• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • scissors

Резултати за

Scissors

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. MAIER-UNITAS GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Make the perfect cut with Maier machine knives. We have been manufacturing knives and blades solely from high-quality and high-alloy high-speed steels for more than 95 years. This means that our machine knives remain sharp for a long time and produce a perfect cutting result. It goes without saying that you cannot benefit from having the best steel quality if hardening and the tempering process are not tailored to the steel quality in question. Our decades of experience at Maier-Unitas, in cooperation with our partners, ensures the best results. We are always happy to advise interested parties with respect to designing cutting geometry and selecting material. Using our decades of experience in the production of machine knives, we have already analysed machine knife tasks in cooperation with many customers (including at their premises) and improved existing knives. This way of working makes it possible to design optimal machine knives together.

  2. VENTZKI GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието VENTZKI GMBH, e Производител, и работи в сферата на Издигане - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Lifting and tipping equipment, combined, Lifting equipment, articulated lift tables, FFT flat form lifting tables, Handling equipment, Handling systems, SHT scissor lift tables, UFFT/EFFT flat form lifting tables, и Container lifting devices. Седалището му е в/ъв Eislingen, Германия.

  3. FRIEDR. DICK GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието FRIEDR. DICK GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Ножарски изделия за домашно и професионално ползване. Освен това развива дейност и в сферата на Фирмени подаръци, knife sharpeners, gift items, и Фирмени подаръци. Седалището му е в/ъв Deizisau, Германия.

  4. K.N.O.L.L METALL- UND SPENGLERTECHNIK

    Германия

    Предприятието K.N.O.L.L METALL- UND SPENGLERTECHNIK, e Производител, и работи в сферата на Промишлени ножици. Седалището му е в/ъв Hüttisheim, Германия.

  5. GEORG SCHARF GMBH

    Германия

    Предприятието GEORG SCHARF GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлени ножици. Седалището му е в/ъв Balingen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. HUTTENLOCHER & SCHÄFER GMBH

    Германия

    Предприятието HUTTENLOCHER & SCHÄFER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Промишлени ножици. Освен това развива дейност и в сферата на guillotine shears, shears for cutting sheetmetal, shearing machines, и cut-to-length lines. Седалището му е в/ъв Kirchheim/teck, Германия.

  2. JOHANNES GIESSER MESSERFABRIK GMBH

    Германия

    Предприятието JOHANNES GIESSER MESSERFABRIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ножарски изделия за домашно и професионално ползване. Освен това развива дейност и в сферата на penknives. Седалището му е в/ъв Winnenden, Германия.

  3. WALTER FINKBEINER GMBH HEBETECHNIK

    Германия

    Предприятието WALTER FINKBEINER GMBH HEBETECHNIK, и работи в сферата на Подемни платформи за гаражи. Освен това развива дейност и в сферата на scissor lifts. Седалището му е в/ъв Freudenstadt, Германия.

  4. BANDLE MESSER- UND WERKZEUGFABRIK

    Германия

    Предприятието BANDLE MESSER- UND WERKZEUGFABRIK, e Производител, и работи в сферата на Ножарски изделия за домашно и професионално ползване. Седалището му е в/ъв Tuttlingen, Германия.

  5. HEIKO WILD GMBH . MEDIZINISCHE INSTRUMENTE

    Германия

    Предприятието HEIKO WILD GMBH . MEDIZINISCHE INSTRUMENTE, e Производител, и работи в сферата на Промишлени ножици. Седалището му е в/ъв Tuttlingen, Германия.

  1. MICHAEL RAIBLE SCHÄRFDIENST

    Германия

    Предприятието MICHAEL RAIBLE SCHÄRFDIENST, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени метални остриета и ножове, Метални домакински принадлежности, Ножарски изделия за домашно и професионално ползване, Ножарски изделия за домашно ползване, Промишлени метални остриета и ножове, Метални домакински принадлежности, Ножарски изделия за домашно и професионално ползване, и Ножарски изделия за домашно ползване. Седалището му е в/ъв Weil Im Schönbuch, Германия.

  2. MICHAEL WINTER

    Германия

    Предприятието MICHAEL WINTER, e Разпространител, и работи в сферата на Ръчни инструменти за дървообработването. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени метални остриета и ножове, Промишлени ножове, Метални домакински принадлежности, Ножарски изделия за домашно и професионално ползване, Промишлени метални остриета и ножове, Промишлени ножове, Метални домакински принадлежности, и Ножарски изделия за домашно и професионално ползване. Седалището му е в/ъв Vaihingen, Германия.

