими механични инструменти, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, и Каучук и пластмаса - преработване. Седалището му е в/ъв Wiesloch, Германия.

  4. NOLD KUNSTSTOFF-TECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието NOLD KUNSTSTOFF-TECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Преносими механични инструменти, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Преносими механични инструменти, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, и Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса. Седалището му е в/ъв Baienfurt, Германия.

  5. MÜLLER GMBH

    Германия

    Предприятието MÜLLER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Преносими механични инструменти, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Преносими механични инструменти, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Каучук и пластмаса - преработване, и Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса. Седалището му е в/ъв Sinsheim, Германия.

  6. ARNOLD SINGER

    Германия

    Предприятието ARNOLD SINGER, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Waldachtal, Германия.

  7. SMP DEUTSCHLAND GMBH

    Германия

    Предприятието SMP DEUTSCHLAND GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмаси - изделия за строителството, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Bötzingen, Германия.

  8. GMB KUNSTSTOFFTEILE GMBH

    Германия

    Предприятието GMB KUNSTSTOFFTEILE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Pleidelsheim, Германия.

  1. KURT OSTERMEYER WERKSVERTRETUNGEN GMBH

    Германия

    Предприятието KURT OSTERMEYER WERKSVERTRETUNGEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Ръчни инструменти, Преносими механични инструменти, Производство на болтове, Каучук и пластмаса - преработване, Ръчни инструменти, Преносими механични инструменти, Производство на болтове, и Каучук и пластмаса - преработване. Седалището му е в/ъв Pfullingen, Германия.

  2. SER KUNSTSTOFFVERARBEITUNGS GMBH

    Германия

    Предприятието SER KUNSTSTOFFVERARBEITUNGS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Löchgau, Германия.

  3. WHYRES WHEELS & TYRES

    Германия

    Предприятието WHYRES WHEELS & TYRES, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмаси - изделия за строителството, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  4. PELZ TECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието PELZ TECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Форми и модели. Освен това развива дейност и в сферата на Ръчни инструменти, Преносими механични инструменти, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Каучук и пластмаса - преработване, Ръчни инструменти, Преносими механични инструменти, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, и Каучук и пластмаса - преработване. Седалището му е в/ъв Heilbronn, Германия.

  5. BÜHLER

    Германия

    Предприятието BÜHLER, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Pfalzgrafenweiler, Германия.

  6. WEWA KUNSTSTOFFTEILE

    Германия

    Предприятието WEWA KUNSTSTOFFTEILE, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Vaihingen, Германия.

  7. SCHULZE & SCHULZE GMBH

    Германия

    Предприятието SCHULZE & SCHULZE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Villingen-Schwenningen, Германия.

  8. JOHANN MENGIS INH.: ALFRED MENGIS, KUNSTSTOFFTECHNIK

    Германия

    Предприятието JOHANN MENGIS INH.: ALFRED MENGIS, KUNSTSTOFFTECHNIK, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Wehingen, Германия.

  9. MTK MAIN-TAUBER KUNSTSTOFF GMBH

    Германия

    Предприятието MTK MAIN-TAUBER KUNSTSTOFF GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Wertheim, Германия.

  10. G. SCHMID GMBH

    Германия

    Предприятието G. SCHMID GMBH, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Пластмаси - изделия за строителството, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Bissingen, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Rubber and plastics processing

Брой резултати

254 Фирми