• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • schafer schafer

Резултати за

Schafer schafer

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. SCHÄFER + PETERS GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Schäfer + Peters is your partner for rust- and acid-resistant fasteners, DIN and standard parts including Wood screws, metric screws, sheet metal screws, washers, nuts and products including heavy-duty fasteners, security screws and solar fasteners as well as special and made-to-order parts in a range of different designs. We maintain solid relationships with our customers. We achieve this thanks to our stock of over 32, 000 different items, more than 200 committed and qualified staff and a state-of-the-art quality management system. Our online shop features all of our stock items including stainless steel screws, nuts, washers, bolts, ropes, chains, pins and many other connecting elements. To access the S+P online shop, please contact our sales team.

  2. WILHELM SCHÄFER GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието WILHELM SCHÄFER GMBH, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Механични лопати (леки еднокошови багери). Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  3. SCHÄFER ELEKTRONIK GMBH

    Германия

    Предприятието SCHÄFER ELEKTRONIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Зареждащи устройства за акумулатори. Освен това развива дейност и в сферата на Батерии, Батерии, battery chargers, Frequency regulators, и Ondulators. Седалището му е в/ъв Achern, Германия.

  4. HUTTENLOCHER & SCHÄFER GMBH

    Германия

    Предприятието HUTTENLOCHER & SCHÄFER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Промишлени ножици. Освен това развива дейност и в сферата на guillotine shears, shears for cutting sheetmetal, shearing machines, и cut-to-length lines. Седалището му е в/ъв Kirchheim/teck, Германия.

  5. SCHÄFER TECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието SCHÄFER TECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Сачмени, иглени и ролкови търкалящи лагери. Седалището му е в/ъв Ulm, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. SCHÄFER GMBH

    Германия

    Предприятието SCHÄFER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Гаражи и сервизи - техника и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Автомобили, Туристически коли, Камиони, камионетки и коли с професионално предназначение, Превозни средства от оказион, Автомобили, Туристически коли, Камиони, камионетки и коли с професионално предназначение, и Превозни средства от оказион. Седалището му е в/ъв Herrenberg, Германия.

  2. SCHÄFER GMBH

    Германия

    Предприятието SCHÄFER GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Довършителни работи, Охрана и безопасност - услуги, Околна среда - услуги, Вода - добив и снабдяване, Довършителни работи, Охрана и безопасност - услуги, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Maulbronn, Германия.

  3. SCHÄFER GMBH

    Германия

    Предприятието SCHÄFER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Превозни средства - високотехнологични навигационни системи. Освен това развива дейност и в сферата на Довършителни работи, Електричество - строителни работи, Сигнализация - системи и инсталации, Радари и радионавигация, Довършителни работи, Електричество - строителни работи, Сигнализация - системи и инсталации, и Радари и радионавигация. Седалището му е в/ъв Westerheim, Германия.

  4. WERNER SCHÄFER

    Германия

    Предприятието WERNER SCHÄFER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Водопроводни и канализационни инсталации, Промишлено отопление - инсталации и техника, Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Водопроводни и канализационни инсталации, и Промишлено отопление - инсталации и техника. Седалището му е в/ъв Schwanau, Германия.

  5. SCHÄFER WERBEAGENTUR GMBH

    Германия

    Предприятието SCHÄFER WERBEAGENTUR GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Набор, фотонабор и фотогравиране. Освен това развива дейност и в сферата на Печатане, Сериграфия, Репрография, Комуникация, Печатане, Сериграфия, Репрография, и Комуникация. Седалището му е в/ъв Weinheim, Германия.

  1. METZGEREI SCHÄFER GMBH

    Германия

    Предприятието METZGEREI SCHÄFER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Дреболии, Колбаси и осолени продукти, Месни консерви и консерви от колбаси, Готови ястия и деликатеси, Дреболии, Колбаси и осолени продукти, Месни консерви и консерви от колбаси, и Готови ястия и деликатеси. Седалището му е в/ъв Weinstadt, Германия.

  2. SCHÄFER DOSIERSCHNECKEN GMBH

    Германия

    Предприятието SCHÄFER DOSIERSCHNECKEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, и Животновъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Waiblingen, Германия.

  1. SCHÄFER TRANSPORTE GMBH

    Германия

    Предприятието SCHÄFER TRANSPORTE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, Обществено строителство - предприемачи, Пътен транспорт, Пътен транспорт - организация, Груб строеж, Обществено строителство - предприемачи, Пътен транспорт, и Пътен транспорт - организация. Седалището му е в/ъв Straubenhardt, Германия.

  2. SCHÄFER WOHNWINTERGÄRTEN GMBH

    Германия

    Предприятието SCHÄFER WOHNWINTERGÄRTEN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Прозорци, Лека метална конструкция, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Прозорци. Седалището му е в/ъв Fellbach, Германия.

  3. MIETPARK SCHÄFER GMBH

    Германия

    Предприятието MIETPARK SCHÄFER GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, и Строителни машини. Седалището му е в/ъв Leinfelden-Echterdingen, Германия.

