• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • umformtechnik

Резултати за

Umformtechnik

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. HS UMFORMTECHNIK GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    HS Umformtechnik GmbH is a medium-sized family-run business which has grown continuously since it was founded in 1997. We keep the promises we make. At our company headquarters in Grünsfeld-Paimar, Germany, our 50 motivated employees produce high-quality stainless steel pipe bends, pipe couplings, coupling stations, suction tubes, branch and transition pieces as well as customized parts using cutting edge machinery at our production site which covers 12, 000 square metres. In doing so, we not only engage in effective problem solving and scout out top quality products on behalf of our customers, we also provide a good price/performance ratio. Beyond this, we always have all common dimensions of stainless steel bent pipes and pipe couplings as well as stainless steel pipes in stock in our around 5000 square metres of production and storage space. Besides consistent high quality, this also means short delivery times for our customers.

  2. OTRA UMFORMTECHNIK GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието OTRA UMFORMTECHNIK GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Седалището му е в/ъв Salach, Германия.

  3. DRÖLLE GMBH STANZ- UND UMFORMTECHNIK

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието DRÖLLE GMBH STANZ- UND UMFORMTECHNIK, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Hall, Германия.

  4. KAISER ALUMINIUM-UMFORMTECHNIK GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието KAISER ALUMINIUM-UMFORMTECHNIK GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Фрезоване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Schramberg-Waldmössingen, Германия.

  5. REMPP UMFORMTECHNIK GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието REMPP UMFORMTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Седалището му е в/ъв Fluorn-Winzeln, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. JOSEF HAFNER GMBH & CO. KG UND UMFORMTECHNIK

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието JOSEF HAFNER GMBH & CO. KG UND UMFORMTECHNIK, e Производител, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Седалището му е в/ъв Wellendingen, Германия.

  2. BETTOUMI UMFORMTECHNIK INH. MONGI BETTOUMI

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието BETTOUMI UMFORMTECHNIK INH. MONGI BETTOUMI, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Седалището му е в/ъв Zaisenhausen, Германия.

  3. BENDIT UMFORMTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието BENDIT UMFORMTECHNIK GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Струговане на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  4. ARNOLD UMFORMTECHNIK GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието ARNOLD UMFORMTECHNIK GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Производство на болтове. Освен това развива дейност и в сферата на Винтове, Механична трансмисия - компоненти, Винтове, Механична трансмисия - компоненти, forming machines, и cold extruded parts. Седалището му е в/ъв Forchtenberg-Ernsbach, Германия.

  5. SAILE UMFORMTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието SAILE UMFORMTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, и Лека метална конструкция. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Gmünd, Германия.

  1. HMP UMFORMTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието HMP UMFORMTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за разрязване. Освен това развива дейност и в сферата на Обработващи машини за формоване, Металообработващи машини за механично обработване на метали - части и аксесоари, Металообработващи машини за формоване - части и аксесоари, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Обработващи машини за формоване, Металообработващи машини за механично обработване на метали - части и аксесоари, Металообработващи машини за формоване - части и аксесоари, и Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  2. SAXONIA UMFORMTECHNIK (AUTOMOBIL) GMBH

    Германия

    Предприятието SAXONIA UMFORMTECHNIK (AUTOMOBIL) GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Освен това развива дейност и в сферата на Нарязване на стомани и метали, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Ламарина за щамповане, Нарязване на стомани и метали, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Ламарина за щамповане. Седалището му е в/ъв Göppingen, Германия.

  1. FORSCHUNGSGESELLSCHAFT UMFORMTECHNIK MBH

    Германия

    Предприятието FORSCHUNGSGESELLSCHAFT UMFORMTECHNIK MBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  2. AB UMFORMTECHNIK GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието AB UMFORMTECHNIK GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, и Лека метална конструкция. Седалището му е в/ъв Kronau, Германия.

  3. DANNENMANN SIEGFRIED - METALL-UMFORMTECHNIK

    Германия

    Предприятието DANNENMANN SIEGFRIED - METALL-UMFORMTECHNIK, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Алуминий и сплави. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване, Стомани и метали - машинно обработване, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Стомани и метали - формоване и нарязване, Стомани и метали - машинно обработване, Строителство на промишлени сгради, и Лека метална конструкция. Седалището му е в/ъв Uhingen, Германия.

  4. UT UMFORMTECHNIK STÖHRER GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието UT UMFORMTECHNIK STÖHRER GMBH & CO. KG, e Разпространител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Обработващи машини за формоване, Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Металообработващи машини за формоване - части и аксесоари, Обработващи машини за формоване, Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, и Металообработващи машини за формоване - части и аксесоари. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  5. SAXONIA UMFORMTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието SAXONIA UMFORMTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Обработващи машини за разрязване - части и аксесоари, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Обработващи машини за разрязване - части и аксесоари, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Göppingen, Германия.

  6. NAF-STANZ- UND UMFORMTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието NAF-STANZ- UND UMFORMTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за разрязване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване, и Стомани и метали - формоване и нарязване. Седалището му е в/ъв Erbach, Германия.

  7. GSU GMBH STANZ- UND UMFORMTECHNIK

    Германия

    Предприятието GSU GMBH STANZ- UND UMFORMTECHNIK, e Разпространител, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Освен това развива дейност и в сферата на Нарязване на стомани и метали, и Нарязване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Ludwigsburg, Германия.

  8. IFUTEC INGENIEURBÜRO FÜR UMFORMTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието IFUTEC INGENIEURBÜRO FÜR UMFORMTECHNIK GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, и Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги. Седалището му е в/ъв Karlsbad, Германия.

  1. HÖRNLEIN UMFORMTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието HÖRNLEIN UMFORMTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Gmünd, Германия.

  2. BERNECKER UMFORMTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието BERNECKER UMFORMTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Трансформатори, токопреобразователи и токоизправители. Седалището му е в/ъв Mühlacker, Германия.

  3. BEW-UMFORMTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието BEW-UMFORMTECHNIK GMBH, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Седалището му е в/ъв Rosengarten, Германия.

  4. KRAEWA GMBH UMFORMTECHNIK

    Германия

    Предприятието KRAEWA GMBH UMFORMTECHNIK, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Седалището му е в/ъв Renchen, Германия.

  5. BERTELE UMFORMTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието BERTELE UMFORMTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Седалището му е в/ъв Donzdorf, Германия.

  6. E. ERNST GMBH UMFORMTECHNIK

    Германия

    Предприятието E. ERNST GMBH UMFORMTECHNIK, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Седалището му е в/ъв Oberkirch, Германия.

  7. STICKEL GMBH BLECH - UMFORMTECHNIK

    Германия

    Предприятието STICKEL GMBH BLECH - UMFORMTECHNIK, и работи в сферата на Къмпинг и каравани - превозни средства, части и аксесоари. Седалището му е в/ъв Löchgau, Германия.

  8. SANDER UMFORMTECHNIK GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието SANDER UMFORMTECHNIK GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Преносими механични инструменти. Седалището му е в/ъв Renchen, Германия.

  9. MEGA UMFORMTECHNIK GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието MEGA UMFORMTECHNIK GMBH & CO. KG, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Седалището му е в/ъв Remchingen, Германия.

  10. STAIB GMBH & CO. KG STANZ- UND UMFORMTECHNIK

    Германия

    Предприятието STAIB GMBH & CO. KG STANZ- UND UMFORMTECHNIK, и работи в сферата на Мебелно обзавеждане - пособия и аксесоари. Седалището му е в/ъв Lichtenau, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Umformtechnik

Брой резултати

32 Фирми

Категория