  1. OTTO WÜRSTLIN GMBH

    Германия

    Предприятието OTTO WÜRSTLIN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Промишлени метални остриета и ножове. Освен това развива дейност и в сферата на Метални домакински принадлежности, Ножарски изделия за домашно и професионално ползване, Обработващи машини за разрязване, Обработващи машини за промишлено разрязване, Метални домакински принадлежности, Ножарски изделия за домашно и професионално ползване, Обработващи машини за разрязване, и Обработващи машини за промишлено разрязване. Седалището му е в/ъв Eichstetten, Германия.

  2. GF-CUTLERY GIOVANNI FILOMENA

    Германия

    Предприятието GF-CUTLERY GIOVANNI FILOMENA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Ножарски изделия за домашно и професионално ползване. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  3. LÁSZLÓ SZEMÁN

    Германия

    Предприятието LÁSZLÓ SZEMÁN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Преносими механични инструменти, Ножарски изделия за домашно и професионално ползване, Медицинска хирургия - интрументи, Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Преносими механични инструменти, Ножарски изделия за домашно и професионално ползване, Медицинска хирургия - интрументи, и Медицина и хирургия - артикули и принадлежности. Седалището му е в/ъв Neuried, Германия.

  4. BERND KUFELD SCHLEIFSERVICE

    Германия

    Предприятието BERND KUFELD SCHLEIFSERVICE, e Разпространител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени метални остриета и ножове, Метални домакински принадлежности, Ножарски изделия за домашно и професионално ползване, Ножарски изделия за домашно ползване, Промишлени метални остриета и ножове, Метални домакински принадлежности, Ножарски изделия за домашно и професионално ползване, и Ножарски изделия за домашно ползване. Седалището му е в/ъв Eichstetten, Германия.

  5. WILBERT & WILBERT

    Германия

    Предприятието WILBERT & WILBERT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Ножарски изделия за домашно и професионално ползване. Освен това развива дейност и в сферата на Парфюми и козметични изделия, Изделия за хигиена и тоалет, Хигиена и красота - артикули, Фризьорски салони - инструменти, Парфюми и козметични изделия, Изделия за хигиена и тоалет, Хигиена и красота - артикули, и Фризьорски салони - инструменти. Седалището му е в/ъв Überlingen, Германия.

  6. TINA-MESSERFABRIK FRIEDRICH SCHWILLE INH. DIPL.-KFM. SIEGHARD SCHWILLE E.K.

    Германия

    Предприятието TINA-MESSERFABRIK FRIEDRICH SCHWILLE INH. DIPL.-KFM. SIEGHARD SCHWILLE E.K., e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Преносими механични инструменти, Промишлени метални остриета и ножове, Ножарски изделия за домашно и професионално ползване, Препарати за почистване на повърхността и химически абразиви, Преносими механични инструменти, Промишлени метални остриета и ножове, Ножарски изделия за домашно и професионално ползване, и Препарати за почистване на повърхността и химически абразиви. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  7. PETERLI & PETERLI GMBH

    Германия

    Предприятието PETERLI & PETERLI GMBH, e Производител, и работи в сферата на Промишлени метални остриета и ножове. Освен това развива дейност и в сферата на Ножарски изделия за домашно и професионално ползване, Парфюми и козметични изделия, Изделия за хигиена и тоалет, Хигиена и красота - артикули, Ножарски изделия за домашно и професионално ползване, Парфюми и козметични изделия, Изделия за хигиена и тоалет, и Хигиена и красота - артикули. Седалището му е в/ъв Baden-Baden, Германия.

  8. NATURIN VISCOFAN GMBH

    Германия

    Предприятието NATURIN VISCOFAN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Дреболии, Месни консерви и консерви от колбаси, Ножарски изделия за домашно и професионално ползване, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Дреболии, Месни консерви и консерви от колбаси, Ножарски изделия за домашно и професионално ползване, и Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Weinheim, Германия.

  1. M&H-INDUSTRIEVERTRETUNG

    Германия

    Предприятието M&H-INDUSTRIEVERTRETUNG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлени метални остриета и ножове. Освен това развива дейност и в сферата на Ножарски изделия за домашно и професионално ползване, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Ножарски изделия за домашно и професионално ползване, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Облекло - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Albstadt, Германия.

