• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • smp

Резултати за

Smp

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. SMP GMBH

    Германия

    Предприятието SMP GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника. Седалището му е в/ъв Tübingen, Германия.

  2. SMP DEUTSCHLAND GMBH

    Германия

    Предприятието SMP DEUTSCHLAND GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, Пластмаси - изделия за строителството, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук и пластмаса - преработване, Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Bötzingen, Германия.

  3. SMP SCHNELL & MICHAELIS GMBH

    Германия

    Предприятието SMP SCHNELL & MICHAELIS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - строителни работи, Информатика - софтуер, Управляващ софтуер за предприятия, Информационни системи, консултантски услуги, Електричество - строителни работи, Информатика - софтуер, Управляващ софтуер за предприятия, и Информационни системи, консултантски услуги. Седалището му е в/ъв Ostfildern, Германия.

  4. SMP SCHWABEN-MESSPARTNER GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието SMP SCHWABEN-MESSPARTNER GMBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Превозни средства - високотехнологични навигационни системи. Освен това развива дейност и в сферата на Измерване и регулиране на налягането - уреди и инструменти, Измерване и регулиране на дебита и потока - уреди и инструменти, Измерване и регулиране на температурата - уреди и инструменти, Контрол и регулиране - уреди и инструменти, Измерване и регулиране на налягането - уреди и инструменти, Измерване и регулиране на дебита и потока - уреди и инструменти, Измерване и регулиране на температурата - уреди и инструменти, и Контрол и регулиране - уреди и инструменти. Седалището му е в/ъв Althütte, Германия.

  5. SMP SINTERMETALLE PROMETHEUS

    Германия

    Предприятието SMP SINTERMETALLE PROMETHEUS, и работи в сферата на Електричество - компоненти и части. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване, и Стомани и метали - формоване и нарязване. Седалището му е в/ъв Graben Neudorf, Германия.

Филтри

Резултати за

Smp

Брой резултати

5 Фирми