• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • stern

Резултати за

Stern

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. BERNHARD STERN GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието BERNHARD STERN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Седалището му е в/ъв Niedereschach, Германия.

  2. STERN-SERVICE REINIGUNGS GMBH

    Германия

    Предприятието STERN-SERVICE REINIGUNGS GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Почистване и поддръжка - принадлежности. Седалището му е в/ъв Bad Dürrheim, Германия.

  3. STERN DIDACTIC GMBH

    Германия

    Предприятието STERN DIDACTIC GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Техническо чертане - консултантски услуги. Освен това развива дейност и в сферата на cad service, cad, 2D & 3D software, и technical drawing. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  4. STERN FINANZ GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието STERN FINANZ GMBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Застрахователни посредници. Освен това развива дейност и в сферата на merchant's insurance, и buying and selling of real estate. Седалището му е в/ъв Nagold, Германия.

  5. WOLFGANG STERN

    Германия

    Предприятието WOLFGANG STERN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Обработващи машини за разрязване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Обработващи машини за разрязване. Седалището му е в/ъв Schömberg, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. JÜRGEN STERN

    Германия

    Предприятието JÜRGEN STERN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, Информатика - периферни компютърни устройства, Информационни системи, консултантски услуги, Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, Информатика - периферни компютърни устройства, и Информационни системи, консултантски услуги. Седалището му е в/ъв Backnang, Германия.

  2. ELEKTRO-STERN GMBH

    Германия

    Предприятието ELEKTRO-STERN GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Довършителни работи, Електричество - строителни работи, Информатика - софтуер, Вода - добив и снабдяване, Довършителни работи, Електричество - строителни работи, и Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Neufra, Германия.

  3. DR. STERN STUTTGART GMBH

    Германия

    Предприятието DR. STERN STUTTGART GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Набиране на персонал в международен план, Временна работа - набиране на работна ръка в международен план, Проучвания преди постъпване на работа, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Набиране на персонал в международен план, Временна работа - набиране на работна ръка в международен план, и Проучвания преди постъпване на работа. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  4. TANZENDER STERN KONZEPTIONSDESIGN

    Германия

    Предприятието TANZENDER STERN KONZEPTIONSDESIGN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Набор, фотонабор и фотогравиране. Освен това развива дейност и в сферата на Печатане, Печатане - офсет, Сериграфия, Репрография, Печатане, Печатане - офсет, Сериграфия, и Репрография. Седалището му е в/ъв Offenburg, Германия.

  5. DR. STERN LUDWIGSBURG GMBH

    Германия

    Предприятието DR. STERN LUDWIGSBURG GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Набиране на персонал в международен план, Временна работа - набиране на работна ръка в международен план, Проучвания преди постъпване на работа, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Набиране на персонал в международен план, Временна работа - набиране на работна ръка в международен план, и Проучвания преди постъпване на работа. Седалището му е в/ъв Ludwigsburg, Германия.

  1. STERN ASS FINANZ- UND WIRTSCHAFTSBERATUNG AG

    Германия

    Предприятието STERN ASS FINANZ- UND WIRTSCHAFTSBERATUNG AG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговски справки. Освен това развива дейност и в сферата на Рейтингова оценка на предприятия, Данъчни експерти, Финансово дело - консултантски услуги, Консултантски услуги в областта на управлението, Рейтингова оценка на предприятия, Данъчни експерти, Финансово дело - консултантски услуги, и Консултантски услуги в областта на управлението. Седалището му е в/ъв Villingen-Schwenningen, Германия.

  2. BIOREGIO STERN MANAGEMENT GMBH

    Германия

    Предприятието BIOREGIO STERN MANAGEMENT GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Биотехнологии. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  1. STERN-AUTO GMBH

    Германия

    Предприятието STERN-AUTO GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Автомобили. Седалището му е в/ъв Sindelfingen, Германия.

  2. LOTHAR STERN GMBH DREHTEILE

    Германия

    Предприятието LOTHAR STERN GMBH DREHTEILE, e Производител, и работи в сферата на Преносими механични инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Ръчни инструменти, и Ръчни инструменти. Седалището му е в/ъв Dunningen, Германия.

  3. STERN GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието STERN GMBH & CO. KG, и работи в сферата на Офис - материали и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Affalterbach, Германия.

  4. AUTO-STERN GMBH

    Германия

    Предприятието AUTO-STERN GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Гаражи и сервизи - техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Leimen, Германия.

  5. HANS STERN HOLZBEARBEITUNGSTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието HANS STERN HOLZBEARBEITUNGSTECHNIK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Дървообработване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Esslingen, Германия.

  6. STERN-TAXI GMBH

    Германия

  7. STERN GMBH & CO. MODELL- U. WERKZEUGBAU

    Германия

Филтри

Резултати за

Stern

Брой резултати

19 Фирми