  4. DACHBEGRÜNUNG SCHÄFER

    Германия

    Предприятието DACHBEGRÜNUNG SCHÄFER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Тавани, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, и Тавани. Седалището му е в/ъв Neuried, Германия.

  5. KAROSSERIE SCHÄFER GMBH

    Германия

    Предприятието KAROSSERIE SCHÄFER GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Гаражи и сервизи - техника и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Автомобили, Туристически коли, Камиони, камионетки и коли с професионално предназначение, Превозни средства от оказион, Автомобили, Туристически коли, Камиони, камионетки и коли с професионално предназначение, и Превозни средства от оказион. Седалището му е в/ъв Bretzfeld, Германия.

  6. FLACHDACHBAU SCHÄFER GMBH

    Германия

    Предприятието FLACHDACHBAU SCHÄFER GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Тавани, Груб строеж, Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Тавани, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Ilsfeld, Германия.

  7. WSM SCHÄFER GMBH

    Германия

    Предприятието WSM SCHÄFER GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, и Лека метална конструкция. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  8. ECKHARD SCHÄFER

    Германия

    Предприятието ECKHARD SCHÄFER, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Ръчни инструменти, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Ръчни инструменти. Седалището му е в/ъв Villingen-Schwenningen, Германия.

  1. MARTIN SCHÄFER GMBH

    Германия

    Предприятието MARTIN SCHÄFER GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пожари - техника и инсталации за защита. Освен това развива дейност и в сферата на Автомобили, Камиони, камионетки и коли с професионално предназначение, Специални превозни средства - конструкция и съоръжения, Пожар - превозни средства и съоръжения, Автомобили, Камиони, камионетки и коли с професионално предназначение, Специални превозни средства - конструкция и съоръжения, и Пожар - превозни средства и съоръжения. Седалището му е в/ъв Oberderdingen, Германия.

  2. JOSEF SCHÄFER

    Германия

    Предприятието JOSEF SCHÄFER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Пътен транспорт, Гастрономия - специалитети, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Görwihl, Германия.

  3. CHRISTIAN SCHÄFER

    Германия

    Предприятието CHRISTIAN SCHÄFER, e Производител, и работи в сферата на Домашни мебели. Освен това развива дейност и в сферата на Мебели за детски стаи, Мебели за преподавателската дейност, Мебели и рафтове за офиса, Фабрично мебелно обзавеждане, Мебели за детски стаи, Мебели за преподавателската дейност, Мебели и рафтове за офиса, и Фабрично мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Hügelsheim, Германия.

  4. MÖBEL SCHÄFER GMBH

    Германия

    Предприятието MÖBEL SCHÄFER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Домашни мебели. Освен това развива дейност и в сферата на Мебели за детски стаи, Мебели за преподавателската дейност, Мебели и рафтове за офиса, Фабрично мебелно обзавеждане, Мебели за детски стаи, Мебели за преподавателската дейност, Мебели и рафтове за офиса, и Фабрично мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Althengstett, Германия.

  5. SCHÄFER & PARTNER

    Германия

    Предприятието SCHÄFER & PARTNER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговски справки. Освен това развива дейност и в сферата на Данъчни експерти, Финансово дело - консултантски услуги, Международен одит, Право - консултантски услуги, Данъчни експерти, Финансово дело - консултантски услуги, Международен одит, и Право - консултантски услуги. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  6. RUDOLF SCHÄFER

    Германия

    Предприятието RUDOLF SCHÄFER, e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Торове и препарати за обогатяване на почвите, Текстилни растения, Храна за животновъдството, Електричество - производство и снабдяване, Торове и препарати за обогатяване на почвите, Текстилни растения, Храна за животновъдството, и Електричество - производство и снабдяване. Седалището му е в/ъв Gundelsheim, Германия.

  7. MICHAEL SCHÄFER

    Германия

    Предприятието MICHAEL SCHÄFER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Градинарство - машини и уреди, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, и Строителни обекти - оборудване. Седалището му е в/ъв Hohberg, Германия.

  8. INGENIEURBÜRO SCHÄFER

    Германия

    Предприятието INGENIEURBÜRO SCHÄFER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Довършителни работи, Проектантски бюра - ПГС, Архитектура - проектантски бюра, Информатика - софтуер, Довършителни работи, Проектантски бюра - ПГС, Архитектура - проектантски бюра, и Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Überlingen, Германия.

  9. OTMAR SCHÄFER

    Германия

    Предприятието OTMAR SCHÄFER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговски справки. Освен това развива дейност и в сферата на Данъчни експерти, Финансово дело - консултантски услуги, Международен одит, Право - консултантски услуги, Данъчни експерти, Финансово дело - консултантски услуги, Международен одит, и Право - консултантски услуги. Седалището му е в/ъв Tauberbischofsheim, Германия.

  10. E. SCHÄFER GMBH

    Германия

    Предприятието E. SCHÄFER GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванично поцинковане, Стомани и метали - машинно обработване, Термообработка на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Галванично поцинковане. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Schafer schafer

Брой резултати

63 Фирми