• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • textile printing- digital

Резултати за

Textile printing- digital

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. MPRINT MORLOCK GMBH + CO. KG

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието MPRINT MORLOCK GMBH + CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Машини за поставяне на етикети. Освен това развива дейност и в сферата на Printing machines, digital, Printing systems, digital, UV printing, Barcode label printers, Accessories for printing machines, Label printing machines, Label printing systems, Labelling accessories, и Transfer printing machines. Седалището му е в/ъв Baiersbronn, Германия.

  2. DIE WERBEFABRIK E. K.

    Германия

    Предприятието DIE WERBEFABRIK E. K., e Производител, и работи в сферата на Щамповане на текстилни тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Цифрово печатане, и Цифрово печатане. Седалището му е в/ъв Lahr, Германия.

  3. TETEX DIGITAL PRINT TEXTILIEN

    Германия

    Предприятието TETEX DIGITAL PRINT TEXTILIEN, e Производител, и работи в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Щамповане на текстилни тъкани, Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, Цифрово печатане, Щамповане на текстилни тъкани, Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, и Цифрово печатане. Седалището му е в/ъв Löchgau, Германия.

  4. STOLZ FOTOSATZ GMBH

    Германия

    Предприятието STOLZ FOTOSATZ GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Цифрово печатане. Освен това развива дейност и в сферата на digital printing, и cloth printing. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  5. S-TEX GMBH

    Германия

    Предприятието S-TEX GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Щамповане на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Щамповане на текстилни тъкани, и Гумирани тъкани. Седалището му е в/ъв Schlier, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. PLISSEE - KLISS

    Германия

    Предприятието PLISSEE - KLISS, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Щамповане на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Щамповане на текстилни тъкани, и Гумирани тъкани. Седалището му е в/ъв Friesenheim, Германия.

  2. FLOCK-IN TRANSFERBEFLOCKUNGSGESELLSCHAFT

    Германия

    Предприятието FLOCK-IN TRANSFERBEFLOCKUNGSGESELLSCHAFT, e Производител, и работи в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Щамповане на текстилни тъкани, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Щамповане на текстилни тъкани. Седалището му е в/ъв Wiesloch, Германия.

  3. WERBEMACHER GMBH

    Германия

    Предприятието WERBEMACHER GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Щамповане на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Щамповане на текстилни тъкани, и Гумирани тъкани. Седалището му е в/ъв Heddesheim, Германия.

  4. STICKEREI WEBER GMBH

    Германия

    Предприятието STICKEREI WEBER GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Щамповане на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Щамповане на текстилни тъкани, и Гумирани тъкани. Седалището му е в/ъв Calw, Германия.