  2. GABELERIE - DIE MESSER UND GABEL GALERIE FRANK MÜHLENBROCK

    Германия

    Предприятието GABELERIE - DIE MESSER UND GABEL GALERIE FRANK MÜHLENBROCK, e Разпространител, и работи в сферата на Промишлени метални остриета и ножове. Освен това развива дейност и в сферата на Метални домакински принадлежности, Ножарски изделия за домашно и професионално ползване, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Метални домакински принадлежности, Ножарски изделия за домашно и професионално ползване, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Седалището му е в/ъв Ehningen, Германия.

  3. X-TREME CUT GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието X-TREME CUT GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Ножарски изделия за домашно и професионално ползване. Освен това развива дейност и в сферата на Парфюми и козметични изделия, Козметични средства, Изделия за хигиена и тоалет, Хигиена и красота - артикули, Парфюми и козметични изделия, Козметични средства, Изделия за хигиена и тоалет, и Хигиена и красота - артикули. Седалището му е в/ъв Überlingen, Германия.

  4. MESSER RÖDTER

    Германия

    Предприятието MESSER RÖDTER, e Разпространител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени метални остриета и ножове, Метални домакински принадлежности, Ножарски изделия за домашно и професионално ползване, Лов и риболов - принадлежности и специални изделия, Промишлени метални остриета и ножове, Метални домакински принадлежности, Ножарски изделия за домашно и професионално ползване, и Лов и риболов - принадлежности и специални изделия. Седалището му е в/ъв Aalen, Германия.

  5. HAINLIN & CO.

    Германия

    Предприятието HAINLIN & CO., e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлени метални остриета и ножове. Освен това развива дейност и в сферата на Метални домакински принадлежности, Ножарски изделия за домашно и професионално ползване, Електричество - строителни работи, Електродомакински уреди - големи уреди, Метални домакински принадлежности, Ножарски изделия за домашно и професионално ползване, Електричество - строителни работи, и Електродомакински уреди - големи уреди. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  6. MICHAEL STRUB CHIRURGISCHE INSTRUMENTE

    Германия

    Предприятието MICHAEL STRUB CHIRURGISCHE INSTRUMENTE, e Производител, и работи в сферата на Промишлени метални остриета и ножове. Освен това развива дейност и в сферата на Ножарски изделия за домашно и професионално ползване, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Ножарски изделия за домашно и професионално ползване, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, и Медицинска хирургия - уреди и съоръжения. Седалището му е в/ъв Neuhausen, Германия.

  7. NAIL:CODE

    Германия

    Предприятието NAIL:CODE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителна кинкалерия. Освен това развива дейност и в сферата на Ножарски изделия за домашно и професионално ползване, Парфюми и козметични изделия, Козметични изделия, Козметични средства, Ножарски изделия за домашно и професионално ползване, Парфюми и козметични изделия, Козметични изделия, и Козметични средства. Седалището му е в/ъв Lahr, Германия.

  8. ZIEGLER FLEISCHEREI- UND GASTRONOMIEBEDARFS GMBH

    Германия

    Предприятието ZIEGLER FLEISCHEREI- UND GASTRONOMIEBEDARFS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Ножарски изделия за домашно и професионално ползване, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Ножарски изделия за домашно и професионално ползване, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, и Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника. Седалището му е в/ъв Dornhan, Германия.

  9. MESSERKONTOR E.K.

    Германия

    Предприятието MESSERKONTOR E.K., e Разпространител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Преносими механични инструменти, Промишлени метални остриета и ножове, Метални домакински принадлежности, Ножарски изделия за домашно и професионално ползване, Преносими механични инструменти, Промишлени метални остриета и ножове, Метални домакински принадлежности, и Ножарски изделия за домашно и професионално ползване. Седалището му е в/ъв Bruchsal, Германия.

  10. ATILA GMBH

    Германия

    Предприятието ATILA GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Преносими механични инструменти, Ножарски изделия за домашно и професионално ползване, Месарница и колбасарница - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Преносими механични инструменти, Ножарски изделия за домашно и професионално ползване, Месарница и колбасарница - машини и техника, и Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Neidenstein, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Scissors

Брой резултати

43 Фирми