• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • tuber

Резултати за

Tuber

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. DIAFOOD GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Diafood GmbH is a leading company in the processing of plant-based raw materials, specialising in high-quality dried vegetables, aromatic plants and organic products. Boasting over 35 years' experience, Diafood has earned an excellent reputation through quality and sustainability. The company works exclusively with certified suppliers meeting strict organic quality standards. Particular emphasis is placed on the production of organic mushrooms and other plant-based ingredients offering great versatility in the food industry. Regular audits of suppliers ensure compliance with the high quality standards. The company's cooperation with Colin Ingrédients extends the product range to offer an even wider variety of plant-base raw materials. Sustainability and environmental protection are a core concern at Diafood. This is reflected in the choice of growing regions, environmentally-compatible processing methods and environmentally-friendly packaging. The company is also committed to initiatives promoting organic farming and the conservation of natural resources. With a team of experts boasting an in-depth know-how and understanding of the industry, Diafood is the ideal partner for companies using sustainable, high-quality ingredients. Diafood provides tailor-made solutions for food production that meet the taste and heath requirements of modern consumers.

  2. ALTDORFER MÜHLE GMBH

    Германия

    Предприятието ALTDORFER MÜHLE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Плодове с ядки, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Плодове с ядки. Седалището му е в/ъв Altdorf, Германия.

  3. MATTHIAS ROHLEDER

    Германия

    Предприятието MATTHIAS ROHLEDER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Груб строеж, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Freudenberg, Германия.

  4. HOPP GMBH G

    Германия

    Предприятието HOPP GMBH G, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Груб строеж, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Offenburg, Германия.

  5. INGENIEURBÜRO JÜRGEN SIMON - OPTIMIERUNG VON EINKAUFSPREISEN, KOSTEN UND BESTÄNDEN

    Германия

    Предприятието INGENIEURBÜRO JÜRGEN SIMON - OPTIMIERUNG VON EINKAUFSPREISEN, KOSTEN UND BESTÄNDEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Говеда, Свински породи, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Говеда, и Свински породи. Седалището му е в/ъв Gaildorf, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. JACKOBS UND STAENKE GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието JACKOBS UND STAENKE GMBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Груб строеж, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Ehrenkirchen, Германия.

  2. FUTTERTROCKNUNGSGENOSSENSCHAFT GEISELHARZ EG

    Германия

    Предприятието FUTTERTROCKNUNGSGENOSSENSCHAFT GEISELHARZ EG, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Говеда, Свински породи, Диетичнa и биологичнa хранa, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Говеда, Свински породи, и Диетичнa и биологичнa хранa. Седалището му е в/ъв Amtzell, Германия.

  3. BERENDT & REHSCHUH GARTENGESTALTUNG GMBH

    Германия

    Предприятието BERENDT & REHSCHUH GARTENGESTALTUNG GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Груб строеж, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Vaihingen, Германия.

  4. INTESTO.DE THOMAS BACKERS

    Германия

    Предприятието INTESTO.DE THOMAS BACKERS, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, Диетичнa и биологичнa хранa, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риби, и Диетичнa и биологичнa хранa. Седалището му е в/ъв Rosenberg, Германия.

  5. SVEN SUSEWIND

    Германия

    Предприятието SVEN SUSEWIND, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Суров дървен материал, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Bötzingen, Германия.

  1. ANTON LIRSCH

    Германия

    Предприятието ANTON LIRSCH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Груб строеж, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  2. HOFSTETTER MÜHLE GMBH

    Германия

    Предприятието HOFSTETTER MÜHLE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, и Текстилни растения. Седалището му е в/ъв Heiligenberg, Германия.

  1. SCHARF&LECKER

    Германия

    Предприятието SCHARF&LECKER, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Храна за животновъдството, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, и Храна за животновъдството. Седалището му е в/ъв Aalen, Германия.

  2. GARTEN- UND LANDSCHAFTSBAU MARKUS STOTTELE

    Германия

    Предприятието GARTEN- UND LANDSCHAFTSBAU MARKUS STOTTELE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Груб строеж, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Lonsee, Германия.

  3. GETREIDEMÜHLE OBERJESINGEN

    Германия

    Предприятието GETREIDEMÜHLE OBERJESINGEN, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Говеда, Земеделие - внос-износ, Диетичнa и биологичнa хранa, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Говеда, Земеделие - внос-износ, и Диетичнa и биологичнa хранa. Седалището му е в/ъв Herrenberg, Германия.

  4. BIOTOPIA ARBEITSFÖRDERUNGSBETRIEBE MANNHEIM GGMBH

    Германия

    Предприятието BIOTOPIA ARBEITSFÖRDERUNGSBETRIEBE MANNHEIM GGMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Груб строеж, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  5. ROLAND BOPP

    Германия

    Предприятието ROLAND BOPP, e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Градинарство и цветарство, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Mudau, Германия.

  6. BENI GARTEN- UND LANDSCHAFTSBAU INH. ARBEN GASHI

    Германия

    Предприятието BENI GARTEN- UND LANDSCHAFTSBAU INH. ARBEN GASHI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Груб строеж, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  7. BIBERTEAMFORST- UND GARTENSERVICE INHABER KAI WINTER

    Германия

    Предприятието BIBERTEAMFORST- UND GARTENSERVICE INHABER KAI WINTER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Груб строеж, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Neresheim, Германия.

  8. LANGNER FREIANLAGEN E. K.

    Германия

    Предприятието LANGNER FREIANLAGEN E. K., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Груб строеж, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Aidlingen, Германия.

  1. MICHAEL SCHEU GARTENBAU

    Германия

    Предприятието MICHAEL SCHEU GARTENBAU, e Разпространител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Груб строеж, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Radolfzell, Германия.

  2. BJÖRN SCHMIDT GARTEN- UND LANDSCHAFTSBAU GMBH

    Германия

    Предприятието BJÖRN SCHMIDT GARTEN- UND LANDSCHAFTSBAU GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Груб строеж, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Wendlingen, Германия.

  3. BIETIGHEIMER GARTENGESTALTUNG GMBH

    Германия

    Предприятието BIETIGHEIMER GARTENGESTALTUNG GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Груб строеж, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Tamm, Германия.

  4. PETER ISOLA

    Германия

    Предприятието PETER ISOLA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Обществено строителство - предприемачи, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Leingarten, Германия.

  5. GÜNTHER WEISS

    Германия

    Предприятието GÜNTHER WEISS, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Груб строеж, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Achern, Германия.

  6. THOMAS MEIER

    Германия

    Предприятието THOMAS MEIER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Груб строеж, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Wiesloch, Германия.

  7. LAPPE-STEINER GMBH FACHBETRIEB FÜR VEGETATIONSARBEITEN

    Германия

    Предприятието LAPPE-STEINER GMBH FACHBETRIEB FÜR VEGETATIONSARBEITEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Груб строеж, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Remseck, Германия.

  8. GARTENGESTALTUNG RALF GROTHE GMBH

    Германия

    Предприятието GARTENGESTALTUNG RALF GROTHE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Груб строеж, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Schwetzingen, Германия.

  9. BÜCHE GEBÄUDEMANAGEMENT GMBH

    Германия

    Предприятието BÜCHE GEBÄUDEMANAGEMENT GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Пейзажисти - предприемачи, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, и Пейзажисти - предприемачи. Седалището му е в/ъв Titisee-Neustadt, Германия.

  10. FRIEDER BAYER

    Германия

    Предприятието FRIEDER BAYER, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Груб строеж, Градинарство и цветарство, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Waiblingen, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно