• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • straw

Резултати за

Straw

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. PAPERI UG

    Германия

    Предприятието PAPERI UG, e Производител, и работи в сферата на Опаковки от хартия и картон. Освен това развива дейност и в сферата на straws, и paper and cardboard articles for the beverage industry. Седалището му е в/ъв Leutenbach, Германия.

  2. ST. HIPPOLYT MUEHLE EBERT GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието ST. HIPPOLYT MUEHLE EBERT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Фураж и слама. Седалището му е в/ъв Dielheim, Германия.

  3. ALBSTREU

    Германия

    Предприятието ALBSTREU, e Търговец на едро, и работи в сферата на Фураж и слама. Седалището му е в/ъв Neufra, Германия.

  4. PETER LÜCK E.K.

    Германия

    Предприятието PETER LÜCK E.K., e Производител, и работи в сферата на Фураж и слама. Освен това развива дейност и в сферата на Дървообработване - машини и техника, Коркови запушалки, Дървен материал - изделия, Рамки за картини и поставяне в рамки, Дървообработване - машини и техника, Коркови запушалки, Дървен материал - изделия, и Рамки за картини и поставяне в рамки. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  5. MOSCA GMBH

    Германия

    Предприятието MOSCA GMBH, e Производител, и работи в сферата на Обвиване или допълнително обвиване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на hoop machines, packing machines, и straps. Седалището му е в/ъв Waldbrunn, Германия.